- 10 Nisan 2021
- 1.631
- 1.642
- 63
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
Çok değişiyor sanırım prolaktin değeri ben bir haftada epey değer düşüklüğü gördüm ya da biri özel biri devletti ikisi çok farklıydı.Her neyse sebebler birer bahane işte olacaksa oluyor.Ben prolaktin =stres kaynaklı çok inanıyorum buna. İlaçla kaça düşecek kimbilir bende bayram sonrası görüneceğim doktora bakalım.
Sonuçların iyi çıkar inşallah.
Ben gördüm sanki. Benim ilki böyleydi bugün tekrar test yapın. Benim ikinci gün de baya çizgi belirgindi. İlk gün bir saatte hayal meyal görülüyorduKızlar freely marka test bulabildim ilk kez duyuyorum güvenemedim sizce varmı bişey
Pıhtılaşma testiniz nasıl oran nedir. Kürtaj olalı kaç gün oldu? rakamlar düştükçe hız yavaşlar . Ben de de var dedi dr pıhtılaşma hergün coraspin içiyorum gebelik olursa da iğne dedi dr.Bende 3. Ay hamile kaldim 11+4 de kalp durdu malesef. Bugün de doktora gittim beta baktı 6 çıktı 5 hafta kürtaja tam bugün acaba sifirlanmadi mi yeni bir gebelik belirtisi mi bilemedim. Az biraz umut var ama muhtemelen düşükten sonra sifirlanmadi. Bende pihtilasma çıktı yarın ilaca baslicam hamile kaldıktan sorna da hergun iğne vuracakmisim kendime
Bende ara ara olan kanımsı akıntı var 2 gün belli belirsizdi dün gece kahverengi oldu sizde de olmuş muyduBen gördüm sanki. Benim ilki böyleydi bugün tekrar test yapın. Benim ikinci gün de baya çizgi belirgindi. İlk gün bir saatte hayal meyal görülüyordu
Var gibi duruyor ama bence en güvenilir kan testi kuzum İnşallah vardırKızlar freely marka test bulabildim ilk kez duyuyorum güvenemedim sizce varmı bişey
Çok değişiyor sanırım prolaktin değeri ben bir haftada epey değer düşüklüğü gördüm ya da biri özel biri devletti ikisi çok farklıydı.
Prolaktin başa bela 2 ay normalse 3. Ay 30 u görüyor benim bıktım artık . Dostinex kullanıyorum malesef ama tekrarlıyor işte
Prolaktin için en iyi ilaç hayıt otu çayıProlaktin başa bela 2 ay normalse 3. Ay 30 u görüyor benim bıktım artık . Dostinex kullanıyorum malesef ama tekrarlıyor işte
Prolaktin için en iyi ilaç hayıt otu çayı
hadi hayırlsıı rast gitsinEveett sonunda biten adetten sonra ilk ovulasyon testimi yaptım :)) nedense bu test bana bi rahatlama getirdi umarım stresimi alır hamile kalmamı kolaylaştırır
Prolaktin için en iyi ilaç hayıt otu çayı
anlamadım asla içmem mi dediniz o zamanBana bu dendiği zaman araştırmıştım hayıt otu çayı anne sütü artırır denince asla demiştim
anlamadım asla içmem mi dediniz o zaman
Ben 1 yıldır hamile kalamıyordum kullandığım ay kaldım denemekten zarar gelmez.Evet içmedim çünkü araştırdığımda anne sütünü arttır diyordu wazgeçtiim kullanmadım.
Ben 1 yıldır hamile kalamıyordum kullandığım ay kaldım denemekten zarar gelmez.
Adet ten sonra 7 günümde benimde böyle çıkmıştı birden koyulasiyorEveett sonunda biten adetten sonra ilk ovulasyon testimi yaptım :)) nedense bu test bana bi rahatlama getirdi umarım stresimi alır hamile kalmamı kolaylaştırır
MerhabaKizlar merhaha 2 gundur vajinal yumurta aki akintim var adetim persembe gunu bitti yumurtlama olabilirmi sizce ovulasyon tetsini bıraktımerhaba yani olabilir
, olabilir tabi ki .Kizlar merhaha 2 gundur vajinal yumurta aki akintim var adetim persembe gunu bitti yumurtlama olabilirmi sizce ovulasyon tetsini bıraktım
2 gune bir degerlendiriyoruz kacmaz umarimMerhaba
, olabilir tabi ki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?