MERHABA ARKADAŞLAR
bende tüp bebek için rahim filmi çektirmesi gerekenlerdendim ve burda biraz konularda araştırma yaparak yazılanları okudum ve korka korka bayıla bayıla gittim okuduklarımdan sonra.
beni yönlendiren ist. tüp bebek merkeziydi. İstanbul fındıkzade radyomar-radyotom.
inanamazsınız olay nasıl oluyor anlamıyorsunuz o kadar gelişmiş bir teknolojileri var ki 15 dk içinde sonuçlar bile elinizde. sıfı acı. gittiğinizde masaya yatıyorsunuz ve çok gelişmiş bir film cihazı karın bölgenize geliyor daha sonra plastik bir kanalın içinden rahime bir sıvı bırakılıyor ve sıvı yavaş yavaş kanallarınızdan geçiyor yazılanlar gibi çığlık atmaca can yanmaca olmadı herşey o kadar rahattık ki ve istanbul tüp bebek merkezi yönlendirince 320 tl olna film 240 tl ye geliyor.
bu işlem için falan anestezi almak çok buyuk bir hata olur. karınca ısırıgı bile degil yaşadığınız.
MERHABA ARKADAŞLAR
bende tüp bebek için rahim filmi çektirmesi gerekenlerdendim ve burda biraz konularda araştırma yaparak yazılanları okudum ve korka korka bayıla bayıla gittim okuduklarımdan sonra.
beni yönlendiren ist. tüp bebek merkeziydi. İstanbul fındıkzade radyomar-radyotom.
inanamazsınız olay nasıl oluyor anlamıyorsunuz o kadar gelişmiş bir teknolojileri var ki 15 dk içinde sonuçlar bile elinizde. sıfı acı. gittiğinizde masaya yatıyorsunuz ve çok gelişmiş bir film cihazı karın bölgenize geliyor daha sonra plastik bir kanalın içinden rahime bir sıvı bırakılıyor ve sıvı yavaş yavaş kanallarınızdan geçiyor yazılanlar gibi çığlık atmaca can yanmaca olmadı herşey o kadar rahattık ki ve istanbul tüp bebek merkezi yönlendirince 320 tl olna film 240 tl ye geliyor.
bu işlem için falan anestezi almak çok buyuk bir hata olur. karınca ısırıgı bile degil yaşadığınız.
Arkadaşlar ben bu mesajı size Kıbrıstan yazıyorum. Bende rahim filmi çektirmekten çok korkuyordum Kıbrıstaki doktorum bana anestezi vererek çekeceğini ve ağrı hissetmeyeceğimi söylediğinde tedirgin oldum.. İnternetten araştırmaya başladım bu arada İstanbul Fındıkzadede radyomar radyotom merkezinin sitesine girip orada ağrısız çekim yapıldığını ayrıntılı olarak okuyunca risk alarak Kıbrıstan İstanbula gittim ve Dr. Cevat Bayrak bey rahim filminizi çektik kalkabilirsiniz dediğinde çok şaşırdım çünkü hiçbişey hissetmedim ağrı duymadım korktuğuma değmedi kalktım giyindim ve alışverişe gittim:) yani internet sitesinde yazan herşey doğruydu ağrısız sorunsuz normal yaşantıma geri döndüm Dr. bey ve ekibine defalarca teşekkür ettim hem ağrısız hemde hijyen olarak çok güvenli bir ortamda çektirmek çok güzel o yüzden sizlerle bunu paylaşmak istedim.
Bugun findikzade radyomar merkezine hsg icin gittim. Kesinlikle adet sancisi dahil hicbir sanci hissetmedim ve inanilmaz kisa surdu islem. Hsg cektirmesi gereken bayanlar gereksiz agri cekmeyin mutlaka radyomara gidin, siddetle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?