Ağustos 2012 Anneleri "Bebeklerimizin Oda Hazırlıkları" Ne Alemde? :)

yesilimsi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
3.765
0
116
40
Selam Bebekliler..:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Artık az bir süre kaldı bebişlerimizi kucaklarımıza almaya.. Oda hazırlaklarımız ne alemde,birbirimize fikir vermek amaçlı yapmaya başladığımız ufak tefek oda hazırlık fotoğraflarını paylaşalım ne dersiniz? Hemde beraber geçirdiğimiz bu süre içerinde artık dost olduk,yavruşların odalarını merak ediyoruzdur:) Hadi paylaşıma:)

eveet artık az zamanımız kaldı,güzel bir forum açmışsınız teşekkürler,ben odasını aldım kızımın ama haziran sonu odasının boyasını yaptırıcam temmuz ilk haftası kızımın odası gelecek iyice havalandırıcaz elbette sonra da detaylara agırlık vermeyi düşünüyorum,henüz hastane çantam hazır degil mesela:( 25 ağustos gibi bekleniyor dogum ama her ihtimal erkenden herşeyi bitirmek lazım.anne ve bebek için hastane çantamı yapmaya başlamalıyım galiba bu hafta,Bu arada siz istanbulda olan hamişler nerede doğum yapmayı planlıyorsunuz,hastahanenizi ayarladınız mı?
Sevgiyle kalın:)

eveet artık az zamanımız kaldı,güzel bir forum açmışsınız teşekkürler,ben odasını aldım kızımın ama haziran sonu odasının boyasını yaptırıcam temmuz ilk haftası kızımın odası gelecek iyice havalandırıcaz elbette sonra da detaylara agırlık vermeyi düşünüyorum,henüz hastane çantam hazır degil mesela:( 25 ağustos gibi bekleniyor dogum ama her ihtimal erkenden herşeyi bitirmek lazım.anne ve bebek için hastane çantamı yapmaya başlamalıyım galiba bu hafta,Bu arada siz istanbulda olan hamişler nerede doğum yapmayı planlıyorsunuz,hastahanenizi ayarladınız mı?
Sevgiyle kalın:)

Evet artık yavaş yavaş,fotoğraflar geleye başlar:)) temmuz'a az kaldı ve ağustossS:)) odanız gelince bekleriz fotolarıçç ben ist deyim yenibosna da nisa hastanesi var oaraya giidyorum,doğumuda orda düşünüyorum bir aksilik olmazsa.

Evettt,

Odamızın abajuru:)

İkeadan alınan kağıt abajur,süsleme bana ait,elimdekilerle bişeyler yapmaya çalıştım işte..

Bitmiş Hali,birde gündüz çekmem lazım alt kısmındaki böceklerim tam görünmedi:)

Bunuda Loş ışıkta çektim:)

Evettt,buda yer abajurumuz,bunuda yıldızlarla süsledim.Allah kısmet ederse bebişim gece falan uyandığında fazla ışıktan etkilenmesin diye loş ışıklı abajurumuz:)

odaları gelenler yada bişeyler yapanlar yok mu ya? merak ediyorum:) biz hafta sonu yapıcaz o yüzden sadece abajurları ekledim:)

canım 300 dü, 250 ye aldık, 9-12 ay arası kullanılabiliyormuş, sonra da normal karyolaya geçeriz artık, başından beri sadece böyle bir şey almak istedik :16: çok da güzel sallanıyor :52:

güle güle kullansın inşallah çok beğendim. karyolasındada yatar,sepetide yatak odasıana salona falan taşıyabilirisn her derde deva:)

saol canım çok şükür iyiyiz bizde nolsun nette bi sıkıntı oldu giremedim bayadır..
bu sayfaya bizde ufak tefek hazırlıklarımızı yükleyebilirmiyiz :52:

aman iyi bi sıkıntın olmasında,bebik ne alemde:))) tabi canım ne demek yükle tabiii onun için açtım,fikir çalarıss:)

aman iyi bi sıkıntın olmasında,bebik ne alemde:))) tabi canım ne demek yükle tabiii onun için açtım,fikir çalarıss:)

bebikimizi uzun zamandır göremedik canım ama hareketlerine bakılırsa keyfi yerinde gibi sıpamın :34: temmuzun 10unda öğrences insallah herşeyi..
yükliyim bende yarım yamalak olusan odasını oğlumun :52:

Back
X