Canım inşallah olmaz eldede yalnızdım korktum çok kötü bişey sanki bebişime kasıldı zaman geçtikçe sıkıntılarda mı büyüyo ne anlamadımcanım benimde akşamları taş gibi oluyo karnım özellikle karpuz yeyince oluyo ama belde ağrı ter boşanması eşlik ediyosa yalancı sancı olabilir bence. bende diğerleri olmuyo şimdilik...
Canım çok teşekkür ederim.. Dualarınız esirgemeyin yeter..
Süt yapması için e bebekten HİPP marka çay aldım.. Tadı gayet güzel. Hoşumada gitti. Zamanla etki edecek inanıyorum.
şimdi doktordan geldim nst ye soktu beni sancı cıkmadı hamsilerim kilo aralarını kapatmış biri 1504 digeri1668 olmuş boy40cm olmuşlar ayaklar aşagıda ikisininde cok tepikleyip suyunu patlata bilirler dedi suyun patlar sancın kanaman olur hemen gel yalnız kalma dedi ultrasyonda bakarken doktor benim tansiyon düştü kendimden gectimm göremedim ogluşlarımı hic bişey anlamadım
Slm annecikler. Bütün dualarımız Gökçe Göks ün bebişleri ve hepimiz için olsun.
Benimde karnım dün akşamdan beri taş gibi bebişlerin hareketlerini de hissediyorum şükür ama nerdeyse patlıcam benim gibi olan varmı ? Bide benim bebişler 10 gün kadr önde gidiyorlar doktorum şeker tahlili yaptırdı tekrar bana sonuçları da iyi çıktı. Ve kötü birşey olmadığını söyledi ama ben yine biraz pinpşrikliyim bu iyi bişey mi anlamadım. bide üstüm de saçma bir gerginlik var sanki baskı gibi sonlara yaklaştığımız için mi bilemedim?
Rabb'im bu sonlarımızı da bir avazda geçirsin inşallah..
Merhaba kizlar. Ben belimin agrisindan dolayi sabaha kadar 30 40 defa bi sagima bi soluma donen biriyim.. sonrada aklim gidiyor sabahlari acaba bisey olmusmusdur kordun dolanmismidir. Hareket edene kadar binturlu sey geliyor aklima..moralim bozuk uyaniyorum hergun bu sebepten... Siz donuyormusunz benm gibi..
Ya kızlar karnım taş gibi ve sırtıma vuran ağrım var sanki patlayacak gibi hissediyorum ilk kez böyle oldum doktora gitsem mi acep
Pinks canm benmde gecen haftalada gogus kafesimi hafif elledgmde bile agriyordu.. aciliyor sanirim. Ben artik kirildi bu boyle aciyacak diye dusunuyordum suan gecmis durumda... Hamile kaldgmdan beri felaket bel agrisi cektm. Simdi yine iyi zamanlarim. Is yapmazsam agrimiyor cok.. eskiden daha beterdim.. yani buna sukrediyorum... Ultrasouna girdgmde sirtustu uzanmamam gerekiyor sonrasinda kalkmak tam bir iskence kemiklerim kiriliyor . Illa esim yanimda olacak yavas donucem oyle kalkiyorum... Nasil dogum masasina yaticam onu dusunuyorum.... Normal dogum bu bel agrim yuzunden zor gibi... Karakara sezeryanda nasil okadar uzancam diyorum ama epidural verecekleri icin hissetmem sanirim..
cicek canm iste ben ayaktada duramiyorum cok fazla oturamiyorumda ayakta dursam belim agriyor otursam sutyen bolgem sirtim agriyor. Mecburen cikariyorum sutyeni surekli rahat bez sutyenler olmasina ragmen agriyor.. sutyen takmadgmdada moralim bozuluyor cunku benm gogusler cok buyudu hamileligimden bu yana . Sarkacak diye moralim bozuluyor. Ama bicak saplanir gibi agri oluyor mecbur cikariyorum... Anlayacgn isim yoksa surekli yatar pozisyondayim. Yatmaktan uzanmaktan yoruldum artik . Ama buna vucudumun alismasindan korkuyorum .bebek dogdunda canli kanli olmam lazim..
cicek canm iste ben ayaktada duramiyorum cok fazla oturamiyorumda ayakta dursam belim agriyor otursam sutyen bolgem sirtim agriyor. Mecburen cikariyorum sutyeni surekli rahat bez sutyenler olmasina ragmen agriyor.. sutyen takmadgmdada moralim bozuluyor cunku benm gogusler cok buyudu hamileligimden bu yana . Sarkacak diye moralim bozuluyor. Ama bicak saplanir gibi agri oluyor mecbur cikariyorum... Anlayacgn isim yoksa surekli yatar pozisyondayim. Yatmaktan uzanmaktan yoruldum artik . Ama buna vucudumun alismasindan korkuyorum .bebek dogdunda canli kanli olmam lazim..
icimi rahatlattn canm. Valla basim agriyor bazen dusunmekten.. rabbim hepimize kolay dogum nasip etsin.. gunler yaklastkca gerilim artiyor...olumsuz seyleri dusunmek istmyrm.ama Beynime hukmedemiyorum..
