Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi akşamlar hanımlar su an 37+5 haftalik hamileyim bi aksilik cikmazsa normal doğum düsünüyorum ve epidural istiyorum fakat doktorum dediki 3.500 gr'dan sonra sakincali olabilir. Aranızda epidural ile doğum yapan oldumu nasıldı?
İyi akşamlar hanımlar su an 37+5 haftalik hamileyim bi aksilik cikmazsa normal doğum düsünüyorum ve epidural istiyorum fakat doktorum dediki 3.500 gr'dan sonra sakincali olabilir. Aranızda epidural ile doğum yapan oldumu nasıldı?
Arkadşın iki bebeğide 4 kilo üstündeydi ve epidural norml oldu. Hiç sıkıntısıda olmadı. Ama başka bi sorun varsa sizde onu bilemem. Benm bebeğmn kilosunu bilmyrm zaten dr tahmini 3.5 kilo olur dedi. Bende norml epidural düşünyrm