Agustos anneleri hadi tanışalım

ewet hamilelik ilerledikçe yorgunluk artıyor. ben bile hiçbir iş yapmıyorum ama 10 dk ayakta kalsam acayip yoruluyorum.
ne zaman ayrılıyosun izne
 
Merhaba arkadaşlar,
Benim miniğin doğum tarihi 8 ağustos olarak görünüyor. ben sat 21 ekim ama geç yumurtlamış düzeltilmiş adet tarihim 1 kasım.
Kızımın ismi Doğa olacak inşallah.
Bizim ultrason 4 boyutlu, renkli galiba pek farketmedim :) Doktor önce 2 boyutlu olarak bakıyor, sonra 4 boyutluya geçiyor ve bebeğin bütün hatları net bir şekilde görülebiliyor.
2 doktor da bebeğimin cinsiyetinin kız olduğunu söyledi. Annemler doktorlar bazen yanılıyor deyince içime kurt düşüyor. Ama ayrıntılı ultrasona bile girdim, hem de 2 haftada bir kontrol oluyor. erkek olsa birinden birinde farkedilirdi diye düşünüyorum.
toplamda 10 kiloyu geçtim herhalde 20 ile bitireceğim çok üzülüyorum. doğumda 10 kilosu gitse 10u bana kalacak.
Benim tenim çatlamaya çok elverişli. normalde üst bacak bölgemde, kalçalarımda dolu çatlak var zaten. bir göbeğim eksikti yani :)
Mustela kullanıyorum yaklaşık 2 aydır. Henüz çatlak yok. Lierac almayı düşünüyorum mustela bitince.
Son haftalarda kesin çatlarım diye düşünüyorum. çatlamazsa çok şaşıracağım.
 
vallahi gün hastanede başladı eşim ayağını kırmıştı bir ay önce alçıyı çıkartmak için hastanedeydik.. Anlayacağınız o bana bakacağına ben ona bakıyorum 1 aydır kaydirigubbakcemile3 Kalan 3 ay acısını çıkartacağım..
Buarada çatlak için lierac öneriyorum aslında daha önceki aylarda başlasanız daha iyiydi ama geç kalınmış sayılmaz. Bence alın deneyin.. Bende 10 kg falan aldım azimliyim 15 kg ile doğuma gideceğim:teytey:
Cinsiyet için üzülmeyin arkadaşlar önemli olan hayırlı evlat olması..
 
15le gidebilmeyi hayal bile edemiyorum artık.
diyet mi yapıyorsun hadihadi?
ben yapamıyorum maalesef ne canım isterse yiyorum.
 
Yok diyet yapmıyorum ama düzenli dikkatli yiyorum. Kahvaltım ara öğünlerim yemeklerime dikkat ediyorum. 24 haftamdayım 11. kilodayım kaldı 4 kg ve kaldı 3 ay bakalım. Sen kaçıncı haftadasın kaç kg aldın?
 
bu haftasonu 25 bitecek.
10 kilo aldım.
son aylarda daha fazla kilo alınıyormuş ve sıcaklara denk geleceğimiz için ödem de fazla oluyormuş.Korkuyorum bu yüzden.
 
Bende 25 haftamdayım 5 kılo aldım.bıde aılelde herkesde bızım basenler genıŞ.benımde Öyle.bıde kız hamılesı olduĞum ıÇın ıyıce bÜyÜyo
 
ademir ne güzel 5 kilo alman.
hep kendime söz veriyorum artık tatlı yemek yok diye ama duramıyorum
off çok üzülüyorum.
 
kızlar merhaba,konu kilo olunca paylaşmadan edemedim ne olacak bu kilolar 24 haftalığım 81 kiloyum, inanılmaz derecede iştahım var tatlı yemeden duramıyorum arada yürüyüş yapıyorum.kendime 5 kiloluk limit koydum inşallah 85, 86 kiloda doğuma giderim çünkü normal doğum yapmak istiyorum.
 
Ben de yürüyüş yapıyorum allahtan. gerçi 2 hafta oldu sanırım her gün yürüyeli.
Berda sen kaç kiloyla hamile kaldın?
Herkes son üç ayda her ay en az 2 kilo alıyormuş.Ben har ay 2 kilo alırsam şükredeceğim.
 
ben 22. haftamdayım.
48 ile başladım hamileliğime. 10. haftaya kadar 2 kilo aldım. sonra bulantılarım yüzünden 47 ye kadar indim. sonradan gene aldım.
şimdi 54 kiloyum. bakalım kaçla bitircem gebeliğimi.
 
şimdilik çatlak yok. benim bebeğim de kız ama dedikleri gibi basen ve göbek yok . yediklerimin hepsi yanaklarıma gidiyo sanırım kocaman oldu
 
En iyisi elimizden geldiği kadar sağlıklı beslenmeye dikkat etmek. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da veririz aldığımız fazla kiloları, değil mi?
Yağmur başladı Bursa'da.
Son haftalarda çok enerjiğim. Pazartesi temizliğe yardımcı gelecek ama ev bayagı tozlandı. Birkaç yeri süpüreceğim.
 
slm kızlar ben bugün doktora gidicem kısmet olursa bana dua edin olurmu:) hmmm bide kilo konusuna gelince ben 4 kilo aldım 23 haftamdayım ve malesef benim bulantılar yüzünden hiç iştahım olmadı 4 aya kadar hiç yiyemedim şimdi yiyorum ama çoğu şeyden tiksindim süt yumurta kahvaltı onlarla aram iyi allaha şükür idare ediyorum ama ben sizin gibi yürüyüş temizlik yapamıyorum çünkü kasılmalarım ve erken doğum tehlikem var yatıyorum kalkıyorum umarım bundan sonra birden şişmem yemekten:)
 
Umarım güzel geçer kontrolun.
Ben de özledim yavrumu ama ancak cuma akşamına randevu alabildim.
16. haftaya kadar ben de bulantılar yüzünden kötüydüm.Herşeyden tiksinmiştim.
Sadece çay içemiyorum şimdi.O da iyi olmuş :) Keşke tatlıdan da tiksinseymişim.
18. haftaya kadar yaklaşık 2 kilo almıştım ben. sonrasında oldu nolduysa.
 
ewet hamilelik ilerledikçe yorgunluk artıyor. ben bile hiçbir iş yapmıyorum ama 10 dk ayakta kalsam acayip yoruluyorum.
ne zaman ayrılıyosun izne

ya aslında daha cok var ..... hazıran 10 falan ama dayanamayacam :1no2: herhalde... gittigi yere kadar bakalım.....
 
canım hayırlsı olsun verirsin doğumdan sonra inşallah kilolarını hadi ben gidiyorum görüşürüz akşama:)
 
canım ya bende 12 kilo aldımmmmmm ...artık ekmek yemiyorum.....:1no2: acımmmmmmm...
 
Aç kalma sakın.
hamur işi ve tatlıdan kaçınmamız lazım sadece.
Bol meyva, sebze, zeytinyağlı, balık, et , süt.. tüketmemiz lazım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…