Ağustos Ayı Transfer olacaklar

Benim sağlık ocağımda böyle canım sizinkileri bilemem tabi ben tecrübe ettiğime göre konuştum. Ama dediğin gibi uğraşmak istemiyorsan özelin acilinde de yaptırabilirsin en son 100tl idi şimdi kaç bilmiorum. Hakkına hayırlsı olsun Rabbim gönlüne göre versin canım🙏
Benim şuan gitme gibi bir durumum yok dağ başı şehre uzak biryerde oturuyorum. Eşim olmadan gidememde..bizimki mecbur acile kaldı. En son 145 e baktırmıştım bu sene içinde ama illaki zam gelmiştir.

Benim şuan gitme gibi bir durumum yok dağ başı şehre uzak biryerde oturuyorum. Eşim olmadan gidememde..bizimki mecbur acile kaldı. En son 145 e baktırmıştım bu sene içinde ama illaki zam gelmiştir.
Tamam canım beklediğine değsin güzel haberler al inşallah 😍 geç olsun güç olmasın 💪😇

Tamam canım beklediğine değsin güzel haberler al inşallah 😍 geç olsun güç olmasın 💪😇
İnşallah💕 sonuç çıktığı zaman paylaşırım buradan.

Bugünki idrar testim ve dünki idrar testimin çizgisi aynı görünüyor yani koyulaşma yok gibi geldi ondan da biraz endişe ettim. Kan verirsem kesinleşir en azından

Sabah turk kahvesi simdide fitre kahve ictim 🙈 bana azalt dedi sadece sinir koymadi canin istedigi cana sifamis ic istiyosan
Ben ilk hamileligimde hamile oldugumu bilmemden ne antibiyotikler ictim doktorum demistiki ogrenene kadar yani yaklasik 6.haftaya kadar senin yaotigin hic birseyin zarari yok bebege ondan rahat ol ic
Kafeinsiz filtre kahve de var türk kahvesi de var kızlar. Tat koku tamamen aynı. Kendinizi bu kadar zorlamayın kafeinsiz alın kafanız rahat rahat için :)

Benimde 4.denemem çift embriyo 3.gün embriyosu. Havuzda embriyom da yok. İkisinin birden tutunmuş olmasını, sağlıklı ve hayırlı olmasını dileyerek geçiyor günlerim😌 İkisine birden kavuşmayı çok istiyorum çok 🙏 inşallah dualarımız kabul olur,umutlarımız boşa çıkmaz canım. Dün gece karnım ve ayaklarımda çok ağrım oldu nerdeyse uyuyamadım inşallah belirtidir
İnşallah rabbim isteyen herkese tattırsın anneliği.Benim de arada sırada kasık ağrım oluyor çok mutlu oluyorum ağrı olmayınca üzülüyorum.Psikolojimiz dengemiz o kadar değişti ki hem yaşadığımız süreç hem ilaçların etkisiyle çok farklı duygular içerisindeyiz.Bir an önce geçer inşallah sayılı günler hepimiz musmutlu haberler alırız .

İnşallah💕 sonuç çıktığı zaman paylaşırım buradan.

Bugünki idrar testim ve dünki idrar testimin çizgisi aynı görünüyor yani koyulaşma yok gibi geldi ondan da biraz endişe ettim. Kan verirsem kesinleşir en azından
Sonucu hemen paylas insallah ama degerin yuksek cikacak ben inaniyorum.

Bu arada herkes bi belirtiden bahsediyor benim 9 yasinda oglum dogal yollardan oldu ve belirtimde olmamisti simdi mart ayinda bir dis gebelik gecirdim ve sol tupum alindigi icin riske atmamak adina tup bebek denedik ama yine bi belirtim yok belirti diyip durunca herkes kendimi garip hissediyorum belirti cikarmaya calisiyorum.hele bir grupta bir belirtili arladas okudum allahim ilk hamileligimde 9 ayda okadar belirtim olmadi 🙈bence suan hissedilen seylerin tamami ilac veya psikolojik 🙈

Sonucu hemen paylas insallah ama degerin yuksek cikacak ben inaniyorum.

Bu arada herkes bi belirtiden bahsediyor benim 9 yasinda oglum dogal yollardan oldu ve belirtimde olmamisti simdi mart ayinda bir dis gebelik gecirdim ve sol tupum alindigi icin riske atmamak adina tup bebek denedik ama yine bi belirtim yok belirti diyip durunca herkes kendimi garip hissediyorum belirti cikarmaya calisiyorum.hele bir grupta bir belirtili arladas okudum allahim ilk hamileligimde 9 ayda okadar belirtim olmadi 🙈bence suan hissedilen seylerin tamami ilac veya psikolojik 🙈
Kanı verdim sonucu beklemesi kaldı artık bakalımm🥰 benim çocuğum olmadı doğal şekilde eğer olduysa bu ilk olucak o yüzden belirtiler konusunda bence de kişiden kişiye değişiklik gösterecektir. Nasılki kimisinin gebelik boyu mide bulantısı olur kimisinin olmaz ona benzetebiliriz diye düşünüyorum. İnsanımız meraklı, evhamlı yapımız böyle sanırım işte. Bunu yapmayı öğrenmişiz bilinçsizce. Misal kayınvalideme kalsa, siz hiç hamama gitmediniz sıcak su görmediniz ondan olmuyor çocuğunuz diyor🤣 şuan tüpbebek yapıyoruz diyede ikiz olucak kesin herkezin öyle oluyor diyor. Oysaki her bir insan çok özel ve farklılıklarımız var.

Çok konuştum....😅

77,3 çıktı 8. Gün sonucum🥰
Harikaaaaaaa cok sevindim 🙏🙏🙏 dunyanin en guzel duygusu inanin evlat sahibi olmak ben yasadim biliyorum cok istiyorum ama bunun bir sirasi olacaksa ilk once duyguyu yasamak isteyipte yasayamayan yasasin insallah saglikla kucaginiza aldığınız anida duyariz isteyen hersei elikolu dolu eylesin rabbim

Harikaaaaaaa cok sevindim 🙏🙏🙏 dunyanin en guzel duygusu inanin evlat sahibi olmak ben yasadim biliyorum cok istiyorum ama bunun bir sirasi olacaksa ilk once duyguyu yasamak isteyipte yasayamayan yasasin insallah saglikla kucaginiza aldığınız anida duyariz isteyen hersei elikolu dolu eylesin rabbim
Teşekkür ederim💕 inşhallah herkese nasip olsun

Kızlar bugün 8.günüm 3.gün embriyosuydu. Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım. Negatif sizce normal mi beklemeli miyim

Cnm 3. Gün olduğu için belki tutanma süreci farklıdır. Ümidini kaybetme lütfen🙏
Erken gebelik testi yaptığım için bi tık modum düştü 😔 ama söylediğiniz gibi 3.gün embriyosu o yüzden belkide erkendir diye düşünüyorum bende🦋 halâ içimde olduklarını düşünüp mutluluk hormonu salgılamaya devam 😇😍

Back
X