Aşılama Ağustos 2011 de Aşılama Yaptıracaklar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar müjdeli haberi vermek için biraz geciktim amaişte veriyorummm sonunda oldduuuuuu :) tüm bekleyen arkadaşlara en kısa zamanda güzel haber almayı diliyorum. bugün bize çifte bayram oldu darısı diğerlerinin başına :)))

Canım çok sevindim inşallah hep istediğn gibi olur her şey.Ben 12.günümün akşamında idrar testi yaptım ama tek çizgi çıktı korkuyorum gidip test yaptırmaya.Umarım bizlerde "sonunda olduuuuu"diye yazarız pek yakında.Tekrar tebrik ediyorum.Sevgiler:71:

evet canım çatlatma iğnesi milyarda bir olan bir yan etkisini benim için ayırmış:) yumurtalarla birlikte damarımda çatladı iç kanama geçirdim ama ondan sonrakilerde ve bunda hiç bişey olmadı çok şükür.Bu arada belki yarın kan testi yaparım bi de bilgin varmı bilmiyorum ama progestan regl dönemine gecikme yapıyomu acaba?veee mutluluk huzur şans sağlık dolu bir bayram diliyorum.Sevgiler...:71:
deme yaaaa çok şaşırdım off Allah korusun cnm..inşallah bu defa melegin seninledir pianocum...
kızlar müjdeli haberi vermek için biraz geciktim amaişte veriyorummm sonunda oldduuuuuu :) tüm bekleyen arkadaşlara en kısa zamanda güzel haber almayı diliyorum. bugün bize çifte bayram oldu darısı diğerlerinin başına :)))

cnm çokkkk sevindim yaa maaşallahhh :)))Allahım sonuna kadar saglıklı bir hamilelik ve saglıklı bir evlat nasip etsin...darısı hepimize hayırlısıyla..:nazar::66::64::64::64::64::64:

deme yaaaa çok şaşırdım off Allah korusun cnm..inşallah bu defa melegin seninledir pianocum...

İnşallah canım, umarım senin tedavin de iyi geçerde önümüzde ki ay başka şeyler konuşuyor oluruz.Ne güzel olur.

inşallah cnm...hayırlısı hepimiz için...pko olmasam bu kadar araştırma yapıp düşünmem aslında ama korkuyo insan işte...bide bunun dışında rahimde şekil bozuklugu var...çift rahim görünümünde..arada perde olabileceginden de şüphe ediyorum,doktor hernekadar şüphe etmesede bende böyleyim işte emin olcam illa..bunun için laparoskopi olmam gerekiyo tabi ama buna ragmen içimden bi ses bu ay aşılamanı ol ol ol ol ol ollllllllllllllllllllllllll diyo...

inşallah cnm...hayırlısı hepimiz için...pko olmasam bu kadar araştırma yapıp düşünmem aslında ama korkuyo insan işte...bide bunun dışında rahimde şekil bozuklugu var...çift rahim görünümünde..arada perde olabileceginden de şüphe ediyorum,doktor hernekadar şüphe etmesede bende böyleyim işte emin olcam illa..bunun için laparoskopi olmam gerekiyo tabi ama buna ragmen içimden bi ses bu ay aşılamanı ol ol ol ol ol ollllllllllllllllllllllllll diyo...

canım umarım hiç sorun yaşamazsın ama doktorun şüphe duymuyorsa ve aşılama olmanda bi sakınca yoksa ol elbette ve aklına kötü şeyler getirme,hep olumlu düşün.yarın tekrar görüşürüz canım, ben şimdi çıkıyorum iyi geceler...

Son düzenleme:

canımmmm gözün aydınnnn allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı,

tez zamanda keseciklerinde görmeyi kalp atışlarını dinlemeyi nasip etsin inşallah.:49:

allah tamamına erdirsin canım , cidden çifte bayram olmuş ramazanın bereketi bu olsa gerek ,inşallah en kısa zamanda bizlerde sizlere katılırız bebeişlerimizin gelişimlerini konuşuruz

