bu arada dün ilk defa kendime baktım fön çekip makyaj yaptım babamız bizi sinemaya götürdü:) moralimiz yerine geliyor gibi inşallah bir elbise giydim göbikimiz biraz çıktı çok güzeldi ama kilo göbeği olsa içimize çekeriz bu göbek kutsal olduğu için salına salına dolaştım vallahi çok hoşuma gitti
Uykum var işteki heyecan bana fazla geliyor önümde işler var fakat yapmak istemiyorum daha şimdiden muhasebeciden doğum izni süresini öğrenmeye çalışıyorum. Öğrendiğime göre Doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 haftaymış daha çok var offff offff
Uykum var işteki heyecan bana fazla geliyor önümde işler var fakat yapmak istemiyorum daha şimdiden muhasebeciden doğum izni süresini öğrenmeye çalışıyorum. Öğrendiğime göre Doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 haftaymış daha çok var offff offff
Arkadaşlar hepinizin bebekleri hayırlı olsunBebeğimin cinsiyetini öğrendim Erkekmiş Testlerimi yaptırmadım ben ne olursa olsun kabulüm olduğu için gerek duymadım doktorumda bir problem olmadını söyledi...Allahım herkese sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucaklarını almaya nasip etsin.) buarada benım kasık ağrılarım oluyordu bugun doktor gıttım eşin aşşağıda dedi bu problemi yaşayan varmı acaba?
Gunaydın Kızlar...Yorucu ama güzellll bir h.sonundan sonra yeni iş yeni iş.... :)
bu arada dün ilk defa kendime baktım fön çekip makyaj yaptım babamız bizi sinemaya götürdü:) moralimiz yerine geliyor gibi inşallah bir elbise giydim göbikimiz biraz çıktı çok güzeldi ama kilo göbeği olsa içimize çekeriz bu göbek kutsal olduğu için salına salına dolaştım vallahi çok hoşuma gitti
iyi dileklerin için saol arkadşım işlh senin içine dogdugu gibi olur bebegimi sağ salim kucagıma alırım.cenabı allahtan başka hiç bi istegim yok onu sağ salim görmek.kanamam durdu ama sevinemiyom kesenin etrafında daha görünmüştü ultrasyonda acaba onu nasıl atacam ya giderek çogalırsa .hayatımı kendime zehir ettigim yetmiyor etrafımdakilerde acımı paylaşıyo annem eşim siz kızlarda olmasanız napardım bilmem ki.iyi şeyler duyunca içim okadar rahatlıyoki anlatamam .hep iyi düşünmek istiyom ama olmuyo genede korkuyla yaşamak çok zor arkadaşım.allahım işlh yardım eder bana ve benim gibi durumda olanlara
Yaşamadım ama yaşayan birine şahit oldum. Şimdi doğurdu bebeğini büyütüyor :) Endişelenme hemen... Hem bak ne güzel cinsiyetini falan da öğrenmişsin... Allah sağlık versin...
iyi dileklerin için saol arkadşım işlh senin içine dogdugu gibi olur bebegimi sağ salim kucagıma alırım.cenabı allahtan başka hiç bi istegim yok onu sağ salim görmek.kanamam durdu ama sevinemiyom kesenin etrafında daha görünmüştü ultrasyonda acaba onu nasıl atacam ya giderek çogalırsa .hayatımı kendime zehir ettigim yetmiyor etrafımdakilerde acımı paylaşıyo annem eşim siz kızlarda olmasanız napardım bilmem ki.iyi şeyler duyunca içim okadar rahatlıyoki anlatamam .hep iyi düşünmek istiyom ama olmuyo genede korkuyla yaşamak çok zor arkadaşım.allahım işlh yardım eder bana ve benim gibi durumda olanlara
iyi aksamlar güzel anneler...biz bugün doktora gittik :) herseyin yolunda oldugunu söyledi doktorumuz..kipir kipir 3 boyutlu da gördük dvd verdi bize...izleyip izleyip onu seviyorum ve bu bir mucize diyorum...2 hafta sonra 2'li test yapacakmisiz..randevumuzu aldik..sabirsizlaniyorum simdiden,tekrar görebilmek icin yavrumu :)
Ay inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız sorunsuz bır şekilde atlatırız bugünleri
gökçecim Cok geçmiş olsun. Doğal yoldan deneyebilecegin biseyler yokmu acaba. En azından daha cok ilerlememesi için .. mesela lwcye. gittiğinde sıcak su kullanmaya çalış. Ve ayağını sicak tut herzaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?