Aşılama Ağustos 2019 aşılama yaptıranlar:)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende 29 unda ilk aşılama mı yaptım. Fakat hiçbir belirtin yok. rabbim yardım etsin bizlere. Bugün 10. Günüm ve israr testim negatif. Sen ne durumdasın?
Ben kac gundur sancidan olmadi diye düşunüyorum ama rabbimden umut kesilmez heran bi süpriz olucak beklintisindeyim acaba nezaman test yapsak tam anlamiyla belli olucak

Ben kac gundur sancidan olmadi diye düşunüyorum ama rabbimden umut kesilmez heran bi süpriz olucak beklintisindeyim acaba nezaman test yapsak tam anlamiyla belli olucak
Asla kaybetme umudunu. Ben hasta olduğum halde bile yine bekliyorum. Çünkü çok istiyorum. Salı günü kan vereceğim. Rabbim güzel ve sağlıklı evlatlar nasip etsin sana ve isteyen herkese

Asla kaybetme umudunu. Ben hasta olduğum halde bile yine bekliyorum. Çünkü çok istiyorum. Salı günü kan vereceğim. Rabbim güzel ve sağlıklı evlatlar nasip etsin sana ve isteyen herkese
Amin cnm inşallah bende test yaptirmak istiyorum ama tereddütlüyüm kac gundur aşırı sancim var hic boyle olmamisti hep adet gunu sancim olurdu sanki hergun adet oluyorum ama kan yok bilmiyorum neden boyle oluyo

Kızlar günaydın .. bu catlatma iğnesinin etkisi ne zaman geçiyor veya etkisi olduğunda kan beta hcg ne kadar yüksek çıkar? :KK51: :KK51: :KK51:
Benim ignenin 6 aşılamanın 4.günü beta hcg 37 çıktı
Sevinmek için erken biliyorum ama aynı durumu yaşayan var mı :KK49::KK49::KK49:

Kızlar günaydın .. bu catlatma iğnesinin etkisi ne zaman geçiyor veya etkisi olduğunda kan beta hcg ne kadar yüksek çıkar? :KK51: :KK51: :KK51:
Benim ignenin 6 aşılamanın 4.günü beta hcg 37 çıktı
Sevinmek için erken biliyorum ama aynı durumu yaşayan var mı :KK49::KK49::KK49:
Senin baya bi erken olmuş ignenin etkisi 9. 10. gunde anca geciyo

Arkadaslar sizde asilama sonrasi progestan fitil kulllandinizmi kullanan varsa nezamana kadar kullanmak gerekiyo bilen varmi ben doktoruma sormayi unuttum bide bu ilac adeti geciktiriyormu acaba ?

Arkadaslar sizde asilama sonrasi progestan fitil kulllandinizmi kullanan varsa nezamana kadar kullanmak gerekiyo bilen varmi ben doktoruma sormayi unuttum bide bu ilac adeti geciktiriyormu acaba ?
Canim bana vermedi fitil yada jel oyuzden bilgim yok
Çarşamba progestan testi var sadece

Erken diye sevinemiyorum 😐
Çarşamba yine baktırır im belki
Sen bilirsin baktir istersen ama yaptigin testten düşükse hamile degilsindir yüksekse de hamilesin benim birkeresinde acil bi durumdan dolayi 3. Gun baktirmak zorunda kalmistim 2 gun sonrada düşük cikmiati ve hamile degildim yani

Sen bilirsin baktir istersen ama yaptigin testten düşükse hamile degilsindir yüksekse de hamilesin benim birkeresinde acil bi durumdan dolayi 3. Gun baktirmak zorunda kalmistim 2 gun sonrada düşük cikmiati ve hamile degildim yani
Evet canım sabredicm biraz daha :KK51:
O değeri görmek bile heyecanlandırdı
Allah nasip eder ins tüm isteyenlere

Evet canım sabredicm biraz daha :KK51:
O değeri görmek bile heyecanlandırdı
Allah nasip eder ins tüm isteyenlere
Kızlar polikistık over olduğumu oğrendim aslinda şimdiye kadar neden başarısız olduğumu öğrendim araştırma yaptım ve bıyere ulaştım kürler kullanıcam bunu sizinle paylaşnak istedim sızde bi bakın bu sayfaya

Kızlar polikistık over olduğumu oğrendim aslinda şimdiye kadar neden başarısız olduğumu öğrendim araştırma yaptım ve bıyere ulaştım kürler kullanıcam bunu sizinle paylaşnak istedim sızde bi bakın bu sayfaya
Bende pkoyum:KK61: canım tedaviye başladıysan kürü şimdi yapma istersen. Sogan kuru öneriliyor genelde sen hangi kürü düşündün
Bu arada egzersiz iyi geliyormuş pko ya aklında olsun

Bende pkoyum:KK61: canım tedaviye başladıysan kürü şimdi yapma istersen. Sogan kuru öneriliyor genelde sen hangi kürü düşündün
Bu arada egzersiz iyi geliyormuş pko ya aklında olsun
Canım bir aşilama başarısız oldu kur gelicek onu kullanıcam ve kulkanan herkes hamile kalmiş

Eklentiler

• Screenshot_20190915-131700.webp
    Screenshot_20190915-131700.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 19
Canım bir aşilama başarısız oldu kur gelicek onu kullanıcam ve kulkanan herkes hamile kalmiş
Valla bilemem nasip işi ben çok kur yaparak ta hormonları mi karıştırmak istemiyorum bi soğan kürü yada hayit denedim
Tedavi için doktora gitmedin mi

Back
X