Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pardon 16 sında bu da bugün yaptığım
Çok teşekkür ederim bende benzer durum yaşıyorum yukarda yazmıstım benmde resımleri atayım bende bugun pık yasıyorum yenıden. Bugunude değerlendirim diyorum eşim aşıya gitmişti aşı kalmamıs

Eklentiler

• IMG_20210728_131057.webp
    68,9 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20210724_150021.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 34
Bende o bahtsız bedevilerdenim yalnız değilsin

Yaş 32
8. Ay
Bat 23 ağustos

Kızlar batları gelip geçenler durum bildirsin çok takip edemediğim için etiket yapıp regl olanları tekrar üzmek istemyrm

Kızlar aranızda arı sütü bal propolis polen kullanan var mı? Ben geçen ay kullandım ve o ay iki kez yumurtlamıştım ondan mı kaynaklı bilmiyorum folik asit dışında başka takviye almıyorum çünkü. Olumlu olumsuz etkilerini gören oldu mu?

Ya birisi vardı burda mıydı hatırlamıyorum 2. Kere yumurtladığını sanmış cunku ovu testlerıme devam etmıs ilk 1 hazıranda ovuyu çift görunce sonrakı 3 gunu değerlemdirmişti hatta ilk tarıhı adetının tam bıtımıymış, 10.gundeydı galıba yenıden pik yapmıstı ovu testi, sonrada hatta yıne mi yumurtladım acaba demiş ama test fln yapmamış hamılelık içim, adetının uzerınden 7 gun gecipte adet olmayınca test yapmıs pozıtıf, doktora girmiş 4+4 du galıba hamıle demiş yani ilk pık zamanı hamıle kaldım 2. Pik hamılelık pikiymiş demişti keşke su 2. Yumurtlamayı goruyoruz ya onların hepsi bebiş olsa bende bugun ıkıncı piki yapınca acaba mı dedim ama bu kadar erkende test fln hıc bısey cıkmaz mecbur beklıcez bu pikide boş geçirneyelim

O şekilde bir kaç kişide çıktı. Bilmedikleri için de hep değerlendirdiler sonra çatlama olmayımca test yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…