Arkadaşlar bebeklerinizin kiloları hakkında bilgi verirmisiniz. Benim bebiş sanırım hala çok küçük
Öpüyorum hepinizi sevgiler.
Ben kızımın giysilerinin bir kısmını yıkadım, ütüledim ve sarıp dolaba koydum. Kalanları da yıkayıp hazırlayacağım. Yavaş yavaş hastane çantamı hazırlamaya başlamak istiyorum.
Geçen gün kendim için gecelik ısmarlamıştım kardeşlerime. Önden düğmeli ucuz bişey varsa alın demiştim almışlar.Hiç tarzım olmayan çiçekli birşey ama olsun, hastanede birkaç gecelik değiştirmek gerekecek.
1 paket hasta bezi aldım kendim için. içinde 8 tane var, yetmez herhalde. Onu hastaneye götürüp eve çoklusundan mı alsam?
Bebeğime bez almadım henüz. 1 paket yenidoğan 1 paket te 3-6 kg alayım diyorum. yenidoğan paketinden 15-20 tane hastaneye götürürüm. Altını çok sık değiştirmek gerekiyormuş sanırım ilk zamanlar.
sosyetık bacım benımm yelpazenı yirim senin..Şeniz hayırlı haberlerle dön insallah..:Saruboceq:
ben bugun 9da gıttım hastaneye,2de döndum..:1shok: vakıt cabuk gecıyor endıselenme tamam mı?:teselli:
Selam herkese..Ben de başlık atmıştım şeker yüklemesi yüksek çıkanlar diye burdaki yazılanları okumadan önce..Ben de 25 haftalık hamileyim,bugün 50 gr. şeker yükleme sonucum 158 yani yüksek çıktı yarın 100 gr. lık yüklenecek umarım bir sorun çıkmaz çünkü kafam çok takıldı,bebeğim için endişelendim,kendimi düşünmüyorum bile,idrar test sonucuna da da sorun var,idrar kültürü istedi dr,netten araştırdım,antibiyotik tedavisi vs.. yazılarını okuyunca iyice sıkıldım,mümkün olduğunca ilaçsız bir gebelik geçirmek istiyorum çünkü herkes gibi..Bu arada bazı arkadaşlar nasıl da hemen hazırlıklara başlamışlar ben bebeğim için daha hiçbirşey almadım,sadece işte başkalarının getirdiği şeyler hariç...erken diye düşünüyorum ama yazılanları okuyunca imrendim valla::))
SLM benim oglusum 5 gün önce ultrasonda 800 gr mıs... dr normal dedii .. canım..... seninki kac ki???
Selam herkese..Ben de başlık atmıştım şeker yüklemesi yüksek çıkanlar diye burdaki yazılanları okumadan önce..Ben de 25 haftalık hamileyim,bugün 50 gr. şeker yükleme sonucum 158 yani yüksek çıktı yarın 100 gr. lık yüklenecek umarım bir sorun çıkmaz çünkü kafam çok takıldı,bebeğim için endişelendim,kendimi düşünmüyorum bile,idrar test sonucuna da da sorun var,idrar kültürü istedi dr,netten araştırdım,antibiyotik tedavisi vs.. yazılarını okuyunca iyice sıkıldım,mümkün olduğunca ilaçsız bir gebelik geçirmek istiyorum çünkü herkes gibi..Bu arada bazı arkadaşlar nasıl da hemen hazırlıklara başlamışlar ben bebeğim için daha hiçbirşey almadım,sadece işte başkalarının getirdiği şeyler hariç...erken diye düşünüyorum ama yazılanları okuyunca imrendim valla::))
ya kızlar bişey sorcam.sizinde sık tuvaletiniz geliyor mu? ya ben gece zırt bırt kalkıyorum.yani gece 1 kere 2 kere kalkıyorum.ystmadan öncede çok gidiyorum.
Çoğu gece ben de 1 kez kalkıyorum 1 kez de sabah çok erken saatte.
Merhaba,
Umarım 100 gramlık yüklemenin sonucu yüksek çıkmaz. Diyabet diyetiyle kontrol altında tutarsan şekerini bir sorun olmaz.
İdrar yolu iltihabın mı var acaba. doktor demiştir herhalde bol su iç diye. İnsan yeyip içtiklerini yazınca kendini şartlandırıyor şu kadar bardak daha su içmem lazım diye.Bol su içtiğinden emin ol bence.
Niye utanıyorsun ki? Daha da büyüsün istiyorum ben :) Benimki pek büyük değil sanki. İlk gebeliğim olduğu için mi acaba.
Bu arada sağ göğsümün altı bayağı çatlamış. Krem kullanıyordum ama pek düzenli sürmedim galiba.
Bugün 100 gr.sonucu çıkmadı umarım senin de dediğin gibi problem olmaz,idrar kültürü neden istedi tam anlayamadım,gebeliğin ilk aylarında 2 defa geçirdim enfeksiyonu,acillik oldum ve dediğin gibi bol su içtim ama bu sefer sanırım farklı bişey var,ben önesemedim gebelikte akıntı olur dedim ama bende sarı renkte hafiff hafif akıntı oluyor ve de yapışkan maddeler oluyor beyaz..Mantar desem kaşıntı olmuyor anlamadım...
çatlagın en ıyı ılacı bol su ıcmek tavsıye ederım...
Ben birgün biraz şişlik farkettim ve vajina girişi beyazdı. doktora söyledim, bakmadan mantar ilacı verdi. Seninki gibi kaşıntı falan yoktu.1 fitil kullandım ve 3 gün krem sürdüm. boşunamıydı bilmiyorum.
Bende de sarı renk yapışkan bir akıntı oluyor biraz.Ama rahatsız edecek kadar çok değil. Akıntı hamilelikte ortak sorun sanırım.
Açlık kan şekeri değerin normal aslında.
50 gramlık yüklemede kaç çıkmıştı şekerin?
Benim 50 gramlık yüklemede 73,6 çıkmıştı, 24. haftada.
Yine de keşke daha ileriki haftalarda yaptırsaydım, ya şimdi yükseldiyse diye endişe ediyorum. bir belirtisi de yok galiba değil mi bu şekerin?
sag bögrum çok batıyor. nefes almamı bıle zorluyor bazen..
kalcamda ıne dayanılmaz sancı oluyor.. daha 27deyım ben..
uzun süre oturuncada fenalasıyorum..
ama en zoruma gıden yatamamam.. sırt ustu fenalasıyorum. sagım baskı yapıyor. solumdada olmuyor.. sız yatarken nasıl yatıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?