• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölü doğum doktor önerisi

ssusam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2023
1.493
2.616
63
Merhaba arkadaşlar konumun en çok burda doğru cevaplar alacağını düşündüğüm için buraya açıyorum. Öncelikle tüm tüp bebek anne adaylarının en kısa zamanda bebeklerine kavuşmalarını diliyorum 🙏
Arkadaşlar benim çok yakın arkadaşım 40.haftada ölü doğum yaptı hamilelik sırasında bir sorunu yoktu. Çok ani ve beklenmedik şekilde oldu. Son kontrolden 3 gün sonra gittiğinde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendi. Çok zor ve yorucu bir süreçti. Bebeğimiz görünüş olarak sağlıklı fiziki ölçümleri normaldi. Hatta doktor hiçbir sebep göremediğini söyledi vs vs ama bizim araştırmalarımızda eksik yapılan küçük küçük şeyler gördük mesela son kontrollerde tansiyonu yüksekti ama önemsemedi ya da 32.haftadan sonra sancıları yüksek diye doğum başlamasın diye ilaç verildi oysa o tarihten sonra doğum olabilirdi. Tabi ki bunların hiç biri elle tutulur bir sebep değil. Benim soruma gelirsek arkadaşım tekrar anne olmayı istiyor. Şuan fiziksel olarak hazır değil ama psikolojik olarak da sebebini bulmadan hazır olamayacağını çünkü tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korktuğunu söylüyor. Aslında sebebi sadece yeni bir bebek için değil kendisi için de bulmak istiyor. Çünkü bu soru sürekli beynini meşgul ediyor. Yaşadığı şehir küçük bir şehir. Bu konudaki araştırmaları onu üzdüğü ve olumsuz şeylerle karşılaştığı için araştırma yapmaya da çekiniyor. Size sorum bu konuda uzman online görüşme yapabileceği doktor öneriniz var mı? Sizlerin doktorlarınızı çok dikkatli şekilde seçtigini düşünerek konuyu buraya açtım. Umarım doğru yere açmışımdır.

Öncelikle başınız sağolsun Allahım peygamber sabrı ihsan eylesin benim bilgim yok başlık üstte görünsn diye yorum yapıyorum

Back