Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
slm kızlar bende 1 ağustosta cnm kızım doğa nili kucağıma aldım.spinal sezeryanla doğum yaptım çok şükür sorunsuz rahat bi doğum oldu..sütümde iyi çok şükür bol bol sıvı tüketiyorum özellikle su ve sodayı çok tüketiyorum...:nazar:

Gunde kac tane iciyorsun maden suyundan canim? Benim sutum biraz az da nasil arttiricam bilemiyorum?

günde 1 şişe içiyorum cnm...ama büyük boy kola şişesine su dolduruyorum ve yanımdan ayırlıyorum aklıma geldikçe su içiyorum ...bol bol sıvı tüket ve dinlen çok işe yarıyor ...umarım sütün artar cnm olmazsa humana diye bi bitki çayı var onu doktor önermişti bana ama ben kullanmadım ..yada sen evde kendin resene ve kimyon çayı iç..hemde bebğin gaz problemi için çok iyi oluyor :emir_bebek:

Sonunda bende dogum yaptim :)) haftam gectigi icin rahmime fitil koyarak acilmayi baslattilar ama birden gelen sanciya dayanamadigim icin geri aldilar. Ama acilmam 14 saatte 8 cm e ulasti doktor kalani ikinma esnasinda acti cok aci vericiydi ama normal dogum bence allahin bir mucizesine sahit olmak icin super bir firsat :) bebegin dunyaya gelis ani inanilmazdi cektigim tum aciya degdi. Normal dusunenlere tavsiyem nefes tekniklerine calismalari ve sanci esnasinda bagirmak yerine bunu uygulamalaridir acilmayi inanilmaz hizlandiriyor. Tum hamilelere hayirli dogumlar Allah evlatlarimizi bize bagislasin insallah

slm arkadaşlar bende 12.08.2012 de doğumumu yaptım çok şükür .. kendi isteğim üzerine epudural sezeryan oldum. ameliyat tarihimden 3 gün önce geldi busem ece miz.. karnımda sertleşmeler olunca hastaneye gittim nstye bağladılar açıklık ve sancılar başlamış denince önce kuaföre gidip süslendim ordan da özel hastanede doğumumu yaptım:)
doğum anım biraz sancılı geçti sezeryan kolay diyorlardı ama okadar kolay olmadı benimki:( özellikle belden iğne yaparlarken ağlamaya başladım düşünün artık.. ama sonrasında çok kolay şekilde kızımı emzirdim ayağa kalktım yürüdüm klozet kullanmadan hatta eve çıktıktan sonra bir gün bile yatarak geçirmedim..sürekli dolandım hiç zorlanmadım çok şükür.. şimdide gayet iyiyim çok şükür .. kızımda sarılık olup atlattıktan sonra toparlandı çok şükür ..

bebişin hayırlı olsun cnm ...:nazar: ben doğum esnasında iğne vurulurken de rahattım da sadece sonda çekileceği anda çok korktum ki zaten takıldığını hissetimiosunda çekilme anı beni çok ürküttü..ama bebişelrimi sağlıklı şekilde kucağımaza almamız herşei unuturıyor :49:

günde 1 şişe içiyorum cnm...ama büyük boy kola şişesine su dolduruyorum ve yanımdan ayırlıyorum aklıma geldikçe su içiyorum ...bol bol sıvı tüket ve dinlen çok işe yarıyor ...umarım sütün artar cnm olmazsa humana diye bi bitki çayı var onu doktor önermişti bana ama ben kullanmadım ..yada sen evde kendin resene ve kimyon çayı iç..hemde bebğin gaz problemi için çok iyi oluyor :emir_bebek:

Humana cayini denedim ama nafile hic ise yaramadi. Vitamalt diye alkolsuz bira mayasi iceren bir icecek var onu iciyorum. Hergun 1 tane simdi maden suyuda icmeye basladim. Insallah etkisini gorurum. Sutum Yetmedigini bebegimin surekli memede durmak istemesinden anliyorum. Geceleri de mama veriyorum ki rahat rahat hem onun hemde bizim uyumamiz icin. Rezene cayini da deniycem hayirlisi bakalim :)

yeni doğan meleklerimiz olmuş. Allah bağışlasın kızlar, gözünüz aydın, Rabb'im analı babalı büyütsün...

