Doğuma Hazırlık Ağustos 2013 anneleri burayaaaaaaaa ........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Mrb arkadaşlar.Ben de kısmetse ağustosta anne olacağım.Ben yüksek riskli bir hamileyim.Serklajım var.Daha önce de erken doğum yaptım.Bebeğimi kucağıma almak kısmet olmadı.Dualarınızı eksik etmeyin bebeğim zamanında gelsin annesine.Doktorumuz iki hafta önce kız olabileceğini söyledi ama kesin değil.

16+2 günlük hamileyim doktor kız dedi ama o zaman 13 haftalıktı ,gerçi farketmez inşallah hepsi de sağlıklı doğarlar.

Slm kızlar bu sayfaya yeni girdim benimde oğlum olucakmış doktorum kesin dedi rabbim hayırlısı ile kucagıma almayı nasip eder inşallah :) ilk bebeği oğluşum

selam kızlar. bana da doktor 16 haftalıkken yüzde doksan erkek dedi.bir sonraki kontrolde kesin belli olur sanırım ama değişmez diye umuyorum. biz tosuncuk diye sevmeye başladık tabi oğluşumuzu

benimde tam 16. haftada doktorum kız dedi.değişme ihtimalini sordugumda çok düşük bir ihtimal dedi.umarım değişmez çünkü ben dayanamayıp ufak tefek ciciler aldım bile.

benim de kısmetse kızım olacak. doktor ilk kez 17. haftada kız demişti. ayrıntılı ultrasona girdm ve kız olduğu kesinleşti. 22+3üz şuan

Bu SENEKİ BEBELER GENELDE ERKEKMİŞ DOKTORUM 10 HAMİLEDEN 1 İ KIZ DEDİ :) BİZİM AŞKIMIZDA ERKEK 22+3 OLDUK ŞÜKÜR SAĞLIKLIYIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…