Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Gecmis olsun kolay hastalik degil tabi Allah sifasini versin ona gore gorevide belli olur zaten sonucta saglik önemli

Gecmis olsun kolay hastalik degil tabi Allah sifasini versin ona gore gorevide belli olur zaten sonucta saglik önemli

Bilişim öğretmeni yazıcı olur diye düşünüyoz inşallah öyle olur ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlarrr:) ben okula gidip geldim şimdi sevdiceğimi bekliyorum kahvaltıya gitcez :) son günlerimizi değerlendiriyoruz bizde:)

Günaydın kızlarrr:) ben okula gidip geldim şimdi sevdiceğimi bekliyorum kahvaltıya gitcez :) son günlerimizi değerlendiriyoruz bizde:)

iyi değerlendirin bu günleriniziiii

Bizim şimdi 1buçuk ayımız var ama 15gün sonra memlekete gitcez ve temmuzdada göremicem sevdiğimi

Göderirken göremcn mi cnm gidene kadar bol bol vakit geçirin ozmn çnkü askerlk bam başka bişey okdar çok özlysun ki

iyi değerlendirin bu günleriniziiii

Göderirken göremcn mi cnm gidene kadar bol bol vakit geçirin ozmn çnkü askerlk bam başka bişey okdar çok özlysun ki

Yok canım göremicem malum annemden 15yaşında ergen muamelesi görüyorum ya biz ilk defa ayrı kalacaz nasıl dayancam bilmiyorum

Yok canım göremicem malum annemden 15yaşında ergen muamelesi görüyorum ya biz ilk defa ayrı kalacaz nasıl dayancam bilmiyorum

Ne kadardır berabersnz cnm bzmde öyle bu ilk uzun ayrılığmz çok zor dayanmk gerçekten sabır isteyen bişey

kaç yaşındasın :26:

Ne kadardır berabersnz cnm bzmde öyle bu ilk uzun ayrılığmz çok zor dayanmk gerçekten sabır isteyen bişey
Bizim çok değil ya 1yıldır tanışıyoruz. Ama 4aydır beraberiz. Bu bi yıldada memleketlere gittiğimiz zaman dışında hafta da bi görüşüyoduk. 4aydır her gün beraberiz.

Slm kızlarr:)

Günaydın sabah sabah bu saatte uyanıp okula gitmek ve orda bişe yapmadan oturmak kadar berbat bişe yok

Sanırım sevdiceğini ağustosta askere göndercek bi tek ben varım burda

Son düzenleme:
Sanırım sevdiceğini ağustosta askere göndercek bi tek ben varım burda

gelirler daha gelirlerrr, bi temmuz ayı gelsin, bak nasıl tutuşurlar o zamaan

Slmmm

Napıyosun nasılsın

iyiim, sen nasılsın?

benimkinin yarın doğum günü ve çarşıya çıkacak, gönderdiğim hediyeyi alacaak, heyecanlıyımm

iyiim, sen nasılsın?

benimkinin yarın doğum günü ve çarşıya çıkacak, gönderdiğim hediyeyi alacaak, heyecanlıyımm

Bnde ehliyet alcmda direksiyon çalşmaya geldim:)

Ne almıştın hediye? Yeni yaşında ve bundn sonra ki yaşlarınızda ayrılmazsınız inşallah cnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…