• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağrılı mesane iyileşen

kbrak01

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
35
Puanlar
18
Arkadaşlar merhaba bir buçuk senedir mesanemden çekiyorum iki kez sistoskopi oldum. Birincisi doktorun bilgisizliği yüzünden boşu boşuna olunmus bir ameliyattı. Olan sadece parama oldu. İkinci sistoskopimi 10 gün önce oldum. Mesanemde lökoplaki alanlarını söyledi doktorum ve yaktığını söyledi beyaz pamukcuk şeklinde. Ağrılarım sürekli alt karın ağrısı mesane bölgesi agrıyor ve sık idrar devam ediyor. Lütfen iyileşenler nasıl iyileşti ne gibi tedavi yöntemleri denediler. Yazarlarsa çok sevinirim. Bu ağrı ile yaşamak istemiyorum. Daha 28 yaşındayım bekarım. Umarım bir gün bende iyi olurum

Bende geçmeyen şikayetler yaşıyorum siz nasıl oldunuz duzeldiniz mi

Bende de alt karında baskı sık tuvalet sürekli bir sıkıntı yanma huzursuzluk var,2 defa kadın doğuma 2 defa urolijiye gittim bir sorun görülmedi

Bende de alt karında baskı sık tuvalet sürekli bir sıkıntı yanma huzursuzluk var,2 defa kadın doğuma 2 defa urolijiye gittim bir sorun görülmedi
Antibiyotik mi kullanıyorsunuz. Daha yeni çıkmışsa onlar düzslir benim beş ay düzslmedi sistoskopi yapıldı öyle bulundu

Kansızlığınız var mı? Demir eksikliği veya b12 eksikliği? Kansızlıginiz varsa ondan oturu iyilesmek zor olur

Var takviye de alıyorum kronik olduğu için çok 😞
Ben de kansizim ve sistitim. 2024 ekim ayindan beri iyilesemedim. Piyeloseptyl kullandim ama gecmedi. Idrara cok cikmamak icin az su iciyordum bu bir hataymis. Simdi oruc oldugumuz icin arrik iftarda ve sahurda bol su iciyorum. Altin otu cayi demliyorum ama otu kaynatmadan ustune sicak su dokerek. Bir de bol kimyon katiyorum yedigim yemege. Şekerden uzak duruyorum zira şeker bakterileri besliyormus mesanedeki. Çörek otu yiyorum yemeklerle birlikte. Karnabahar kürüne de başlamayı dusunuyorum. Bakalim insallah kurtuluruz

ben hyaluronik asit enjekte ettirdim.iyileştim drunuza sorun.

Var takviye de alıyorum kronik olduğu için çok 😞
Bir de ben soyle bir hata yapmistim. Demir emilimini engelliyor zannederek yedigim yemeklerin yaninda ayran veya diger sut urunlerini yemeyi birakmistim. bu yuzden de b12'im dustu. Meger yanlis bir bilgiye uymuşum. Ve bu yuzden bosu bosuna b12mi dusurdum. Simdi toplarliyorum insallah.

Bir de ben soyle bir hata yapmistim. Demir emilimini engelliyor zannederek yedigim yemeklerin yaninda ayran veya diger sut urunlerini yemeyi birakmistim. bu yuzden de b12'im dustu. Meger yanlis bir bilgiye uymuşum. Ve bu yuzden bosu bosuna b12mi dusurdum. Simdi toplarliyorum insallah.
Süt ürünleri bize yasak ama . Tahriş ediyo mesaneyi. Bana doktorum yasakladı. Baharatlı şeylerde yasak salçalı yiyeceklerde 🥲

Ben de kansizim ve sistitim. 2024 ekim ayindan beri iyilesemedim. Piyeloseptyl kullandim ama gecmedi. Idrara cok cikmamak icin az su iciyordum bu bir hataymis. Simdi oruc oldugumuz icin arrik iftarda ve sahurda bol su iciyorum. Altin otu cayi demliyorum ama otu kaynatmadan ustune sicak su dokerek. Bir de bol kimyon katiyorum yedigim yemege. Şekerden uzak duruyorum zira şeker bakterileri besliyormus mesanedeki. Çörek otu yiyorum yemeklerle birlikte. Karnabahar kürüne de başlamayı dusunuyorum. Bakalim insallah kurtuluruzşeker

Keske şekeri bende kesebilsem arada yiyorum tatlı şeyler

Süt ürünleri bize yasak ama . Tahriş ediyo mesaneyi. Bana doktorum yasakladı. Baharatlı şeylerde yasak salçalı
Ya öyle mi, baharati biliyordum da onu bilmiyordum. O zaman baska gidalardan almak gerekecek b 12yi.

Back
X