ewet hamilelik ilerledikçe yorgunluk artıyor. ben bile hiçbir iş yapmıyorum ama 10 dk ayakta kalsam acayip yoruluyorum.
ne zaman ayrılıyosun izne
canım ya bende 12 kilo aldımmmmmm ...artık ekmek yemiyorum.....:1no2: acımmmmmmm...Merhaba arkadaşlar,
Benim miniğin doğum tarihi 8 ağustos olarak görünüyor. ben sat 21 ekim ama geç yumurtlamış düzeltilmiş adet tarihim 1 kasım.
Kızımın ismi Doğa olacak inşallah.
Bizim ultrason 4 boyutlu, renkli galiba pek farketmedim :) Doktor önce 2 boyutlu olarak bakıyor, sonra 4 boyutluya geçiyor ve bebeğin bütün hatları net bir şekilde görülebiliyor.
2 doktor da bebeğimin cinsiyetinin kız olduğunu söyledi. Annemler doktorlar bazen yanılıyor deyince içime kurt düşüyor. Ama ayrıntılı ultrasona bile girdim, hem de 2 haftada bir kontrol oluyor. erkek olsa birinden birinde farkedilirdi diye düşünüyorum.
toplamda 10 kiloyu geçtimherhalde 20 ile bitireceğim çok üzülüyorum. doğumda 10 kilosu gitse 10u bana kalacak.
Benim tenim çatlamaya çok elverişli. normalde üst bacak bölgemde, kalçalarımda dolu çatlak var zaten. bir göbeğim eksikti yani :)
Mustela kullanıyorum yaklaşık 2 aydır. Henüz çatlak yok. Lierac almayı düşünüyorum mustela bitince.
Son haftalarda kesin çatlarım diye düşünüyorum. çatlamazsa çok şaşıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?