sütü arttırmak için humana çayı içtim ve tahin yedim. çok faydasını gördüm, şimdi ikisinide kullanmama gerek kalmadı, bebeğim sütü çektikçe damarları açtı sanırım, çok rahat geliyor sütüm. darısı başınıza inşallah, bol bol sütünüz olsun :nazar:

Humana cayini denedim ama nafile hic ise yaramadi. Vitamalt diye alkolsuz bira mayasi iceren bir icecek var onu iciyorum. Hergun 1 tane simdi maden suyuda icmeye basladim. Insallah etkisini gorurum. Sutum Yetmedigini bebegimin surekli memede durmak istemesinden anliyorum. Geceleri de mama veriyorum ki rahat rahat hem onun hemde bizim uyumamiz icin. Rezene cayini da deniycem hayirlisi bakalim :)

Merhaba canım tahin pekmez çok güzel süt yapıyormuş bilgin olsun.Bebişin sürekli memede durması sütünün yetmediğini göstermez benim bebişim de hep meme istiyor ama beni aynı zamanda yalancı meme olarak da kullanıyor.Bebişin ne zaman doğdu bilmiyorum ama kilo artışı gösterir sütünün durumunu.

Merhaba canım tahin pekmez çok güzel süt yapıyormuş bilgin olsun.Bebişin sürekli memede durması sütünün yetmediğini göstermez benim bebişim de hep meme istiyor ama beni aynı zamanda yalancı meme olarak da kullanıyor.Bebişin ne zaman doğdu bilmiyorum ama kilo artışı gösterir sütünün durumunu.

08.08 carsamba gunu dogum yaptim. Oglum dogum kilosuna 2 haftalikken ulasti. Ama mama takviyesi de vardi. Sarilik 11 e yukselmisti sutum gelmedigi icin doktor mama da ver dedi. Dolayisiyla mama sayesinde mi yoksa emdigi icin mi hem sariliktan kurtuldu hemde dogum kilosuna ulasti bilemiyorum. Simdi gunluk mama miktarini azaltmaya calisiyorum. Geceleri veriyorum ki uzun sure uyusun diye. Goguslerim hala yumusak ve milletin dedigi gibi sutum akmis gibi seyler daha hic yasamadim.

kızlarr bebeişleriniz ne durumdaa..benim bebğim ağzından tükürük çıkarmaya başladı ,bıngıldağıda 1 cm :( boyu,kilosu ve hareketlerinin maşallahı var :) artık beni ve babasını tanıyor bze gülümsüyor konuşmalarımıza tepki gösteriyor ...boynunuda bi kaç sn tutabiliyor..sizin bebişlerinizn gelişimi nası? benim kızım bazen süt emerken boğulacak gibi oluo bi de inler gibi melodimsi sesler çıkarıo ? sizin bebişlerde de oluyo mu bu ?

kızlarr bebeişleriniz ne durumdaa..benim bebğim ağzından tükürük çıkarmaya başladı ,bıngıldağıda 1 cm :( boyu,kilosu ve hareketlerinin maşallahı var :) artık beni ve babasını tanıyor bze gülümsüyor konuşmalarımıza tepki gösteriyor ...boynunuda bi kaç sn tutabiliyor..sizin bebişlerinizn gelişimi nası? benim kızım bazen süt emerken boğulacak gibi oluo bi de inler gibi melodimsi sesler çıkarıo ? sizin bebişlerde de oluyo mu bu ?

evet canım o hepimizinkinde oluyor bende sırf bunun icin 3 doktor gezmistim simdide bu topikteyiz gel sende http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi-annelerin-sorunlari/553656-lohusalar-kulubu.html

Back
X