Siz mesane içerisine ilaç tedavisi aldınız mı acaba ?Canm çok geçmiş olsun. Bende insterstisyel sistit hastasıyım. Benim Ağustos 2022 de başladı. Şuan iyiyim çok şükür. Yardımcı olmak isterim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz mesane içerisine ilaç tedavisi aldınız mı acaba ?Canm çok geçmiş olsun. Bende insterstisyel sistit hastasıyım. Benim Ağustos 2022 de başladı. Şuan iyiyim çok şükür. Yardımcı olmak isterim
Merhaba günde 10 kere max idrara gidiyorum ama bazen atak dönemlerim oluyor bazen 4 saatte bir tuvalet ihtiyacı hissediyorum yani durumum biraz karışık ve çok yoğun akıntım varMerhaba nasıl oldunuz ? Tedavi alabildiniz mi ?
Mesane içine ilaç verilmedi elmiron isimli bir ilaç verdi doktorum günde 3 kere 1 yıl boyunca kullanacağım.şu an 4. AydayımMerhaba mesane içine ilaç verildi mi tedavi için ? Nasıl oldunuz
Merhaba, sizde sistoskopi sonrası artan yanmalar düzeldi mi? Sistoskopi sonrası daha kötü oldum diyenler var da korktum açıkçasıMesane içine ilaç verilmedi elmiron isimli bir ilaç verdi doktorum günde 3 kere 1 yıl boyunca kullanacağım.şu an 4. Aydayım
Benim hiç yanmam olmadı Sistoskopi sonrası sadece bir kaç kere yanma oldu o da normal dedi doktorMerhaba, sizde sistoskopi sonrası artan yanmalar düzeldi mi? Sistoskopi sonrası daha kötü oldum diyenler var da korktum açıkçası
Hayır almadımSiz mesane içerisine ilaç tedavisi aldınız mı acaba ?
Merhaba lar, nasıl oldunuzMerhabalar bende bugün üye oldum aynı dertten muzdaribim bende hem agrili mesane hemde uretra darligi dolayısıyla idrarimi tam bosaltamiyorum hep içeride bir miktar kaliyor urufolow yapilip ultrason yapilinca ortaya cikti bu durum ama su an damla damla idrarimi yapabiliyorum cok daha kotu bir durumdayim geçen yıl siskoskopi yapıldı 1 yıl sonra tamamen tıkandı şuan..hem istanbulda hem ankara da birçok prof doktora gittim hiç çaresi yok bu hafta dilatasyon yapilacak sesasyonla sonrasında elmiron için ilaç raporu çıkartılacak
Siz aldınız mı ilaç mesanenizeSiz mesane içerisine ilaç tedavisi aldınız mı acaba ?
Merhaba anneniz düzeldi mi sizde mi ağrılı mesane hastasısınız ?Merhaba benim annemde var interstisyel sistit bende onun için araştırma yapıyorum. Kendimde endometriozis hastasıyım. Bir arkadaşımda daha bu rahatsızlık vardı daha önce 2 defa sistoskopi olmuştu çare olmadı ama botox yaptırınca düzeldi. Anladığım kadarıyla yapan doktor da çok önemliymiş. Çok araştırıp bulmuştu çok iyi bir doktormus gerçekten bende araştırdım ama biraz pahalı anladığım kadarıyla geçen sene bu zamanlar ameliyat olmuştu 60bin civarı bir para ödemişti özelden ismini yazarım isterseniz doktor istanbuldaymis biz Ankara'da yasiyoruz o yüzden ben Ankara'da bir doktor arıyorum. Annem Hacettepe üniversitesinde gidiyor orda bir prof anneme sistoskopi yaptı özel muayenehanesinde fizik tedavi gördü birde. Ama malesef düzelme olmadı. Pyeloseptyl (ismini yanlış yazmış olabilirim) adında bir ilaç kullanıyor ve gag diye bir vitamin. Arastiriyorum ama sonunda yine üniversiteye gidecek gibiyiz bir ay içinde annem tekrar sistoskopi + botox olacak inşallah burdan sizlere düzeldi diye yazabilirim. Kendim de endometriozis hastasiyim onunla ilgili uzun zamandir çok araştırmalar yaptım sormak istediginiz bişey varsa çikolata kisti hakkında onda da yardimvi olabilirim
Merhaba evet annem şuan için iyi olduğunu söylüyor bir şikayeti yok. Ben değil annem rahatsizdiMerhaba anneniz düzeldi mi sizde mi ağrılı mesane hastasısınız ?
Geçmiş olsun annenize ne işlem yapıldı acaba Allah şifa versin. Mesaneye ilaç verildi mi annenizeMerhaba evet annem şuan için iyi olduğunu söylüyor bir şikayeti yok. Ben değil annem rahatsizdi
Merhaba evet botox yapildiGeçmiş olsun annenize ne işlem yapıldı acaba Allah şifa versin. Mesaneye ilaç verildi mi annenize
Merhaba evet botox yapildi
Devlet hastanesinde mi botoks yapıldı acaba ? Bide siz mi istediniz doktor mu önerdi yoksa. Sistoskopi sonucunda ne gelmişti. Bende lökoplaki varmış ondan sürekli enfeksiyon oluyorumMerhaba evet botox yapildi
Hacettepe üniversitesi Hastanesi'nde yapıldı doktor o şekilde uygun gördü öncesinde geçen yıl sistoskopi.yaoilmisti duzelmeyince bu sene sistoskopi ile botox yaptı tekrar. Arada mesane için fizik tedavi gördü ve ilaç kullandı bir süre ama sonuç alamadığı için bir daha ameliyat olduDevlet hastanesinde mi botoks yapıldı acaba ? Bide siz mi istediniz doktor mu önerdi yoksa. Sistoskopi sonucunda ne gelmişti. Bende lökoplaki varmış ondan sürekli enfeksiyon oluyorum
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Bende doktoruma söyleyeceğim uygun görürse bana da yapsın. Mesaneme ilaç veriliyor ama öylr çok faydasını göremedim malesef. Allah herkese şifa versin çok zorHacettepe üniversitesi Hastanesi'nde yapıldı doktor o şekilde uygun gördü öncesinde geçen yıl sistoskopi.yaoilmisti duzelmeyince bu sene sistoskopi ile botox yaptı tekrar. Arada mesane için fizik tedavi gördü ve ilaç kullandı bir süre ama sonuç alamadığı için bir daha ameliyat oldu