slm kızlar bende ağustos 8 gb kız annesi olucam simdidem hem heyecanlıym hem korkuyorum ilk bebişimiz ah bi şağa sağlim atlatsam artık beebeğim tv den sezeryanıda normal doğumuda çok izledim aslında normal isterim sadece o an çekiyosun sonra bitiyo ama korkum var hayırlısı bakalım
mrh arkadaşlar bende agustosta dogum yapacagım.bakıyorumda hepinizin bebegi kız benim bebegim erkek dr. öyle diyor.ama hayırlısı bende üç gündür wc 4 defa falan çıkıyorum isal gibiyim benim gibi şikayeti olan varmı bana yardım edermisiniz..
bende ağustosda doğum yapıcam kısmet olursa benimde bebeğim çok aşağıdaymış o sebeple doktorum çok dikkat etmem gerektiğini söyledi ayakta biraz kalınca kasıklarımda ağrılar oluyor erken doğum tehlikesi hatta düşük tahlikesi bile var dedi bana dua edin olurmu?ben aranıza yeni katıldım paylaşımlar çok hoşuma gidiyor rahatlıyorum bazı yazıları okurken allah herkesin yardımcısı olsun.
merhaba arkadaşlar allah hepimize günüyle sağlıklı bebekler dünyaya getirmemizi nasip etsin bende kısmetse ağustos sonunda kucağıma alıcam meleklerimi benimkiler ikiz drum 32. haftayı geçir korkma dedi erken doğum oranı ikizlerde daha fazlaymış inşallah yaramazlık yapıp erkenden gelmezler rabbim hepimizin yardımcısı olsun buarada içinizde ikiz olupta anamoli taraması yaptıran varmı
bende ağustosda doğum yapıcam kısmet olursa benimde bebeğim çok aşağıdaymış o sebeple doktorum çok dikkat etmem gerektiğini söyledi ayakta biraz kalınca kasıklarımda ağrılar oluyor erken doğum tehlikesi hatta düşük tahlikesi bile var dedi bana dua edin olurmu?ben aranıza yeni katıldım paylaşımlar çok hoşuma gidiyor rahatlıyorum bazı yazıları okurken allah herkesin yardımcısı olsun.
Günaydın arkadaşlar,
ademir, güle güle kullansın kızın tüllü cicilerini.
Ben de biberon, emzik, tarak,fırça,tırnak makası,burun aspiratörü ve önlük aldım kızıma haftasonu.Biberonu büyük aldım bir tane de küçük alayım bari.
e-bebek mağazasına gittik mobilya bakmak için ama tadilat vardı mobilya kısmında. bir iki hafta içinde oda takımları gelecekmiş.
bakalım orda beğenemezsek ikeada beğendiğimiz takımı alacağız herhalde. ikeadaki takımın yatağı büyüyen tip değil. 60 a 120 boyunda. 6-7 yaşına kadar yatabilir mi ki?
bir de park yatak almaya karar verdik. onu yatak odama koyarım. şehir dışına çıktığımızda katlayıp yanımızda götürebiliriz.
tabi mobilyanın yatağını odama koyup park yatağı kızımın odasına da koyabilirz.
gündüzleri odasında, geceleri benim odamda yatar.[/QU
ayy ne güzel.bizim mobilyayı daha önce demiştim annemler alcaklar.onlarda yakında almayı düşünüyolar.ben bebek arabası falan almayı düşünmüyorum.külfet gibi geliyo.ben alırım kuşumu kucağıma dolaşırım zaten.bebek arabası yük gibi.bide 3.katta oturuyorum.kime nereye gitcem.hani evlerde ana kucağı oluyor ya onlardan alcam çift taraflı sallananları çıkmış.vakit buldukca bakıyorum işte.daha eşimle ilk defa aldım bişey.o pek karışmak istemiyor.aslında bozuluyorum ama napıyım yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?