Sivilceli Ciltler AĞRILI SİVİLCE ve GERİDE BIRAKTIĞI İZLER :(((

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

cilem32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
698
1.384
133
arkadaşlar 2 yıldır yüzümdeki deri altndaki sivilcelerle boğuşuyorum.tabi bnde oynuyorum onlarla sonra geride bana hatıra izler kalıyor
( günlük birçok cilt bakımı yapıyorum dogal kozmetık ilaç ne olrsa ama yok hıc tık demıyo aynen artısla devam.artık bıktım geçsinler istıyorum.ayrıca batık lekelride mevvcut ( onlar ıcınde bı onerınız varsa cok sevvınırım.herkese geçmiş olsun sağlıklı günler dilerim...

Cilt doktoruna gittinmi hiç ? Benim cok fazla sivilce problemim yok arada bir yüzümün en olmadık yerlerinde çıkıyorlar, en son bir hata yapıp yanağımda çıkanı sıktım.. hay ellemez olaydım 3 aya yakındır aynı bölgede sürekli 1 tane çıkıyor.. Neyse ilk gittiğimde benzaliyn(adı bunun gibi bişeydi) krem verdi ama hiç memnun kalmadım kremi sürdüğüm bölgeyi çok feci geriyordu ama yıkadıktan sonra yine aynı hiç etkisi olmadı ne sivilceye ne lekeye, 10 gün önce kadar yine gittim başka krem aldım bunun adıda nadixa. ama bundan memnunum nerdeyse ilk kullanımdan sonra etki etti hemen ufalmaya başladı ve lekeside günden günden soluklaşıyor :)
Bence rastgele bişey kullanmaktansa doktora gidip göster sana uygun bir krem mutlaka verir. Ah birde yüzünü fazla yorma, kimyasal bakım ürünlerindense aklına geldikçe yüzünü yıka sabun/jel vsde kullanma, tonik yerinede maden suyu kullanabilirsin :) birde nemlendiricini ihmal etme inş yakında cildin istediğin gibi olur :)

inş. cnm yaa ( doktora gittim tabıkı birssuru ılac verdı kullandım en az 1 ay ama sonc yıne aynı sudocrem aldım 3 gun once gece surup sabah yıkıyorum bırz ffaydası olsu gbı baklm artık ıns kesın couzum buluruz.

doktora git ve zoratenin iste tatlım

cnm acnelyse aldım elimde var ama kullanmaya çekiniyorum.expigment kullanmıstım 1 kere sadece lekelere benek benek kaldı kızarıklıklar o yuzden cekındım smdı kulllanmaya bununda soyucu ozellıgı varmıs cunku dedgn krem nası bsy peki roucuton gbı bsy mı

slm bence deri altı kistik sivilcenin bir çağresi yok özellklede antibiyotil içmek çok zaralı çok kullanımda vijinal mantar olabilirsiniz bende bu tarz sivilcelerden yılardır çıkıyor eger çok büyük vede ağrılıysa antibiyotik içiyorum küçükse geçmesini bekliyorum bir sürü ilaç kullandım defalarca doktora gittim ama durum aynı acnelseyide yıllardır kullanıyorum öyle aman aman bi zararını görmedim tabi cildiniz hasassa bişey diyemem

2 gün önce acnelyse ya başladım soyulmalar başladı lekelerin rengi aılıyo inş. işe yarar nisana kadar kullanmayı düşünüyorum snra zaten güneşin etkiside artacak herkese şifa dolu günler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…