AĞUSTOS AŞILAMA

Yok yok asla almam duş 😂doğru düzgün kalkmıyorum bile yatıyorum inşallah güzel haberler alalım hepimiz 🙏 sizin de ilk aşılama mı ? Bir de hangi gün test yapacaksınız çok heyecanlı 😍 duphaston verdi bana yarın sabah akşam başla dedi
Saatını soeldimi bana alarm kurdurdu saatını sasırtma dıye burda sey okudum bırde vajınal fitil gibi kullanca daha etkılı oluyor yazmıs birileri :)) ilk aşılama :) 21 agustos test

Saat söylemedi sabah erken al ilkini dedi 8 buçuk alırım alarm kurdum bende zaten femaradan alıştım sabah 8buçuk akşam 8 buçuk devam yine :)) fitil olayını bende okudum direk reçeteye baktım doktor ilk yazınca bizimki hap inşallah etkilidir bu da 🥰

Saatını soeldimi bana alarm kurdurdu saatını sasırtma dıye burda sey okudum bırde vajınal fitil gibi kullanca daha etkılı oluyor yazmıs birileri :)) ilk aşılama :) 21 agustos test
Bana sakın erken test yapma dedi direk regl gecikince kan diyor ama dayanabileceğimi sanmıyorum 😂

Saat söylemedi sabah erken al ilkini dedi 8 buçuk alırım alarm kurdum bende zaten femaradan alıştım sabah 8buçuk akşam 8 buçuk devam yine :)) fitil olayını bende okudum direk reçeteye baktım doktor ilk yazınca bizimki hap inşallah etkilidir bu da 🥰
Sen nerde yaptırdın aşılamayı ? Bende 8 4 12 kullanıyorm fıtıl kullandıktan sonra 30 dk yatıyormm allahtan çalışmıyorm 🤣

Sana tavsiyem evde ovulasyon takıp edip git . Cünkü özel hastanalerde aşılama ücretinn ıcınde ovulasyom takıbıde war onu kendin takıp edersen yumurtan varken gidersen o ücreti almıyorlar :) toplamda 28.300 dü aşılama 15.300 ödedm yumurtam oldugu için.
İnan onbeş bin bile çok şuan 😅 neyse hayırlısı hakkımızda

Back
X