Ağustos ayı aşılama gebelik bekleyenler beraber bekleyelim

Ya çok üzüldüm kaç gündür aklımdasın gelen giden derken.Peki nasılsın şimdi? İyi misin ilaç filan verdi mi ?
Tekrar son aşılama deneyeceğiz benim ısrarımla ve sonraki ay direkt olarak opu olacağım. 07 Eylül'de regl oldum. Menopozum hızla ilerliyor 🥺
Süregelen süreçtede hızlıca tüp bebek raporum için evraklarını toplayacağım

Tekrar son aşılama deneyeceğiz benim ısrarımla ve sonraki ay direkt olarak opu olacağım. 07 Eylül'de regl oldum. Menopozum hızla ilerliyor 🥺
Süregelen süreçtede hızlıca tüp bebek raporum için evraklarını toplayacağım
Nasılsın canım 🥰 Neden tekrar aşılama istedin?

Ben de histereskopi oldum. Rahimde yapışıklık vs çıkmadı.

Fakat dr. rahmin çok küçük ve rahim ağzının çok dar olduğunu çok sıkıntılı bir hamilelik süreci olacağını söyledi 🫠

O yüzden Rahime zarar vermek için Çizik atamamış 🤷🏻‍♀️

Ben de önümüzdeki adetle başlıyorum inşallah tüp bebeğe.

Nasılsın canım 🥰 Neden tekrar aşılama istedin?

Ben de histereskopi oldum. Rahimde yapışıklık vs çıkmadı.

Fakat dr. rahmin çok küçük ve rahim ağzının çok dar olduğunu çok sıkıntılı bir hamilelik süreci olacağını söyledi 🫠

O yüzden Rahime zarar vermek için Çizik atamamış 🤷🏻‍♀️

Ben de önümüzdeki adetle başlıyorum inşallah tüp bebeğe.
Selaaam 🥰 Boşa vakit geçmemesi için birde regl olduğum süreçti sonuçta ilkinde hamile kalmıştım 😍
Tüp bebek raporu hala hazırlıyorum çünkü geçen cuma başladım hala devam ediyor süreci 🥲
Yaaa küçük olmasının ve rahim ağzının küçüklüğünün peki gebe kalamamana ne gibi engeli varmış😓 çok büyük geçmiş olsun zoru başardın ben anestezisiz olmuştum onu canımdan can gitmişti..
Sen raporunu tamamladın mı peki yoksa özelde ücretli mi yaptıracaksın?

Selaaam 🥰 Boşa vakit geçmemesi için birde regl olduğum süreçti sonuçta ilkinde hamile kalmıştım 😍
Tüp bebek raporu hala hazırlıyorum çünkü geçen cuma başladım hala devam ediyor süreci 🥲
Yaaa küçük olmasının ve rahim ağzının küçüklüğünün peki gebe kalamamana ne gibi engeli varmış😓 çok büyük geçmiş olsun zoru başardın ben anestezisiz olmuştum onu canımdan can gitmişti..
Sen raporunu tamamladın mı peki yoksa özelde ücretli mi yaptıracaksın?
Hımm anladım canım. O zaman iyi yapmışsın. O arada boş geçmesin tabiki 🤗 rapor süreci baya sürüyor zaten

Zaten bir tüpüm yoktu. Rahimde beklediğimden küçük dedi dr.
Düşük ve erken doğum riski çok yüksek dedi. Zaten gittiğim her dr bunu diyor 🤷🏻‍♂️

3 yıl dolmadığı için devlet karşılamıyormuş. O yüzden mecburen özelde yaptırıcam canım. Hayırlısı olsun hakkımızda 🫠🤲🏼

Back
X