- Konu Sahibi Birsorusorabilirmiyim
Teşekkür ederimBence evetttt benimde böyleydi pik gördüğümde yarında çatlıyor işte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimBence evetttt benimde böyleydi pik gördüğümde yarında çatlıyor işte
Testi tekrarla istersen ya da gününü bekle erken gebelik testleri direk çıkarıyor aslında ben ince çizgiyi de göremedim yeniden normal testlerden dene istersenArkadaşlar ben ilk kez bu ay korunmayı bıraktım. O yüzden yumurtlama takibi vs konusunda tecrübesizim. Uygulamaya baktık sadece. Reglime 6 gün var ancak belirtileim psikolojik mi bilmiyorum. Akıntım arttı. Göğüs çevremde ağrı ve göğüs ucunda koyulaşma ve büyüme mevcut. Kasıkta da idrar yolu iltihabı varmış gibi hafif sancılar var. Daha erken biliyorum ama prodoctor test yaptım. Testi bozmadıysam çok çok silik bi çizgi görüyorum. O yüzden lazere gidecektim onu iptal ettim ne olur ne olmaz diye. Siz de teste bir bakabilir misiniz ?
Bence çizgi var. Erken gebelik testi mi?Selam kızlar bat 5 ağustos test yaptım Eki Görüntüle 3624695
Evet prodoctor 4 gün kala yaptım var mı sizceBence çizgi var. Erken gebelik testi mi?
Ayy umutlandırmak istemem ama 1,5 yıldır hep bembeyaz çıkıyor benimkiler o yüzden “yok” olanı iyi bilirimEvet prodoctor 4 gün kala yaptım var mı sizce
Tam adet günümde yeniden yapıcam o gün de kan veririm diye düşündümAyy umutlandırmak istemem ama 1,5 yıldır hep bembeyaz çıkıyor benimkiler o yüzden “yok” olanı iyi bilirimbence burda var gibi yaa bir kan mı verseniz?
Umarım güzel sonuçlar alırsınızTam adet günümde yeniden yapıcam o gün de kan veririm diye düşündüm
Sonucunuz ne oldu acaba bende o marka denemeyi dusunuyorumSelam kızlar bat 5 ağustos test yaptım Eki Görüntüle 3624695
Hala adet olmadım yarın normalde günüm.Sonucunuz ne oldu acaba bende o marka denemeyi dusunuyorum
Ayy valla var gibi inşallah güzel haberler alırsınızHala adet olmadım yarın normalde günüm.
günüm geçerse kan vericem ama ikinci
Kez idrar testi yaptım atayım size
Evet inşallah perşemve günü kan vereceğimAyy valla var gibi inşallah güzel haberler alırsınız![]()
Bnde bir yıldır istiyorum ama hpv olduğumu öğrendimAy bende 6 aydır denıyorum bu ay ilk defa ovulasyon testıne başladım bugün yumurtlama günüm
Ağustos ayı gebelik bekleyenler gelin beraber bekleyelim 6 aydır deniyoruz ve stresten mi anlamıyorum bir türlü olmuyor
Nasıl yani? Eminmisin canım. Nasıl öğrendinBnde bir yıldır istiyorum ama hpv olduğumu öğrendim
Net pozitif neyı bekliyorsunHala adet olmadım yarın normalde günüm.
günüm geçerse kan vericem ama ikinci
Kez idrar testi yaptım atayım size
Bu 6. Ayım korkuyorum yine negatifi görürüm diye böyle gidip yüksek bir değerle de öğrenmek istiyorum açıkcasıNet pozitif neyı bekliyorsun![]()
Hangi marka testinizBu 6. Ayım korkuyorum yine negatifi görürüm diye böyle gidip yüksek bir değerle de öğrenmek istiyorum açıkcası![]()