Ağrılı kasılmalarınız başladımı?

megryann

Aşkımın aşkı....
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
5.905
38
358
Ankara
Arkadaşlar 34.haftamdayım 1-1,5 aydır ağrısız sertleşmeler oluyordu karnımda zaten.Ama 1-2 haftadır kasık ve bele bir kaç saniye vuran kasılmalar başladı.Sanki adet olacakmışım gibi oluyor belim kasıklarımda ise baskı ve acı oluyor karnım tamamen sertleşiyor.Şeyim acıyor.Kızım ittiriyormu napıyor aşağıya doğru?Bir kaç saniye sürüyor sadece çok ilgilenmiyorum 10 gün önce nst de sancı çıkmadı diye ama doğum geliyormu yoksa kızlar?

Merhaba canım senin tarif ettiğin şikayetlerin aynıları bende de var.35+4 haftalık benim bebeğim.Bu haftalarda kasılmalar başlıyormuş ve normal olanı da buymuş,rahim kendini doğuma hazırlıyormuş bir çok yerde böyle okudum.Ben nst ye girmedim hiç,bu cumartesi inşallah.

Merhaba canım senin tarif ettiğin şikayetlerin aynıları bende de var.35+4 haftalık benim bebeğim.Bu haftalarda kasılmalar başlıyormuş ve normal olanı da buymuş,rahim kendini doğuma hazırlıyormuş bir çok yerde böyle okudum.Ben nst ye girmedim hiç,bu cumartesi inşallah.

Hımmm yakın o zaman bizim doğum.Doğum sancısının bunun kat be kat daha fazlası olduğu düşünülürse ohaoldumsmile ay gider gitmez 10 dk da doğum yapsak keşke yaaa.... Bu doğum sancısı provaları sırasında rahim kendiliğinden güzelce açılmış olsada bizde gitsek 10 dk da yapsak gelsek ne güzel olur.Ama nerdeeeeeeeee öffffffffffffffff...........

Yaa birde ordan bebeğin çıkacağını düşünüyorum of ne fena bir şey değilmi?Orası nasıl kocaman açılıyor hayret doğrusu... Ikın ıkın çıkmıyor bebek kolay kolay.Orda acı şişlik basınç.Offffff.........

hepsi bendede oluyor canım dr yetrekı sureklı ve duzenlı olmasın dedı

benım sezeryan canım ıstemıyorum ben normal cok korkuyorumm ama bızım donem hep normal yapıcak gıbı

benım sezeryan canım ıstemıyorum ben normal cok korkuyorumm ama bızım donem hep normal yapıcak gıbı

Canım şubat geldimi bizden bayağı kişi doğum yapmaya başlar bence.Bende onlardan biri olurum sanırım.Çoğumuzda dediğin gibi normal yaparız belki ama hakkımızda hayırlısı olsun.Hangisi bizim için daha sağlıklı sancısız,sıkıntısız hayırlı olacaksa o olsun.

şu kasılmaları biraz daha açık tarif edermisiniz kızlar ya anlayamıyorum kafam çok karıştı zaten plasenta öndeymiş suyumuzda şubatta doğum yapanlardan biride ben olurum heralde mart 17 normalde.ama dediğim gibi kasılmaları farkedemiyorum sertlik oluyo denmiş ama bu gün top gibi bişey geldi elime bebek sandım yoksa kasılmamıydı offffbilmiyorumkismile

Yaa birde ordan bebeğin çıkacağını düşünüyorum of ne fena bir şey değilmi?Orası nasıl kocaman açılıyor hayret doğrusu... Ikın ıkın çıkmıyor bebek kolay kolay.Orda acı şişlik basınç.Offffff.........

megryann son adet tarihin ne zaman ?
bende 34 haftalıgım aynıyız senle galiba

megg cnm gayet normal şuan aynı sancılar bendede var fakat ilk doğumumda ne baskı ne sancı ne kasılma ne bel ağrısı hiç bişi hissetmemişdim bence onlar yoksa tedirgin olunmalı kanaman olmadıgı sürece sorun olmaz umarım ilk gebeliğim de 42. haftamın sonunda dağa çıkdım kiraz yemeye deli gibi koşuyodum hala doğası yokdu biimkinin ertesi gün ne açılma ne sancı mecburi sezeryana aldılar ne kadar güzel işde rahim kendini hazırlıyor normal doğuma bnmde şimdi çok var sancım bel ağrım sertleşmem ama neye yarar bi kere sezeryan oldum işde buda mecburi.

