Aşılama Ağustos 2019 aşılama yaptıranlar:)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Neslihancim

❤Mevlam neyler, Neylerse güzel eyler❤
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2019
262
180
33
29
Arkadaşlar ben ağustostun 29 da ikinci aşılamamı yaptım benim gb yakın zamanda aşılama yaptıran arkadaşlar varsa yazsın lütfen süreç hakkında bilgi paylaşınlarımız olur ..

Merhaba ilk defa yazıyorum hep takip ederdim şimdiye kısmetmiş. Yarın ilk aşılamamı olacağım sağda Ve solda birer yumurtam gelişti. Bir de demirim biraz düşük olduğundan doktorum vitamin kompleksi hapı başlatmıştı bu ay ilk defa. Hayırlısıyla tutar inşallah sabretmek çok zor....

Merhaba ilk defa yazıyorum hep takip ederdim şimdiye kısmetmiş. Yarın ilk aşılamamı olacağım sağda Ve solda birer yumurtam gelişti. Bir de demirim biraz düşük olduğundan doktorum vitamin kompleksi hapı başlatmıştı bu ay ilk defa. Hayırlısıyla tutar inşallah sabretmek çok zor....
Hayırlı olsun ozaman inşallah güzel sonuçlar alırsin.

Yok mu aşılama yaptıranbize umut verecek birileri Ya da paylaşacak deneyimleri olan...?

Yok mu aşılama yaptıranbize umut verecek birileri Ya da paylaşacak deneyimleri olan...?
Şöle anlatım kızlar benim iki tüpüm kapalıydı açildı sonrasında bir düşük oldu şimdi aşilamada 14 günüm şiddetli baş ağrısı bel,sırt,göğüsler ağrıyo acıyo adet belirtılerı o yuzden test yapnadım tutmadı diye adetimi bekliyorum inşallah yanılırım ama umudum hiç yok

D Dryyeni gebelikle regl aynı belirtiler o yüzden hiç belli olmaz ben hislere de güvenirim ama hayırlı zamanda gelsin inşallah olmazsa da pes etmeden devam edeceğiz ne yapalım güzel haber inşallah

D Dryyeni gebelikle regl aynı belirtiler o yüzden hiç belli olmaz ben hislere de güvenirim ama hayırlı zamanda gelsin inşallah olmazsa da pes etmeden devam edeceğiz ne yapalım güzel haber inşallah
Çok teşekkur ederım canım inşallah guzel haber olursa mutlaka size haber vericem yinede insan umut arıyo inşallah herkesin isteği gerçek olur

Hayırlı gelsin sağlıklı sıhhatli istediği zaman gelsin yavrularımız inşallah hiç üzme canını tekrar olmadı tekrar pes etmek yok yıkılmak yok elbet Birgün olacak ama er ama geç 🙏
İnşallah insan yinede bi umut bekliyo ama olmadı adetimde erken geldi sanırım iğnelerden ve ilaçlardan ama bi sure ara verdim tedaviye zamana bırakıcam çünkü insan çok yıpranıyo bu süreçde güzel dileklerın için teşekkür ederim Allahım herşeyin hayırlısını versin

Şöle anlatım kızlar benim iki tüpüm kapalıydı açildı sonrasında bir düşük oldu şimdi aşilamada 14 günüm şiddetli baş ağrısı bel,sırt,göğüsler ağrıyo acıyo adet belirtılerı o yuzden test yapnadım tutmadı diye adetimi bekliyorum inşallah yanılırım ama umudum hiç yok
14 gün olmuş kız kan testi yaptır sana düşünüp durma

Kızlar ben dün oldum aşılamayı Allahım nasip eder inşallah tek dileğim çok ağrılı oldu Benim dün yattım tüm gün kanamam da oldu hafif rahim ağzı dar olduğu için zor olmuş antibiyotik artı vajinal fitil verdi bir de bir hafta sonra tekrar otrivelle iğne vuracağım

Arkadaşlar ben ağustostun 29 da ikinci aşılamamı yaptım benim gb yakın zamanda aşılama yaptıran arkadaşlar varsa yazsın lütfen süreç hakkında bilgi paylaşınlarımız olur ..
Bende 29 unda ilk aşılama mı yaptım. Fakat hiçbir belirtin yok. rabbim yardım etsin bizlere. Bugün 10. Günüm ve israr testim negatif. Sen ne durumdasın?

İnşallah oyle olur kac gundur adet sancisi gibi sancilar oluyo adet gunum yarin bakalim hayirlisi olsun

Back
X