Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sekerciiik

bebeğim hoşgeldinn
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
860
6
318
Ankara
Merhabalar benim gibi agustosta anne olacak arkadaslarla konusmak dertlesmek istiyorum arkadaslar gercekten cok az kaldı ve telaslanıyormusunuz bu dönem mesela benim bebişim bu dönemde cok hareketli bazen geceleri uyutmuyor
sizinkiler nasıl özellikle ankarada ikamet eden varsa konusmak icin sabırsızlıkla bekliyorum...

Son düzenleme:
cnm bende 30 hafta 5 günlüğüm.ağustos ilk hafta veya ikinci hafta doğum olucak.bnm kız bebeğim.bnmde hareketli gece uyutmama gibi bi sorunum yok ama bazen hiç uyumuyor diye düşünüyorum :) bazen canımı da yakıyor ama onu hissetmek çokk güzel hep onu izliyorum göbeğimin hareketlerini. eşyalarını ne yaptın?

merhabaaa.. hayırlısıyla Allah kolay bi doğum nasip etsin hepimize:)
Benim 3,5 yaşında bi kızım var, 2. de kız :) Ağustos 22 si gibi inş.

Hem Ankara'dayım hem de Rabbim nasip ederse Ağustos Annesi olacağım ..
Benim 12 ağustos ama 38. haftamda sezeryan olursam ki öyle bir ihtimalde var , temmuz sonuna denk geliyor ..
:46:

canlarım benim ilk dogumum olacak Allah nasip ederse ve bu konuda o kadar acemiyimki anlatamam mesela gecende bebegim cok hareketlendi uzun süre durmadı bişey oldu sandım ama hareket demek bereket demekmiş doktorlara göre o kadar saglıklı oluyor diyorlar

cnm bende 30 hafta 5 günlüğüm.ağustos ilk hafta veya ikinci hafta doğum olucak.bnm kız bebeğim.bnmde hareketli gece uyutmama gibi bi sorunum yok ama bazen hiç uyumuyor diye düşünüyorum :) bazen canımı da yakıyor ama onu hissetmek çokk güzel hep onu izliyorum göbeğimin hareketlerini. eşyalarını ne yaptın?

kız bebekleri o kadar hareketli olmuyormus erkege göre daha uslu oluyor diye duydum ben zaten hani zaten normaldede öyledir ya kızlar daha bi terbiyelidir:)bebek kıyafeti oldu heryer ama çanta namına hiç bişey hazırlamadım daha sen neler yaptın hazırladınmı hazırlık cantasını?

merhabaaa.. hayırlısıyla Allah kolay bi doğum nasip etsin hepimize:)
Benim 3,5 yaşında bi kızım var, 2. de kız :) Ağustos 22 si gibi inş.

ay ne güzel ne sanslısın onlar ne güzel arkadas olur büyüyünce biliyomusun Allah kolaylıklar versin canım hepimize inşallah senin biraz daha rahattır diye düsünüyorum ikinci ya dogrumu tahmin ediyorum.

Hem Ankara'dayım hem de Rabbim nasip ederse Ağustos Annesi olacağım ..
Benim 12 ağustos ama 38. haftamda sezeryan olursam ki öyle bir ihtimalde var , temmuz sonuna denk geliyor ..
:46:

İnşallah canım ama sezeryan ihtimali kendi isteginlemi yoksa seninde benim gibi gebelik sekerinmi var mecburiyettenmi?

selam kzılar bende nasipse 7 ağustosta doğumum bu başlık güzel olmuş ben şu an 31 +6 dayım bebeğimin kontrolü vardı hafta sonu 1890 gr olmuş maşallahh ama kafası büyük dedi dr okadar canımı sıkıyoki bu durum bide kan değerim ilaç kullanmam rağmen 9 çıktı sizlerde durum nasıl ? bu arada kzım olucak bebeğim çok hareketli özellikle şu 2 haftadır yemek bile yedirtmiyo bazen tekmelerden :49:

slm kızlar..benımde oğluşum olcak, Allah nasip ederse..Allahım hepimizin yarıdmcısı olsun.benım oğluşumda cok hareketli .. bu arada sıcaklarla aranız nasıl ben cok rahatsız olmaya basladım napcaz ilerliyen gunlerde :(

