Doğuma Hazırlık Ağrılı kasılmalarınız ne zaman başladı nasıldı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Harpy

Today is a gift, thats why they call it PRESENT
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
6.924
13.305
448
42
merhaba arkadaşlar.. 37 haftaya girmiş bulunuyorum.. aslında 18. haftadan beri kasılmalarım var ama ağrılı diyebileceğim hiç kasılmam olmadı.. 1-2 kere çok çok hafif adet sancısına benzeyen bişeyler hissetim, bir kaç kere de gaz mı ağrı mı emin olamadığım kısa kısa ağrılarım oldu.. sizin yalancı doğum ağrılarınız ne zaman başladı? nasıl bir ağrı? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.. a.s.

canım benım gecen hafta basladı kasıklarımda adet sancısı gıbı kasılmayla bırlıkte ama uzun surmuyo 10-20 sn falan artık arada bır oluyo sıklastıgı zaman alarm zamanıymıs doktor öle dedı ...

benim de 20 haftalıkken başlamıştı sanırım. karnımda toplanma ve sertleşme oluyordu. 39 haftalıkken doğum yaptım bu arada.

bu kadar olur bu yazıyı yazdıktan 1 kaç gün sonra benimkiler başladı :) başta yine anlamadım sonra dank etti... Ben tarif edeyim bari :) normal kasılmadan farklı olarak beline hafif bi ağrı giriyor... Dayanılmaz değil ama rahatsız edici. Normal kasılmadan biraaz uzun ve daha çok baskı var.. Şimdilik tecrübelerim bu kadar ilerde belki daha eklerim ;)

Ya sormayın kızlar gece uykusundan korkar oldum benim özellikle yatarken oluyo iki kasığımda bi sancıyla başlıyo bebeğin başı aşşağıya baskı yapıyomuş ya rahmin hamilelikten önce durduğu yerde batma tarzında ağrı ama geçmek bilmiyo sonra pubin kemiğim ve pelvisim acayip ağrıyo önce sağa sola açılma sonra aşşağı doğru baskı tarzında en sonunda basenlerimden başlayıp bileğime kadar gelen krampa benzer bi ağrıyla son buluyo gecede 10 15 kez uyanıyorum daha 34. Haftamdayım bunlar yalancı doğum sancısımı bilmem ama eğer öyleyse çok korkuyorum doğumdan nasıl dayanıcaz allah hepimize kolaylıklar versin

Ya sormayın kızlar gece uykusundan korkar oldum benim özellikle yatarken oluyo iki kasığımda bi sancıyla başlıyo bebeğin başı aşşağıya baskı yapıyomuş ya rahmin hamilelikten önce durduğu yerde batma tarzında ağrı ama geçmek bilmiyo sonra pubin kemiğim ve pelvisim acayip ağrıyo önce sağa sola açılma sonra aşşağı doğru baskı tarzında en sonunda basenlerimden başlayıp bileğime kadar gelen krampa benzer bi ağrıyla son buluyo gecede 10 15 kez uyanıyorum daha 34. Haftamdayım bunlar yalancı doğum sancısımı bilmem ama eğer öyleyse çok korkuyorum doğumdan nasıl dayanıcaz allah hepimize kolaylıklar versin

güzelim sen doğurmuş olmayasın gecede 10-15 ne demek bu kadar şiddetli olması da çok ilginç. doktorunla bi konuş bence çünkü bu ağrıların dayanılmaz olmaması gerekiyor bildiğim kadarıyla.. benim de daha çok pubik kemiğimde ağrı oluyor.. ama kasılmadan bağımsız.. daha çok fazla ayakta durduğumda felan oluyor. resmen sanki bıçak saplanıyor gibi bazı hareketlerimde atıyor.. inletiyor beni resmen :(

yok gülüm ne doğurmadı daha 34. haftamdayım bebeğin pozisyonu normal ama daha doğum için erken diyo doktor ok normlmiş yani vücud doğuma hazırlıyo kendini diyo zaten benim çatılarım 6. aydan beri açık durumda ilaç takviyesi alıyorum anlıcan ama daha varmış

benim de 34.haftadan beri ağrılarım oluyodu ama son iki üç gündür daha şiddetli olmaya başladı. doktora sorduğumda normal dedi. her hafta sormamış gibi sordum hatta özellikle. ama her seferinde normal bu ağrılar dedi. yalancı sancı bunlar kasılmaların da artması ve kasılmayla ağrı olması normal dedi. düzenli aralıklarla ve giderek artan ağrı olunca yani 10 dk.da 3 sancı olunca anca doğum başlarmış. devam etmeyen sancılardan korkmayın kızlar..

