selam kızlar
bende 2013 ağustoss annesi olacağım inşallah Rabbimin izniyle
nasıl gidiyor hamilelikleriniz. iyisinizdir umarım.
eğer kabul ederseniz bende arada girmek isterim
ne için yönlendirdiğini söyledi mi doktorun
test falan mı yapılması gerekiyormuş
hoşbulduk teyzesi :13:
erkek olacakmış.. öyle dedi doktorumuz..
Bende tüylenme oldu sanırım karnımızdan vurduğumuz ilaçlardan dolayı. Bel ağrını mutlaka doktorunla konuş canımmm... Çok geçmiş olsun. Çalışıyor musun bilmiyorum ama ayağını uzatıp da oturmaya çalış mümkünse :)
Ama benim canım gece bir şey istemiyor ki sadece çok acıkıyorum. Kalkayım da şunu yiyeyim dediğim bir şey yok. Aksine yeme taraftarı da değilim sonra çok kilo aldın oluyor. Ama oğluşları aç bırakmaya da gönlüm razı gelmiyor. Nasıl hissediyorsun tarif eder misin? Herkes farklı mı hissediyor merak ediyorum :)
canım bebek erkekse hormonları anneye geçiyormuş ama sonra o tüyler dökülüyormuş korkma
O yemek yedikten sonra 2 saat sonra acıkmalar bende de var :) ama beni hiç takmıyorum kiloyu falan veririm paşam doğduktan sonra :))))
Mümkün olduğunca sahnede de olmaya çalışıyorum ama sahne arkası da inanın bir o kadar yorucu. Seyirci iki saatlik oyun izliyor ama biz 12 saat boyunca sahnede oluyoruz. Cd için adres vermen lazım canım istersen özelden de atabilirsin. Ama iş adresi falan ver sonra huzursuz olma. Miniklerim de azıcık büyüsün ilgili oldukları sanat alanında eğitime başlatacağım onları da.
Valla canım şoyle tarif ediyim sanki karnimin icinde balik yüzüyirmuş gibi , ufak ufak da tekme demiyim de ayağıyla ittiriyor gibi hissediyorum.benim büyük oglum 6 aya kadar hissettirmedi, küçüğü de 3 aylıkken başladı maşallah hiç durmadi dogduklarindada ayni oldular büyüğü çok ağır bır çocuk oldu,öteki hiç durmaz kıpır kıpır bakalım bu nasıl olacak
Eki Görüntüle 641474
Siz daha belli olmuyor diyince şaşıyorum valla. Dün çekildim bu resmi. Doğuracak gibiyim neredeyse baksanızaaaa
kızlaaaaaaar hepinize merhaba.. aramıza yeni katılanlara ve onşarın minişlerine hoşgeldiniz diyorum. bel ağrısı bende de var yaklaşık 1 haftadır ayakta sabit durduğumda duramıyor gibi oluyorum:) felaket yoruluyorum ama yürürken falan olmuyor. çok oturunca aynı pozisyonda sürekli kaldığımda ve ayakta sabitken yaşıyorum genelde. gökçeninde dediği gibi kullandığımz hormon ilaçlarından şüpelenmekle birlikte göbek üstü yanları başta olmak üzere tüylerimde artma meydana geldi. ki ben çok tüysüzümdr normalde. ve çok canım yanıyor almak istediğimde. napıcam bilemiyorumm
gökçecim göbeğini gördüm hadi sen ikiz annesisin bnmde sana çok yakın bir göbeğim var:) yani bariz belli hamile olduğum. gebeliğimin başından beri 5 kilo almışım. hepside göbeğimde buarada:) acıkmalara gelince. boğazım boş duramıyor nedense:) sizler gibi devamlı acıkıyorum. canımın özellikle çektiği hiçbişey yok. sadece acıkıyorum. bilemiyorum Allah sonumuzu hayır etsin diyeyim:) gidişat iyi değil yani
selam kızlar
ne için yönlendirdiğini söyledi mi doktorun
test falan mı yapılması gerekiyormuş
Eki Görüntüle 641474
Siz daha belli olmuyor diyince şaşıyorum valla. Dün çekildim bu resmi. Doğuracak gibiyim neredeyse baksanızaaaa
sen ne fıstık bir annesin öyleçok tatlısın gökçe yaaaa canım benim yok öyle aman aman karnın belli ama olacak o kadar ikiz annesisin sonuçta bende kocaman deyince cidden kocaman birşey bekliyordum ilahi seni yaaa. nazar değmesin çok tatlısınız maşallah
araştırdığım kadarıyla bebeğin organlarını, kemik yapılarının gelişimi gibi ölçümler yapılıyormuş. Detaylı ultrason
Eki Görüntüle 641474
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?