canım soğuk memlekette yaşadığımız için şimdilik biraz iyiyiz ama sanırım 1 2 haftaya kadar yanmaya başlarız .. tamda sıcaklarda doğurcaz hayırlısı :)

yok canım yaa o kişiden kişiye değişir bence... ben çok şükür pek bi zorluk yaşamadım ilkinde, şimdi de çok zorluk çekmiyorum şükür ki :)) ama bu kız daha bi hareketli tekmeleri daha bi şiddetli :)

ben bugün alışveriş yaptım biraz

kapı süsü, sepet vs aldım (kızımdan kalanlar var ama kirlenmiş epey, kuru temizlemeye verene kadar yenisini aldım hem hatıra olur )

100 adet küçük boy pembe kese aldım, üstüne yapıştırmak için de ahşap süslerden aldım... keselerin içine de renki çikolata drajelerden koyucam (bunlar çikolata niyetine) ama daha alınacak

50 adet de ahşap çerçeve aldım. Onları da tüğ ve lavantalı tülle süsleyip arkalarına magnet yapıştırıcam

keselerden hastaneye de götürücem bol bol dağıtırım

lohusa şekeri aldım

bardak süsü aldım

kızım Nisan'a da oyuncak beşik ve converse ayakkabı aldım

ben bugün alışveriş yaptım biraz

kapı süsü, sepet vs aldım (kızımdan kalanlar var ama kirlenmiş epey, kuru temizlemeye verene kadar yenisini aldım hem hatıra olur )

100 adet küçük boy pembe kese aldım, üstüne yapıştırmak için de ahşap süslerden aldım... keselerin içine de renki çikolata drajelerden koyucam (bunlar çikolata niyetine) ama daha alınacak

50 adet de ahşap çerçeve aldım. Onları da tüğ ve lavantalı tülle süsleyip arkalarına magnet yapıştırıcam

keselerden hastaneye de götürücem bol bol dağıtırım

lohusa şekeri aldım

bardak süsü aldım

kızım Nisan'a da oyuncak beşik ve converse ayakkabı aldım

hayırlı olsun cnm aldıkların bol bol dağıtman dileğiyle.. bende oğluma kapı süsünü kendım yaptım eva sünger kagıdıyla süsleride keceden yapıcam araba seklınde ınsallah olur.bu arada lohusa tacınıda yaptım mavıden bırde kırmızı yapcam :)tatlı heyecanlar ne gusel allah herkese yasatsın ınsallah ,:)

ohh canım ne güzel güle güle kullansın :nazar: bu arada beşikleri naaptınız ben aldım geçtiğimiz haftasonu ana kucağınıda aldım park beşiklerden akldım umarım memnun kalırız yavaş yavaş şekerleride yaptırayım diyorum bulunduğum yerde bu tarz bi dükkan yok mecburen netten sipariş edicem ... doğum çantamıdayavaş yavaş hazırlayım diyorum sizler hazırladınız mı ?

ohh canım ne güzel güle güle kullansın :nazar: bu arada beşikleri naaptınız ben aldım geçtiğimiz haftasonu ana kucağınıda aldım park beşiklerden akldım umarım memnun kalırız yavaş yavaş şekerleride yaptırayım diyorum bulunduğum yerde bu tarz bi dükkan yok mecburen netten sipariş edicem ... doğum çantamıdayavaş yavaş hazırlayım diyorum sizler hazırladınız mı ?[/
gule gule kullansın bızde haftasonu aldık park yatagı ,ana kucagını kararsız kaldım hangı marka ve kaca aldın cnm :)nette gusel seyler var cnm süsler falan cok hoss :) dogum cantasını bende hazırlayım dıyorumm erken mı acaba daha bılmem :d

yok canım yaa o kişiden kişiye değişir bence... ben çok şükür pek bi zorluk yaşamadım ilkinde, şimdi de çok zorluk çekmiyorum şükür ki :)) ama bu kız daha bi hareketli tekmeleri daha bi şiddetli :)

sen erkek tekmesi yedinmi bakimm:)ben hayatımda böyle bişey ne gördüm ne duydum ayakları elleri durmuyor..:)

Back
X