Aşılama Ağustos 2011 de Aşılama Yaptıracaklar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar bişey sormak istiyorum siz aşılama yaptırmadan önce rahim filmi çektirdinizmi ben 2.aşılamamı olucam ama doktorum hiç rahim filminden bahsetmedi biraz araştırdımda tüpler tıkalımı değilmi diye rahim filmi çektirmiş çoğu kişi sizlerde çektirdiniz mi ????????????:44::44::44:

1. aşılamamdan sonra ben de çektirdim. Doktor sıkıntı görünmüyor filme gerek yok demişti ama içimizin rahatlaması açısından çektirmiştim.

slm kızlar bende aşilama olmadan önce çektirmiştim sorun yoktu ekimde beni heyet bekliyor rapor almak için işallah zor geçmez kızlar buğün görümcem doğuma gidiyor bende oraya gidiyorum allah hepimize eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin.:nazar::emir_bebek:

Son düzenleme:
malesef benimde negatif.tatilde adet oldum...iyiki tatildeydik...üzülmeye fırsatım olmadı.ama şimdi üzülmüyor değilim yani...[/

bizler kafaya çok takıyoruz oyüzden olcaksada olmuyor herşeyin bi vakti zamanı var allah herkese gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah.

Selam kızlar...benım adet herzamankı gibi geciktıgı için bugun söktürücüye başladım.anlayacagnz aşılama ekimde kısmetse.hayırlısı inş hepımız için.

Back
X