kızlar, dün itibari ile ben de kırmızı kartı görmüş bulunmaktayım :5: çok umudum yoktu aslında ama yine de hayal kırıklığı oluyor ister istemez, bi dolu umutla bi sürü emek.. artık eşim de, ben de oluruna bırakmaya karar verdik..bi zaman belki bundan sonrası bu konuyu rafa kaldırıcaz. ovulasyon testleriymiş, preseedmiş, aşılamaymış, gün hesaplamalarıymış hepsi off..sadece keçi boynuzu kürümüzü bitiricez bide folik aside devam..hayırlısı artık.
bebiş bekleyen herkese sağlıkla kucaklarına almalarını, bekleme sürecindekilere mutlu mutlu haberlerle gelmelerini, benim gibi umudunu başka aylara devredenlere de çok çok sabırlar ve önümüzdeki aylarda güzel sonuçlar diliyoruuuuummmmmmmm :58: :58: :58:

arkadaşlar merhaba
bende bu cumartesi aşılama olcam iğne tedavisi gördüm yumurtalarım istenen boyuta geldi şuan bir sıkıntı yok gibi
yalnız ben tedaviyi özel hastanede yaptırıyorum 500 tl ilaçlara verdik aşılama içinde 500 tl istediler
ben daha önce tıp ta yaptırmıştım 100 tl sadece malzemeye vermiştim bu kadar fark olması beni çok şaşırttı gerçi fiyatlarıda bilmiyorum belki normaldir
sadece merak ettim kazıklanamk istemiyorum deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim..
teşekkürlerr

arkadaşlar merhaba
bende bu cumartesi aşılama olcam iğne tedavisi gördüm yumurtalarım istenen boyuta geldi şuan bir sıkıntı yok gibi
yalnız ben tedaviyi özel hastanede yaptırıyorum 500 tl ilaçlara verdik aşılama içinde 500 tl istediler
ben daha önce tıp ta yaptırmıştım 100 tl sadece malzemeye vermiştim bu kadar fark olması beni çok şaşırttı gerçi fiyatlarıda bilmiyorum belki normaldir
sadece merak ettim kazıklanamk istemiyorum deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim..
teşekkürlerr

canım tedavin hayırlı olsun ,inşallah güzel haberler alırsın,canım benim 3. aşılamam şuan yarın kontrolüm dr büyük ihtimalle p.tesi aşılama yapıcak,ben hazirandan bu yana nerdeyse bir tüp bebek parası harcadım,hormon ilaçlarına 700 bide devletin ödemediği iğnelere 300,aşılama içinde 300 veriyorum bu 1 aşılama için düşün,kazıklanma varsa oda devletten kaynaklanıyo canım bu kadar pahalı ilaçlar ve kısıtlı rapor hakkı vermesiyle bence ayağımızdaki en büyük tökez bu

an itibari ile regl olmuş durumdayım. 2. aşılamamız da tutmadı. Listeyi hazırlayan arkadaşım benim haneme "negatif" yazabilirsin :))

herkese sevgiler..

canım tedavin hayırlı olsun ,inşallah güzel haberler alırsın,canım benim 3. aşılamam şuan yarın kontrolüm dr büyük ihtimalle p.tesi aşılama yapıcak,ben hazirandan bu yana nerdeyse bir tüp bebek parası harcadım,hormon ilaçlarına 700 bide devletin ödemediği iğnelere 300,aşılama içinde 300 veriyorum bu 1 aşılama için düşün,kazıklanma varsa oda devletten kaynaklanıyo canım bu kadar pahalı ilaçlar ve kısıtlı rapor hakkı vermesiyle bence ayağımızdaki en büyük tökez bu

canım çok sağol cevap için insanı maddi manevi yoran bi süreç umarım iyi sonuçlar alırız hepimiz ben bugün 11.30 da aşılamamı oldum bakalım sonuç ne zaman çıkcak haber veririm sonucu:61:

Selam kızlar.

Suatbilgen 3.aşılaman demek.rabbım ıns bu defa yüzünü güldürür tatlım.
Durucum hayırlısı buymuş cnm,lütfen üzme kendini,bakarsın bu ay kendiliginden gelir melegin.hiç sıkma canını.
Baby bugün aşılama olmuşsun hadi hayırlısı inş tutar...valla fiyatlar konusunda bende arastrmadaym henüz...adette olmadım 10günü geçti .herzaman gecıktıgı icin önemsemiyorum,ayın 10undan sonra nereye karar verırsem gıdıcem iste ilk önce söktürücü almam gerekecek herneyse.ben istanbuldayım,burda özel hastane olarak biyere sordum 750 dedı.ilaçlar dahilmi sormadım.750ye yapıyoruz dedı.gecen yılda sürekli gittgm saglık merkezine sordum hatta yapacaktk gelişmedi orda da herşey içinde 300demisti .oraya sorucam.hayırlısı bakalım.

