- 18 Şubat 2025
- 363
- 208
- 18
- 29
Ayy 9 haftalık olunca bebek şekillenmiş oluyor hadi bakalım sağlıkla geçsin zamanBen almanyadan örnek verebilirim iki hafta sonra dendi
Ben doktorun uzattığı ultrason fotoğrafını bile almadım masada kaldı doktor çıkarken eşime verdi. Sanki alsam o benim olacak hemen alışacağım gibi hissettimÇok şükür inşallah sağlıkla geçeriz 13.haftaya cnm. Bidaha hamile kalırsam bende bu seferki kadar başta bağlanmıcam
Doktor size önemsiz falan dedi mi doktorum Brn sormasam bakmadı bile sonrasında da hiç önemi yok bunun şuan kanama var mı yok dedi(alttan muayene etmişti) ama ben kafaya takmayayım diye öyle söylüyor gibi geliyor bu kez daha çok kafaya takıyorumO kanama bendede var sürekli kontrole gidiyorum yarın yine gideceğim inşallah yok olmuştur
Yok demedi yani kanama sonuçta önemsiz olur mu ki. Sürekli takip ettik progestanla destekledik bugün baktık kanama alanı yok dedi rahim kendisi yok etmiş çok şükürDoktor size önemsiz falan dedi mi doktorum Brn sormasam bakmadı bile sonrasında da hiç önemi yok bunun şuan kanama var mı yok dedi(alttan muayene etmişti) ama ben kafaya takmayayım diye öyle söylüyor gibi geliyor bu kez daha çok kafaya
Ay harika Çok çabuk yok olmuş ne zaman var demişti doktor ve kaçıncı haftada yok oldu ayrıca ekstra ne yaptınız bunun içinYok demedi yani kanama sonuçta önemsiz olur mu ki. Sürekli takip ettik progestanla destekledik bugün baktık kanama alanı yok dedi rahim kendisi yok etmiş çok şükür
Ben doktorun uzattığı ultrason fotoğrafını bile almadım masada kaldı doktor çıkarken eşime verdi. Sanki alsam o benim olacak hemen alışacağım gibi hissettimberbat bir duygu ben de doyasıya hislerimi yaşamak çok isterdim olacaksa her türlü oluyor engel olamıyoruz, o yüzden aslında yaşamak en güzeli üzüleceksek üzülelim sevineceksek de sevinelim. Siz de güzel haber alacaksınız inanıyorum
4 eylülde gördüm keseyi o zaman söyledi doktorum kanama var diye bugün 7. Haftama girdim progestan kullaniyorum hem göbekten hem kalçadan onun etkisi büyükAy harika Çok çabuk yok olmuş ne zaman var demişti doktor ve kaçıncı haftada yok oldu ayrıca ekstra ne yaptınız bunun için
Maşallah aynı gidiyoruz bende 7+0 dayım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbimKızlarrr evet kalp atısını 7+0da elhamdülillah duyduk rabbime şükür
Ben bugün yazdım doktoruma normal dedi , iğne ile devam edebiliriz dedi ama ben dayanabildiğim kadar bu şekilde fitil olarak alacağımAynen öyle canım bende köyde yaşadığım için bizim buralarda tarla işleri oluyor malum eşimle kaynanamgil tarla işine gidince yemek bulaşık bana kaldı haliyle. Bende çok kendimi dinleyemiyorum haliyle. Fitilden dolayı bende de var biraz kaşıntı doktora söyleyeceğim ne diyecek bakalım.
O zaman ben hiç sormayayım zaten kan sulandırıcı iğne yeni bitti göbeğim iğneden mosmor şu anda. İğne yemeye niyetim yok fitille devam edeyim bendeBen bugün yazdım doktoruma normal dedi , iğne ile devam edebiliriz dedi ama ben dayanabildiğim kadar bu şekilde fitil olarak alacağım
Gittiniz mi kontrole inşallah güzel haberler almışsınızdırİnsanı yaşadıkları böyle yapıyor sanırım. Bende çok isterdim çok düşünmeden gelişi güzel yaşayım duygularımıahh inşallah canım çarşamba gidecektim dayanamadım yarına aldım randevuyu.. Belirsizlik de çok yoruyor insanı yarın güzellikle netleşir inşallah
Selam canım gittin mi doktora hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahO zaman ben hiç sormayayım zaten kan sulandırıcı iğne yeni bitti göbeğim iğneden mosmor şu anda. İğne yemeye niyetim yok fitille devam edeyim bende
Merhaba canım benim şimdi çıktım doktordan ve iki tane kese gördük. Ay sonu 30unda da kalp atışına bakılacak inşallah bebeklerimin ikisinin de kalp atışlarını duyarım.Selam canım gittin mi doktora hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Ayyyy çok sevindiim demek ikisi de tutunmuuş maşallahMerhaba canım benim şimdi çıktım doktordan ve iki tane kese gördük. Ay sonu 30unda da kalp atışına bakılacak inşallah bebeklerimin ikisinin de kalp atışlarını duyarım.
İnşallah canım İnşallah evet ikisi de tutunmuş sağ salim bir de kalp atışlarını duysam o zaman daha da rahat edeceğim.Ayyyy çok sevindiim demek ikisi de tutunmuuş maşallahinşallah duyarsınız sağlıkla
Aynen canım ben de onu bekliyorumm sağlıkla duyalım ben 26sında sen 30undaİnşallah canım İnşallah evet ikisi de tutunmuş sağ salim bir de kalp atışlarını duysam o zaman daha da rahat edeceğim.
Gittiniz mi kontrole inşallah güzel haberler almışsınızdır
İnşallah canım önce sen güzel haber verirsin İnşallah sonra da ben...Aynen canım ben de onu bekliyorumm sağlıkla duyalım ben 26sında sen 30unda
Çok üzüldüm canım Rabbim kimseye yaşatmasın, sana da en kısa sürede sağlıklı bir bebekle müjdeni nasip etsin, uğraştırmadan ve yormadanMalesef yarın kürtaj olacağım.. Buradaki tüm arkadaşlarımın inşallah sağlıkla ilerler. Çok üzgünüm Rabbim kimseye yaşatmasın
Ahh kelimeler tükendi üzülmeden olmuyor ama denemeye devam edeceğiz pes etme lüksümüz yokMalesef yarın kürtaj olacağım.. Buradaki tüm arkadaşlarımın inşallah sağlıkla ilerler. Çok üzgünüm Rabbim kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?