şu kasılmaları biraz daha açık tarif edermisiniz kızlar ya anlayamıyorum kafam çok karıştı zaten plasenta öndeymiş suyumuzda şubatta doğum yapanlardan biride ben olurum heralde mart 17 normalde.ama dediğim gibi kasılmaları farkedemiyorum sertlik oluyo denmiş ama bu gün top gibi bişey geldi elime bebek sandım yoksa kasılmamıydı offffbilmiyorumkismile

cnm endişelenme o top gibi gelen kafasıdır ya ayagdır yada popsu falandır.diğer şekilde karın komple sertleşiyor.örnegin bende adet sancısı gibi başlıyor aynı adet sancısı gibi ama bel ağrısı falan birde çok sıkıştıgım zaman daha çok sertleşiyor karnım fazla gazlı yiyeceklerde çok sertleşme yapıyor o zaman bi tane maden suyu içdikden sonra rahatlıyorum.umarım zamanında gelir senn bebiş.

bendede oluyor aynı sertleşme ve ağrı 1 dk kadar sürüp geçiyo kaskatı oluyor top gibi kasıklarım ağrıyor ama geçiyor çok çişim geldiğndede öle oluyor tuvalete zor kalkıyorum ve arada akıntımda geliyor sakıntı sizde oluyomu sertleşmeyle birliktefisfisfis

cnm endişelenme o top gibi gelen kafasıdır ya ayagdır yada popsu falandır.diğer şekilde karın komple sertleşiyor.örnegin bende adet sancısı gibi başlıyor aynı adet sancısı gibi ama bel ağrısı falan birde çok sıkıştıgım zaman daha çok sertleşiyor karnım fazla gazlı yiyeceklerde çok sertleşme yapıyor o zaman bi tane maden suyu içdikden sonra rahatlıyorum.umarım zamanında gelir senn bebiş.

bende iki gündür adet sancısına benzer bi sancı ve hafif bi bel ağrısı hissediyorum ama karnımın sertleştiğini farketmedim.tekrarlarsa daha dikkat ederim teşekkürler

turnusol kagıdı kullsanmak lazımmış
gelen akıntımı sumu dıye

eyvahedigeldismile
turnusol kagıdı kullsanmak lazımmış
gelen akıntımı sumu dıye

zeytınburnunda tam 5 eczaneye sordum turnasol kagıdı deyınce saf saf baktılar suratıma...
kırtasıyeye sordum esım 2 tane onlarda da yok.
nasıl bulunur bu zımbırtı ya???

eyvahedigeldismile

zeytınburnunda tam 5 eczaneye sordum turnasol kagıdı deyınce saf saf baktılar suratıma...
kırtasıyeye sordum esım 2 tane onlarda da yok.
nasıl bulunur bu zımbırtı ya???

Canım merhabalar, turnusol kağıdını kimyasal malzeme satan yerlerden bulabilirsin. Ankarada mesela bir çarşı vardı orada hep laboratuarlarda kullanılacak malzemeler satılırdı (adı: modern çarşıydı), İstanbulda da illaki vardır öyle bir yer. yerimseniben

Ben Uzman kimyagerim ve 32 haftalık gebeyim, dün benim de bşıma aynı şey geldi, kasılma ve ardından biraz su geldi, laboratuarda bir miktar buldum turnusol kağıdı hemen baktım, şükür ki idrarmış amniyon sıvısı değilmiş.alkisalkisalkis

mrhb arkadaşlar aranıza yeni katıldım,fikirlerinize ihtiyacım var 36 haftalık hamileyim son üç gündür şiddetli sırt ağrım oluyor,ardından kalbim sıkışıyor,henüz dr gitmedim acaba aynı sorunu yaşayan arkadaş varmı?

Canım karnın bütününde setleşme oluyor kaskatı kesiliyor.Ve o sırada aşağıya baskı oluyor kasıklarda baskılı ağrı ve beldede hafif bir ağrı oluyor.Vajendede acı oluyor bazen.

Back
X