Pianocum ugramamışsın cnm,umarım hamile oldugunu söylersin geldiginde.

Derhan senı unutmusum cnm.adet olmuşsun.dicek bşy yok umudunu sakın kaybetme.inşallah rabbim çok bekletmeden ugrastrmadan sevindirir hepimizi.

Derhan senı unutmusum cnm.adet olmuşsun.dicek bşy yok umudunu sakın kaybetme.inşallah rabbim çok bekletmeden ugrastrmadan sevindirir hepimizi.

yarım saat önce doktordan geldim. artık tüp bebek tedavisine geçmemiz gerektiğini söyledi. kelimelerin bittiği yerdeyim.
yaklaşık 1 senedir uğraşıyoruz. 3 yıllık evliyim. 3 aşılamadan 2'si tamamlandı(şubat ve ağustos), 1 tanesi(nisan) ise 13 gün vurulduğum iğnelerden sonra yumurtalar bozulup kistleşti ve tedavi iptal edilmişti. aralarda klomen de kullandım. tabi her tedaviden sonra da 1 ay kistleri eritmek için içtiğim doğum kontrol hapları da cabası. anlayacağınız bir ileri bir geri sayıyoruz yerimizde.. bugunkü kontrolde de 2 aylık doğum kontrol hapı yazdı reçeteme, hoooop 2 ay daha ertelendi gitti..
bende hipotroidi, pko(başlangıç safhası) var, eşimde varikosel var dediler ama ciddi değilmiş. sperm sayılarında da problem yok ama kavuşturamadık bir türlü :)

dertlendim bugün baya.. yılbaşına kadar ara vermeye karar verdik eşimle. maddiyatı da geçtim manen çöküyor insan.. doktorumdan çok ama çok memnunum ama ESKİŞEHiR'de bildiğiniz-gittiğiniz prof. dr. var mı? gelecek ay gitmeyi düşünüyorum. belki yararı olur diye.. bilirsiniz işte tutunacak dal arıyorum..

cevaplarınızı bekliyorum kızlar, sevgiler..

Canım çok sevindim inşallah hep istediğn gibi olur her şey.Ben 12.günümün akşamında idrar testi yaptım ama tek çizgi çıktı korkuyorum gidip test yaptırmaya.Umarım bizlerde "sonunda olduuuuu"diye yazarız pek yakında.Tekrar tebrik ediyorum.Sevgiler:71:

kızlar hepinize çok teşekkürler. sayenizde edindiğim bilgi ve moralle oldu bu. umarım her isteyen bu haberi bir an önce alır beni gibi. allah nazarlardan korusun sağlıkla bebişlerimiz kucağımıza almak nasibetsin inşallah. hepinize sevgiler..

Derhancım,okurken bende sana "birkac ay ara ver"demeyı düsünüyordum kı ztn öyle karar vermişsiniz.üst üste aşılama,klomen derken bak neler oluş.bence dogum kontrol hapı kullanacak olmanda iyi olmuş,belki biraz ertelemis olacaksın ama rahim dinlenip kistlerden arınacak.bu esnada da kafan rahat olacak cnm bu ay oldumu olmadımı diye düsünmeden geçecek.herşeyde bi hayır vardır.inş haplardan snra hemen kalırsın.ben 6 yıla yakın evliyim tam anlamıylada pkoyum vede bunca zaman boş elle bekleyecegime gidip gidip klomen çatlama ignesi vs olacagıma,adam gibi şöyle en azından 1 yıl dogum kontrol kullanmadıgıma cok pişmanım.daha dogrusu ne kadar anlatsamda kıstler icin iyi olacagını,eşimi ikna edemedım.şimdi bak aşılamaya hazırlanıcam ama kist dolu yumurtalıklarla.bosver üzülme cnm kullan rahatla.bu arada eskisehırde dglm tatlm yardmcı olamıcam.

Back
X