- 16 Ağustos 2013
- 322
- 6
- 318
Siz bitirmişiniz ya ne güzel :) ben alıştım onun sinirine zaten. Benimde sevgilimin iltihaplı romatizması var o ağıt geçecek sanrım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gecmis olsun kolay hastalik degil tabi Allah sifasini versin ona gore gorevide belli olur zaten sonucta saglik önemli
Günaydın kızlarrr:) ben okula gidip geldim şimdi sevdiceğimi bekliyorum kahvaltıya gitcez :) son günlerimizi değerlendiriyoruz bizde:)
Bizim şimdi 1buçuk ayımız varama 15gün sonra memlekete gitcez ve temmuzdada göremicem sevdiğimi
iyi değerlendirin bu günleriniziiii
Göderirken göremcn mi cnmgidene kadar bol bol vakit geçirin ozmn çnkü askerlk bam başka bişey okdar çok özlysun ki
Yok canım göremicemmalum annemden 15yaşında ergen muamelesi görüyorum ya biz ilk defa ayrı kalacaz nasıl dayancam bilmiyorum
Yok canım göremicemmalum annemden 15yaşında ergen muamelesi görüyorum ya biz ilk defa ayrı kalacaz nasıl dayancam bilmiyorum
Bizim çok değil ya 1yıldır tanışıyoruz. Ama 4aydır beraberiz. Bu bi yıldada memleketlere gittiğimiz zaman dışında hafta da bi görüşüyoduk. 4aydır her gün beraberiz.Ne kadardır berabersnz cnm bzmde öyle bu ilk uzun ayrılığmz çok zor dayanmk gerçekten sabır isteyen bişey
kaç yaşındasın :26:
Sanırım sevdiceğini ağustosta askere göndercek bi tek ben varım burda
gelirler daha gelirlerrr, bi temmuz ayı gelsin, bak nasıl tutuşurlar o zamaan
Slmmm
selaaam
tek yareeen
Napıyosun nasılsın
iyiim, sen nasılsın?
benimkinin yarın doğum günü ve çarşıya çıkacak, gönderdiğim hediyeyi alacaak, heyecanlıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?