tekrar merhaba,Selamlar,
eşinizden spermiogram aldılar mı ? Biz dısarda yaptırmıstık ama tek testi geçerli sayıyorlar mı ?
Ben kan testimide dısarıda yaptırmak istiyorum bunun için kan testinde hang idegerler var bana yazabilri misiniz? Verilen kagıtta detay yok çünkü ?
Birde 21.gün demişsiniz ya , adetin başladıgı ilk günden itibaren mi 21 gün sayıyorsunuz ?
HSG den çok korkuyorum. Siz çektirdiniz mi ?
Çok sordum ama cevaplarsınız sevinirm
sperm testini özel hastanede yaptırmıştık onu kabul ettiler. sizde testinizle üroloji bölümünden size söylenen doktora randevu alarak spermiyogramı onaylatabilirsiniz.
Kantestlerinde hepsini dışarıdan kabul etmiyorlar malesef. ben de sadece amh ı kabul ettiklerini söylediler. kan veirken de amh var dedğim için onu istemediler.
evet adet başlangıcından itibaren 21. gün ama onu özelde yaptırınca kabul ediyorlar mı bilmiyorum. 19 unda 21. günüm olacak benim onu sorarım kabul ediyorlarsa özelde yaptırırsınız.
hsg den ben inanılmaz korkuyordum . anestezili randevu almak için aradım. asistan gerek yok burda hiç sorun yaşayanı görmedim dedi ve ben o şekilde ikna oldum. iyi ki onu dinlemişim cidden azıcık ağrı oldu. ben yeditepe üniv hastanesinde çekindim . hsg prof neslihan hn a..
rica ederim ne demek bu zor süreç yardımım dokunursa sevinirm. inş mutlu sonları da yazarız :)