Ağustos ayı gebelik bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Bende bu ay inostrolle başladım folik asit ve d vitaminli ekstra omega 3 ve magnezyum içiyorum inşallah faydası olur 1 buçuk senedir korunmasız ilişkiye rağmen olmadı ilk 6. Ayda doktora gittiğimde pco görünümü var demişti hormonlar da sıkıntı yoktu deneyin biraz daha demişti olmadı zamana bırakıyoruz birazda takviyelerle başladım bu ay bakalım

Kızlar selam acaba bugün ilişki olsun mu yoksa yarın mı olsun iki gün üst üste bizde pek olmuyo o yüzden pik midir değilse muhtemel yakın gece mi olur yarın mı yani bugün mü ilişki olmalı yarın mı bilemedim

Eklentiler

• IMG_2267.webp
    95,4 KB · Görüntüleme: 80
Arkadaşlar ben ilk kez bu ay korunmayı bıraktım. O yüzden yumurtlama takibi vs konusunda tecrübesizim. Uygulamaya baktık sadece. Reglime 6 gün var ancak belirtileim psikolojik mi bilmiyorum. Akıntım arttı. Göğüs çevremde ağrı ve göğüs ucunda koyulaşma ve büyüme mevcut. Kasıkta da idrar yolu iltihabı varmış gibi hafif sancılar var. Daha erken biliyorum ama prodoctor test yaptım. Testi bozmadıysam çok çok silik bi çizgi görüyorum. O yüzden lazere gidecektim onu iptal ettim ne olur ne olmaz diye. Siz de teste bir bakabilir misiniz ?

Eklentiler

• IMG_6690.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 81
Var gözüküyor valla bence kan verin hayırlı uğurlu olsun eğer test bozuk değilse

Sanki var gibi görünüyor ama bence adet gününüzü bekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…