Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beta HCG Değerim 24,84 çıktı sanırım hamileyim şuan şoktayım ama tamamen şok
Yaaa hayırlı olsun ne güzel bi haber Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bi gebelik olsun kucağına al inşallah.
belirtilerinden sürecinden ne zaman öğrendin bahşeder misin bizlere

Benim bat 18 ağustos 2 aydır deniyorum yaş 28 yazar msıınız listeye merhaba herkese

Hepinize tek tek teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese bu heyecanı nasip etsin tüm ama tüm kalbimle istiyorum bunu rabbim hepinize o 2 çizgiyi göstersin inşallah.
13 haziran son adet başlangıcıydı 23 haziranda yumurtlama günüm pepapp uygulamasından takip edip yumurtlama günlerini ve ihtimalleri değerlendirdim. Başka hiç bişey yapmadım yastık koyma vs o tarz şeyler yapmadım. Ben çok heyecanlı ve panik biriyim araştıra araştıra öğrendim ben sanıyordum ilişki sonrası hemen hamile kalcam falan en az 10 15 test harcadım hepsi tek çizgi adet günüm bugündü bugün 2 testten 2. Yaptıgım daha belirgindi dedim sanırım hamileyim. Yani demem o ki panik yapmayıp akışına bırakmak gerekiyor ama ben buraya ne yazarsam yazayım heyecanlı anne adayları tıpkı benim gibi olacaktır. Belirtileri sorarsanız belim ve bacağım falan ağrıdı kasıklarım ama adet belirtisi gibiydi onun dışında farklı hissedemedim açıkcası. İnşallah sağlıklıca ilerler bende öğrendiğimi edindiğim bilgimi paylaşırım sizle. İnşalllaaaahhh bu ay buraya güzel haberler paylaşırsınız

Peki doktor kaç haftalık dedi bebek için

Adet gününden önce en son ne zaman test yapmıştın negatifti ben 4 gün öncesi yaptım tek çizgiydi de belki umut olur ahaha

Adetin 2.günü hormon tesi verdim prolaktin 33 çıktı kadın doğuma muayene olmaya gittim elimdeki sonuçlarla ve dostinex 0,5 mg başladık. Buna ek doktorum pcos için gynositol 60 saşe önerdi. İnşallah faydasını görürüm

Merhaba,beni de eklerseniz sevinirim
Yaş27
Bat25 temmuz
4aydır çocuk istiyiruz,Allah isteyen her kese yaşatsın annelik duyğusunu AminnAzerbaycandan selamlar

Merhabalar kısmetse 2. Çocuğu istiyorum Ağustos ayında femara kullanicam büyük ihtimal pko var. Bat 27 Ağustos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…