benimde ağrılarım başladı.. çok korkuyorum erken felan gelmesinden.. inşlh zamanını bekler kızçem..

benim 34 haftada basladi karnimin alti arada bir agri yapiyor birde gece saga sola dönerken yada yataktan kalkmaya calistigimda aggrilari cok daha hisediyorum ölücek gibi degil ama yalanci sanciymis ne tuaf

benımde arada bi oluyo 26 haftallıkkende vardı bnde gece sağıma ya soluma dönüceğim zamn çok acı çekiyorum hem kasıklarım hem kalça kemiğim inanılmaz ağrıyo.allah yardımcımız olsun.:nazar:

benımde arada bi oluyo 26 haftallıkkende vardı bnde gece sağıma ya soluma dönüceğim zamn çok acı çekiyorum hem kasıklarım hem kalça kemiğim inanılmaz ağrıyo.allah yardımcımız olsun.:nazar:

amin diyelim 38 haftasinda cikip gelsin istiyorum kizimin bekletmesin

lara62 ( işallah hayırlısıylagelirler bizim güzel kızlarımız ...çoğu bitti azı kaldı...

karnımın iç kısmı ağrıyo sanki.. hani bebeğin olduğu yerin derinleri..
sizdede böyle bi ağrı oluyomu..

arkadaşlar yarım saatde 5 kasılmam oldu ama çok hafif ağrılı :)yakında hayırlısıyla gelir biziim bebekler:teytey::teytey:

kızlar benim hamileliğimin başından beri ağrım kasılmam hiç bitmedi hatta ilk karın ağrısıyla gittim doktora 34. haftada iyice çoğaldı erken gelecek galiba derken 38. haftayı bitirmek üzereyim ama şimdi adet dönemimdeki gibi sıcak bir ağrı varkarnımda ben hep ondan anlardım karnım ısındığında hazır beklerdim aynı o durumdayım ve karnımda toplanma var yarında kontrolüm var normal doğum için net olmasada bir tarih verecekmiş sezeryansa zaten ertesi gün alırız hazır hissedersen dedi doktorum çok korkuyorum ilk kez çatı muayenesi olucam daha önce hiç çatal denen o kabusa yatmadım birde bebeği alırız diyince garip hissettim ben doğurmıyacam doktor alıcak ya çok tedirgin oldum doğum olayı benim dışımda olsun istemiyorum birde bebeği alırız diyince kürtaj olucam gibi geldi çok abartıyorum biliyorum ama daha önce dişini bile çektirmemiş hiçbir sağlık problemi yaşamamış operasyon geçirmemiş biri olarak çok rahatsızım stresten galiba bebeğimin hareketleri seyrekleşti allahım yardımcı olsun hepimize sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin

benimde 28.haftamda ağrılı kasılmalarım oldu ilk kez. oda her 5 dk bir. doğum yapıcağım hasteneye gittik nst de sancım 40 ı görüyo. şimdi 2 haftadır nidilat adında ilaç kullanıyorum ve kalkmam yasak. erken doğum riskim var. uzun süreli kasılmalarınızı önemsememezlik yapmayın sakın allah korusun nolmaz nolmaz... :))

arkadaşlar bugün hep 15 dakkada bir kasılmam oldu hafif ağrılı ve doktoruma mesaj atdım kongredymiş :( yarına kadar devam ederse nst gir doğum başlamış olabilir illaki ağrıbekleme dedi .hakkımızda hayırlısı olur işallah a.s.

arkadaşlar bugün hep 15 dakkada bir kasılmam oldu hafif ağrılı ve doktoruma mesaj atdım kongredymiş :( yarına kadar devam ederse nst gir doğum başlamış olabilir illaki ağrıbekleme dedi .hakkımızda hayırlısı olur işallah a.s.

hayirlisi olsun fatma bendede gelsin artik o agrilar istiyorum bugun doktora gitim her sey yolunda dogum tarihine kadar sorun olmasa hastaneye gelmene gerek yok söyledi bakalim bekliyoruz vucudum acayip agirlasti artik zaman gecmek bilmyior

canım hayırlısıyla geliyo herhalde bebek sağlıkla gelsin inşallah senide tüm sabırsızlıkla bebeklerini bekleyen anne adaylarınıda bi avazda kurtarsın rabbim

Back
X