AĞUSTOS 2023 ÇATLATMA İĞNESİ KULLANANLAR(Klomen+Ovitrelle+Duphaston)

İyi yaptın 😂 tıp merkezini aradım bende şimdi sordum saat 11 e kadar gelebilirsiniz dedi bende o zaman garanti olsun perşembe gideyim öğleden sonra çıkarmış sonuç
ben böyle bir sabır görmedim arkadaş bir bende eksik herhalde. :işsiz:

Doktor muayenesinden sonra kalp atışı duyulsun netleşsin bişeyler öyle söylerim ☺️ akıntım var ve göğüslerimin ucları böyle huylanmış gibi acımıyor ama hassas gibi. Sende ?
Bende sanki sabah göğsüme kısa süreli sancı gibi bişey girdi sol tarafıma. Göğüs hassasiyetim falan yok ama. Karın şişikliğim var genelde o olur hep . Farklı öyle bir belirtim yok

Sen yaptın mı yoksa test🤭
ohoo ben bu akşam 3. negatif testimi görmeye niyet ettim :halay: :halay: of çıldırcam ya belli ki yok ama insan bir şey görmek istiyor keşke iğneden sonra da yapsaydım da yalancı pozitifle saniyelik mutlu olsaydım.

Bende sanki sabah göğsüme kısa süreli sancı gibi bişey girdi sol tarafıma. Göğüs hassasiyetim falan yok ama. Karın şişikliğim var genelde o olur hep . Farklı öyle bir belirtim yok
Ya o bende de oldu böyle sanki bir şey batma hissi içe doğru ama hiç öyle belirti duymayınca genelde önemsemedim

Back
X