Doğuma Hazırlık Ağrısız doğum epidural

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

meloali32

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
151
65
18
30
İyi akşamlar hanımlar su an 37+5 haftalik hamileyim bi aksilik cikmazsa normal doğum düsünüyorum ve epidural istiyorum fakat doktorum dediki 3.500 gr'dan sonra sakincali olabilir. Aranızda epidural ile doğum yapan oldumu nasıldı?

İyi akşamlar hanımlar su an 37+5 haftalik hamileyim bi aksilik cikmazsa normal doğum düsünüyorum ve epidural istiyorum fakat doktorum dediki 3.500 gr'dan sonra sakincali olabilir. Aranızda epidural ile doğum yapan oldumu nasıldı?
Arkadşın iki bebeğide 4 kilo üstündeydi ve epidural norml oldu. Hiç sıkıntısıda olmadı. Ama başka bi sorun varsa sizde onu bilemem. Benm bebeğmn kilosunu bilmyrm zaten dr tahmini 3.5 kilo olur dedi. Bende norml epidural düşünyrm

Canım şimdiye doğumun olmuştur nasıl geçti hayırlı olsun bu arada:)

Normal epidural kalıcı bel ağrısına sebep oluyormuş , doğru mu ?

Back
X