Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım inşallah evet ilk olacak aşılamam ben iğnelere geçtim kalçadan menopur 75 lik 1 toz+su şeklinde vuruluyorum. Pazartesi kontrolüm var.Sonra ki günlerde de ona göre çatlama iğnesi ve aşılamam olacak inşallah.Rabbim tüm isteyenlerin tabi haklarında hayırlısıysa en kısa zaman da evlat sahibi etsin inşallah.Bak bir topikte paylaşmıştım burdan da yinelemek istiyorum ve lütfen herkez birbirine dua etsin. [/U]slm canım bende ağustos ayında aşılama yaptırcam ALLAH kısmet ederse . RABBİM hepimizin kucanığı doldurur inşallah . senin ilk aşılamam mı ?
mrb kızlar bende bu ay 3. aşılamamı yaptırcam. ilklerinde klomen kullanmıştım olmadı. bunda doktorum iğne kullanalım dedi. ben özel doktora gidiyorum, ssk geçmiyor iğne fiyatları yüksekmi acaba bilen varmı, birde en iyi iğne hangisi ????
mrb kızlar bende bu ay 3. aşılamamı yaptırcam. ilklerinde klomen kullanmıştım olmadı. bunda doktorum iğne kullanalım dedi. ben özel doktora gidiyorum, ssk geçmiyor iğne fiyatları yüksekmi acaba bilen varmı, birde en iyi iğne hangisi ????
ewet canım maalesef pahalı 1 kutusunu geçen sene 450 ydi ssk mız var bizim ve devletle anlaşmalı bir yerde yaptırmıştık 250 vermiştik 1 kutusuna canım.şimdi fiyatlardan pek bir bilgim yok rabbim hepinizi kolay geçitten geçirsin ramazan bereketli gelsin rabbim hepimize çifter çifter bebeklerle sevindirsin nur topu gibi saglıklı bebeklerle öncelikle benden daha uzun süre annelik özlemi çekmişlere daha sonrada kendime diliyorum yarabbim.insaallah ben ve bütün anne olmak isteyenlerin kucaklarını boş bırakma rabbim.başkalarına bakıp imrendirme...sen hakkımıza hayırsızsa bile hayırlı kılıp nasip eyle rabbim.
merhaba canım benimde 2. aşılamam,bildiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim ;iğnelerin iyiyisi kötüsü diye bişey yok hepsi yumurta gelişiminni arttıracak iğneler,puregon , menegon ve gonal-f kullandım hepside aynı etkiyi gösterdi ,ama menegon kalçadan olduğu için ben en son aşamada ağlayarak iğnelerimi yaptırıyordum,en raha t doz ayarlama puregon,kalemi var ordan en doğru dozu ayarlayabiliyorsun,ben şuan gonal-f kullanıyorum canım raporla aldım ilaçlarımı 3 kutu iğnenin yüzdesi 560 verdim eczaneye bide decapeptly kullanıyorum onu nakit alma zorundayım kutusu 120 lira içinde 7 iğne var ve her gün 2 tane kullanıyorum,zor ve meşakkatli bir yola girdik,allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah
slm herkese,öncelikle bu mübarek ayda Rabbim inş.kucaklarımızı sağlıklı bebeklerle doldurur,bende bu ay aşılama yaptırıcam,ama çok korkuyorum ve kafamda çook karışık,dualarınızı,desteğinizi bekliyorum,benim eşimin spermlerinde sorun var hem sayı az,hem morfoloji% 2,hemde ileri hareketliliği çok düşük,dr.umuz aşılama dedi 2 ay önce,yaptırsam tutmama şansı çok yüksek,ama normal yoldan olma yüzdeside düşük,napıcam siz söyleyin lütfenn,...muhtemelen yarın adet olucam,2.günü gitsem olurmu dr.a ?sizler deneyimlisiniz,herkese çok teşk.şimdiden...
nurum hayırlısı olur inşallah canım bu ay hepimizin yüzü ler ...
suatbilgencim sende aramıza hoşgeldin herşey allahtan hakkında hayırlı olanı versin rabbim hepimizin bu mübarek ayda elini boş çevirmesin .
kızlar dün adet oldum bu gün ultrasona gircem dr gidiyorum yani ve iğnelere başlıyorum dualarınız bekliyorum.
temmluz topiğinden ağustos topiğine transfer oldum,allah bu mübarek ayda mutlu haberler almamızı nasip eder inşallah,geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı bizde ara vermeden 2. başladık 100 lül gono-f kullanıyorum bide günde 2 defa decapeptly vuruluyorum,p.tesi ilk kontrolüm var
Gerçekten en iyi iğne diye birşey yokmuş ben araştırdım arkadaşım içerikleri genelde aynı sen kalbini ferah tut doktorun neyi öneriyorsa onu uygula bence çok araştırmada kafanı karıştırma sadece doktoruna güven o kadar iğneler ilaçlardan daha etkili zaten iğneler son aşama biliyosun Allah hayırlı uğurlu etsin Kendine iyi bak Allaha emanet ol:79::80:mrb kızlar bende bu ay 3. aşılamamı yaptırcam. ilklerinde klomen kullanmıştım olmadı. bunda doktorum iğne kullanalım dedi. ben özel doktora gidiyorum, ssk geçmiyor iğne fiyatları yüksekmi acaba bilen varmı, birde en iyi iğne hangisi ????
mrb.kızlar bende bu ay aşılama yaptırıyorum hayırlısıyla inş.güzel sonuçlar alırız.iğneler bitti yarın aşılama olacak dua edin lütfen DUAYA İHTİYACIM VAR ..Allahım hepimizin gönlüne göre versin
canım bence biran önce git,2. günü iğnelere falan başlanıyor zaten,ben 2. günü başladım iğnelere yarın kontrolüm var bu 2. aşılamam olacak benim
ewet canım maalesef pahalı 1 kutusunu geçen sene 450 ydi ssk mız var bizim ve devletle anlaşmalı bir yerde yaptırmıştık 250 vermiştik 1 kutusuna canım.şimdi fiyatlardan pek bir bilgim yok rabbim hepinizi kolay geçitten geçirsin ramazan bereketli gelsin rabbim hepimize çifter çifter bebeklerle sevindirsin nur topu gibi saglıklı bebeklerle öncelikle benden daha uzun süre annelik özlemi çekmişlere daha sonrada kendime diliyorum yarabbim.insaallah ben ve bütün anne olmak isteyenlerin kucaklarını boş bırakma rabbim.başkalarına bakıp imrendirme...sen hakkımıza hayırsızsa bile hayırlı kılıp nasip eyle rabbim.