- 28 Ocak 2019
- 262
- 180
- 33
- 29
- Konu Sahibi Neslihancim
Arkadaşlar ben ağustostun 29 da ikinci aşılamamı yaptım benim gb yakın zamanda aşılama yaptıran arkadaşlar varsa yazsın lütfen süreç hakkında bilgi paylaşınlarımız olur ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bugun 14 gunumArkadaşlar ben ağustostun 29 da ikinci aşılamamı yaptım benim gb yakın zamanda aşılama yaptıran arkadaşlar varsa yazsın lütfen süreç hakkında bilgi paylaşınlarımız olur ..
Hayırlı olsun ozaman inşallah güzel sonuçlar alırsin.Merhaba ilk defa yazıyorum hep takip ederdim şimdiye kısmetmiş. Yarın ilk aşılamamı olacağım sağda Ve solda birer yumurtam gelişti. Bir de demirim biraz düşük olduğundan doktorum vitamin kompleksi hapı başlatmıştı bu ay ilk defa. Hayırlısıyla tutar inşallah sabretmek çok zor....
Canım senin sonuç belli mi?Ben bugun 14 gunum
Kızlar sonucuma baktırmadım çünkü adetimi beklıyorumCanım senin sonuç belli mi?
Şöle anlatım kızlar benim iki tüpüm kapalıydı açildı sonrasında bir düşük oldu şimdi aşilamada 14 günüm şiddetli baş ağrısı bel,sırt,göğüsler ağrıyo acıyo adet belirtılerı o yuzden test yapnadım tutmadı diye adetimi bekliyorum inşallah yanılırım ama umudum hiç yokYok mu aşılama yaptıranbize umut verecek birileri Ya da paylaşacak deneyimleri olan...?
Adet belirtılerı yaşiyorumHadi inşallahbelirti var mı?
Çok teşekkur ederım canım inşallah guzel haber olursa mutlaka size haber vericem yinede insan umut arıyo inşallah herkesin isteği gerçek olur
Adet oldım malesef tutmadıCanım senin sonuç belli mi?
Hayırlı gelsin sağlıklı sıhhatli istediği zaman gelsin yavrularımız inşallah hiç üzme canını tekrar olmadı tekrar pes etmek yok yıkılmak yok elbet Birgün olacak ama er ama geçAdet oldım malesef tutmadı
İnşallah insan yinede bi umut bekliyo ama olmadı adetimde erken geldi sanırım iğnelerden ve ilaçlardan ama bi sure ara verdim tedaviye zamana bırakıcam çünkü insan çok yıpranıyo bu süreçde güzel dileklerın için teşekkür ederim Allahım herşeyin hayırlısını versinHayırlı gelsin sağlıklı sıhhatli istediği zaman gelsin yavrularımız inşallah hiç üzme canını tekrar olmadı tekrar pes etmek yok yıkılmak yok elbet Birgün olacak ama er ama geç![]()
14 gün olmuş kız kan testi yaptır sana düşünüp durmaŞöle anlatım kızlar benim iki tüpüm kapalıydı açildı sonrasında bir düşük oldu şimdi aşilamada 14 günüm şiddetli baş ağrısı bel,sırt,göğüsler ağrıyo acıyo adet belirtılerı o yuzden test yapnadım tutmadı diye adetimi bekliyorum inşallah yanılırım ama umudum hiç yok
Bende 29 unda ilk aşılama mı yaptım. Fakat hiçbir belirtin yok. rabbim yardım etsin bizlere. Bugün 10. Günüm ve israr testim negatif. Sen ne durumdasın?Arkadaşlar ben ağustostun 29 da ikinci aşılamamı yaptım benim gb yakın zamanda aşılama yaptıran arkadaşlar varsa yazsın lütfen süreç hakkında bilgi paylaşınlarımız olur ..