Ağrılı kasılmalarınız başladımı?

sinir olmakta çok haklısın zira bende ilk doğumumda böyleydim hatta ağlama krizinden bahsetmiştimya o bile eşim yüzündendi saçma span bişey işte.şimdi diyorum ama kök söktürcem sana intikamımı alıcam o zaman beni ne kadar üzdüysen şimdi tam tersini yapıcaksın diyorum oda tamam diyor dur bakalım ne olcak. ama canım bide şöyle düşün. boşunamı cennet annelerin ayağı altında bak babalarda bişey yokaklinialirimsmile biz böyle sıkıntıları çekicez ama onlar günahlarımıza kefaret olucak babaların öyle bi şansı yok doğum konusunda iyi tarafından bakalım

Öylede canım bir o kadarda günahlara yine biz yakınız düşününce.Erkeklerin daha az alanı var sanki bu konuda ama yinede Allah bilir tabii.Bitip geçecek bu doğum olayıda ama geçene kadar biz tırlatacağız kafayı sürekli düşünmekten.İnsan başına ne geleceğini bilemeyince böyle geriliyor ister istemez.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin...:Saruboceq:

kızlar ya sizin bebiklerde çok hıçkırıyomu benimki günde 3-4 kere hıçkırıyor hele gece süt içip yattığımda bi başlıyor uyutmuyor bile

merhaba arkadaslar...... bende 28+ 4 gunluk hamileyim, bu cumartesi gecesinden beridir , bebegim karnimda bir noktaya toplanip kaliyor, top gibi toplaniyor ve belim çok agriyor o zaman adet olacakmisim gibi degisik bir agri, sizce nedir bu??? bilmiyorum ama eger kasilma ise henuz erken degil mi?? toplaninca karnimda 5 dakika bazende daha uzun surebiliyor ilk kizimda hiç boyle bisey hatirlamiyorum... bilenleriniz varsa lutfen cevap verirmisiniz çok sevinirim sevgilerimle....

kızlar ya sizin bebiklerde çok hıçkırıyomu benimki günde 3-4 kere hıçkırıyor hele gece süt içip yattığımda bi başlıyor uyutmuyor bile

Evet canım benim kızda hemen her gün hıçkırıyor.Hıçkırmaları ciğerlerinin gelişimi için iyi bir şeymiş...

merhaba arkadaslar...... bende 28+ 4 gunluk hamileyim, bu cumartesi gecesinden beridir , bebegim karnimda bir noktaya toplanip kaliyor, top gibi toplaniyor ve belim çok agriyor o zaman adet olacakmisim gibi degisik bir agri, sizce nedir bu??? bilmiyorum ama eger kasilma ise henuz erken degil mi?? toplaninca karnimda 5 dakika bazende daha uzun surebiliyor ilk kizimda hiç boyle bisey hatirlamiyorum... bilenleriniz varsa lutfen cevap verirmisiniz çok sevinirim sevgilerimle....

Canım bu durumunu doktoruna mutlaka anlat.Kasılma olabilir... Benimde o haftalarda başlamıştı ama bu kadar yoğun ve ağrılı değildi.Birden bir sertleşme oluyordu karnımda sadece.

ben hala kasılmanın ne olduğunu anlamış değilim ama bencede doktoruna haber vermelisin önemli bişey olabilir

benimde ayağa kalktığımda karnım sertleşiyor...sık sık bel ağrısı çekiyorum..daha 22 haftalık kuzum...daha öncede 24 haftalık doğum yapmıştım....
bunlar kasılma mı??(bu arada ürekli yatıyorum yada oturuyorum..)

benimde ayağa kalktığımda karnım sertleşiyor...sık sık bel ağrısı çekiyorum..daha 22 haftalık kuzum...daha öncede 24 haftalık doğum yapmıştım....
bunlar kasılma mı??(bu arada ürekli yatıyorum yada oturuyorum..)

Canım geçmiş olsun bebeğinin duruşu nasıl peki?Başı nerde duruyor sordunmu doktora ultrasonla bakarken.Daha önce erken doğum olayın olduysa eğer çok dikkat etmen gerek canım...

megryann saol canım..sürekli yatıyorum zaten....bebeğin duruşu derken baş aşağı değil.eğer onu soruyosan...dr aşağıda falan da demedi..

Back
X