- 17 Haziran 2025
- 145
- 68
- 13
- Konu Sahibi Birsorusorabilirmiyim
-
Ay bende 6 aydır denıyorum bu ay ilk defa ovulasyon testıne başladım bugün yumurtlama günümAğustos ayı gebelik bekleyenler gelin beraber bekleyelim 6 aydır deniyoruz ve stresten mi anlamıyorum bir türlü olmuyor
İnşallaj hepımız güzel haberler alırırzBizde eşimle 2 yıldır deniyoruz bir kere dış gebelik yaşadım onun haricinde maalesef olmadı inşallah bu ay herkese şans getirir
Bizimde aynı şekilde hiç bir sıkıntı yok diyor doktorlarAğustos ayı gebelik bekleyenler gelin beraber bekleyelim 6 aydır deniyoruz ve stresten mi anlamıyorum bir türlü olmuyor
Tek pik gününüz mü?Kızlar selam acaba bugün ilişki olsun mu yoksa yarın mı olsun iki gün üst üste bizde pek olmuyo o yüzden pik midir değilse muhtemel yakın gece mi olur yarın mı yani bugün mü ilişki olmalı yarın mı bilemedim
Var gözüküyor vallaArkadaşlar ben ilk kez bu ay korunmayı bıraktım. O yüzden yumurtlama takibi vs konusunda tecrübesizim. Uygulamaya baktık sadece. Reglime 6 gün var ancak belirtileim psikolojik mi bilmiyorum. Akıntım arttı. Göğüs çevremde ağrı ve göğüs ucunda koyulaşma ve büyüme mevcut. Kasıkta da idrar yolu iltihabı varmış gibi hafif sancılar var. Daha erken biliyorum ama prodoctor test yaptım. Testi bozmadıysam çok çok silik bi çizgi görüyorum. O yüzden lazere gidecektim onu iptal ettim ne olur ne olmaz diye. Siz de teste bir bakabilir misiniz ?
Birliktelik olarak mı sordunuz yani iki gün üst üste biraz sorun oluyo en son iki gün önce oldu o yüzden bu gün de pik mi emin olamadım iki farklı markadan yaptımTek pik gününüz mü?
Hayır ovulasypn testi için sordum önceki günler nasıldıBirliktelik olarak mı sordunuz yani iki gün üst üste biraz sorun oluyo en son iki gün önce oldu o yüzden bu gün de pik mi emin olamadım iki farklı markadan yaptım
Sanki var gibi görünüyor ama bence adet gününüzü bekleyinArkadaşlar ben ilk kez bu ay korunmayı bıraktım. O yüzden yumurtlama takibi vs konusunda tecrübesizim. Uygulamaya baktık sadece. Reglime 6 gün var ancak belirtileim psikolojik mi bilmiyorum. Akıntım arttı. Göğüs çevremde ağrı ve göğüs ucunda koyulaşma ve büyüme mevcut. Kasıkta da idrar yolu iltihabı varmış gibi hafif sancılar var. Daha erken biliyorum ama prodoctor test yaptım. Testi bozmadıysam çok çok silik bi çizgi görüyorum. O yüzden lazere gidecektim onu iptal ettim ne olur ne olmaz diye. Siz de teste bir bakabilir misiniz ?
Dün bir tık daha belirgindi ama diğer günler silikti o yüzden bugün bir sabah bir de akşam yaptımHayır ovulasypn testi için sordum önceki günler nasıldı
Çatlayacak işte değerlendirmen lazım bugünü ve yarınıDün bir tık daha belirgindi ama diğer günler silikti o yüzden bugün bir sabah bir de akşam yaptım
Pik diyebilir miyiz bugüne ben arada kaldımÇatlayacak işte değerlendirmen lazım bugünü ve yarını
Bence evetttt benimde böyleydi pik gördüğümde yarında çatlıyor iştePik diyebilir miyiz bugüne ben arada kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?