Selam kizlar.. Bugun ogluslarimizk ziyaret gunumuzdu. Hayatimizdaki herseyin akisi degisti. Esim benim ve cocuklar yuzunden ise gidemiyor bir turlu. Hala araba kullanamiyorum. Hadtaneye gidip gelmek kabus gibi. Arba sallandikca iskence okuyor. Ama her gun gidip gelmeden duramiyorum. Gecen haftadan beri o kadar yorgunumki anlatamam. Eve geldihimden beri geceleri uc saatte bir kalkip sut sagiyorum. Uyku muyku yok yani simdiden.
Ardim dusuyor yvas yavas farkindayim. Ogluslarim sokunum cihazindan cikartildi. Kendi kendilerine yetip yetmeyecekleri deneniyor. Kisa sureli fototerapi gorduker sarilik ihtimaline karsilik. 3 cc sutumu aliyorlardi 6 cc ye cikartildi. Bu gelismeleri girmek cok guzel. Ama dayanamsdim bugun yogun bakimdan cikinca aglama krizine girdim. Sllahima sukrddiyorum her gun. İyi haberlerle karsilastiriyor diye. Ama dokunamamak kokusunu icine cekenemek o kadar kotu ki. Neler hissettigimi kelimelerle ifade edemem.
Aras la konusunca gukumsedi gozlerini acmaya calisiuor ama beceremedi bir turlu. Sarp tepkiler veriyir ama uyur uyanik arasiydi. Bir tek midelerine inen hortum kaldi cikmayan. Onjnlada besleniyorlar. Daha emme guduleri yok o yuzden hirtum araciligiyla besleniyorlar. Bundan sonraki asamayi bilmiyorum ama 3 gun goremeyecegim cocuklarimi. Esim sadece sutkeri goturunve gorup bana haber verecek. Beyo yedim yani. Psikolojim bozuldu. Biraz toparlan hafta basina kadar dedi. Direnmeye gucum yok olur dedim. Bizden bu kadar.. Hala dualariniza ihtiyacimiz oldugunu unutmayin
Ben saglık ocagında yaptırdım ama acilde de yapıyorlar
slm hamilelik için kan tahlilinizi nerde yaptırdınız acaba, yani doktordan randevu mu almak gerekiyo yoksa acillerde de yapılabiliyomu cevaplarsanız sevinirim
canım aynen iki ozisyonda rahatsız ediyor beni
bu arada bugün sağlık ocağına gittim kızlar tansiyon 14/6 yine offf kilomuz gayet iyiydi 1 kilo almışım 1 ayda çok iyisin devam et böyle dedi kalp atışlarımızı dinledik kuzucuğumun yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuu
Selam kizlar.. Bugun ogluslarimizk ziyaret gunumuzdu. Hayatimizdaki herseyin akisi degisti. Esim benim ve cocuklar yuzunden ise gidemiyor bir turlu. Hala araba kullanamiyorum. Hadtaneye gidip gelmek kabus gibi. Arba sallandikca iskence okuyor. Ama her gun gidip gelmeden duramiyorum. Gecen haftadan beri o kadar yorgunumki anlatamam. Eve geldihimden beri geceleri uc saatte bir kalkip sut sagiyorum. Uyku muyku yok yani simdiden.
Ardim dusuyor yvas yavas farkindayim. Ogluslarim sokunum cihazindan cikartildi. Kendi kendilerine yetip yetmeyecekleri deneniyor. Kisa sureli fototerapi gorduker sarilik ihtimaline karsilik. 3 cc sutumu aliyorlardi 6 cc ye cikartildi. Bu gelismeleri girmek cok guzel. Ama dayanamsdim bugun yogun bakimdan cikinca aglama krizine girdim. Sllahima sukrddiyorum her gun. İyi haberlerle karsilastiriyor diye. Ama dokunamamak kokusunu icine cekenemek o kadar kotu ki. Neler hissettigimi kelimelerle ifade edemem.
Aras la konusunca gukumsedi gozlerini acmaya calisiuor ama beceremedi bir turlu. Sarp tepkiler veriyir ama uyur uyanik arasiydi. Bir tek midelerine inen hortum kaldi cikmayan. Onjnlada besleniyorlar. Daha emme guduleri yok o yuzden hirtum araciligiyla besleniyorlar. Bundan sonraki asamayi bilmiyorum ama 3 gun goremeyecegim cocuklarimi. Esim sadece sutkeri goturunve gorup bana haber verecek. Beyo yedim yani. Psikolojim bozuldu. Biraz toparlan hafta basina kadar dedi. Direnmeye gucum yok olur dedim. Bizden bu kadar.. Hala dualariniza ihtiyacimiz oldugunu unutmayin
teşekkürlerBen saglık ocagında yaptırdım ama acilde de yapıyorlar
randevu almana gerek yok canim..en yakin hastahaneye gidip yaptirabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?