Aaaayyyy yaşımız aynı fıstığımmmm

ama inan hiç moral bozacak birşey yok. Aşılama benim ilki pozitifti ikinciside galiba pozitif bugün 7. Günüm test yaptım evde silik çizgi çıktı

Aşılamaya gereksiz diyenlerin aşılama uygulamalarına bir bakıyorum ya sperm testi yapılmamış ya hsg histeroskopi falan yapılmamış. Ondan sonra gereksiz zaman kaybı diyorlar. İnan bana aşılama ve tüp bebek arasındaki tek fark biri laboratuvarda dölleniyor biri anne rahminde hiç bir fark yok.
Aşılamada zaten spermler yıkanıyor ve canlı sağlıklı olanlar enjeksiyon işlemi için hazırlanıyorlar o yüzden eşinin değeri içinde kötü demek doğru değil buda ayarlanıyor çünkü

Üstelik senin dediğin gibi hemde devletin önerdiği gibi 2 kere aşılama denemek demek maksimum 4 aylık bir süreç. Herşey ihtimal üzerineyken neden ve niçin bunları da denemeyelim?
Aşılama olsun tüp bebek olsun ilaçları hep aynı. Tüp bebek önerisi yapanlar tüp bebeğin zorluğundan gram bahsetmiyorlar mesela en basiti OPU işlemi için anne anestezi alıyor aşılamada bu yok? Yani baktığında bence kesinlikle aşılama daha avantajlı bile diyebilirim. Tüp bebek, rahim şekli bozukluğu, tamamen yetersiz denilebilecek sperm rahatsızlığı, tüplerin kapalı oluşu gibi durumlarda bence ilk seçenek olmalı .
Tüp bebek için 2 aşılama sonrası rapor hazırlamaya başlıyorsun(aynı aşılamadaki gibi evraklar) ve gün içerisinde hal olup bitiyor bile

bir başka devlet Hastanesi'ne giderek onay alıyorsun tüp bebekte aşılamada ise kendi tedavi gördüğün hastanede heyet onay veriyor.
Gittiğin yer neresi? Dr un iyi mi? Yorumları nasıl bunlar çok önemli şeyler..
Ben devlet hastanesinin tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum ve hepsinden çok çok menunum. Eskişehirdeyim eğer bu şehirdeysen kesinlikle Yunus Emre devlet hastanesini tavsiye ederim.
"Çocuk yok mu hala?" Diye soranları poşetle boğup öldüresim geliyor, hastalığımdan (kısırlığımdan) bahsedince de eee sülalede kısır yok imkânsız diyorlar, üzerine menopoz başlangıcında olduğumu ve durumumun ciddi olduğunu söyleyince ay saçmalama daha kaç yaşındasın ben 40/50 küsür yaşımda menopoza girdim diyorlar. Kısacası onlar her zaman her haltı bilen herbokumologlar. Kulaklarını tıka eşine ve hayallerine odaklan birtanem boşveeerrr