İstersen test gününü bekle en azından hayal kırıklığına uğramak çok zor yıllardır kendim yaşadığım için biliyorum.Benimde 5.gün emb ama biraz daha beklemeye karar verdim
Maşallah canım çok sevindim inşallah bende salı günü gideceğim keseyi görmeye nasipse inşallah bende görürüm. Benim uygulamaya göre 6 hafta 2 gün gösteriyor ama ultrason bakalım tutunmasını baz aldığı için kaç haftalık gösteriyor göreceğiz inşallah. Bu kasılmalar bende olmadı hiç şaşırdım sen deyince. Demek ki fitil artık tamamen kontrol altına alıyor bizim vücudu.Kızlar selam çok şükür dün keseyi gördük 5+1mişbiraz rahatladım maşallah 2 hafta sonrası için de kalp atışına çağırdılar, sağlıkla duymak nasip olsun sadece 2 seferdir orgazm benzeri kasılmalar ile uyanıyorum ve sonrasında da ağrım oluyor. Progestan fitilden olabilir diyorlar böyle bir durum yaşayan var mı?
Çok teşekkür ederim canım sen de göreceksin inşallahMaşallah canım çok sevindim inşallah bende salı günü gideceğim keseyi görmeye nasipse inşallah bende görürüm. Benim uygulamaya göre 6 hafta 2 gün gösteriyor ama ultrason bakalım tutunmasını baz aldığı için kaç haftalık gösteriyor göreceğiz inşallah. Bu kasılmalar bende olmadı hiç şaşırdım sen deyince. Demek ki fitil artık tamamen kontrol altına alıyor bizim vücudu.
Amin inşallah canım sağol. Bende uyumadan önce uyguluyorum ama bende sıkıntı olmadı. Bize de doktor ilişki yasak diye birsey söylemedi, bizde kendimiz tedbir amaçlı ilişki yaşamıyoruz. Bu arada benim vajinal ultrason olacakmış salı günü seninkini de mi vajinal ultrason ile baktılar.?Çok teşekkür ederim canım sen de göreceksin inşallahbana da doktor 5+1 dedi bi uygulama 5+1 diğeri 5+2 diyordu. Fitili tam uyumadan önce uygulamıştım dün gece ondan mı böyle oldu acaba diyorum bugün daha erken uygulayacağım. Bir de hemşire hattına sordum magnezyum kullansam azaltır mı bu kasılmaları diye kullanabilirsiniz dedi, magvital alıcam sanırım. Bir de bize ilişki yasak demediler ama tedbiren ilişki kısıtı koyduk belki o yüzden de kasılmalar oluyordur
Calisananneadayi siz tekrar ne zaman gidecektiniz aklımda kalmış kalp atımı biraz zayıf demişti sanki doktorunuz merak ettim nasılsınız
Anladım canım inşallah bende de tekrar olmaz çok korkutucu oluyor kasılmalar. Evet bana da direkt vajinal ultrason ile baktı canım. Lekelenmem var diye birazcık erken çağırmışlar randevu oluştururken öyle demişlerdiAmin inşallah canım sağol. Bende uyumadan önce uyguluyorum ama bende sıkıntı olmadı. Bize de doktor ilişki yasak diye birsey söylemedi, bizde kendimiz tedbir amaçlı ilişki yaşamıyoruz. Bu arada benim vajinal ultrason olacakmış salı günü seninkini de mi vajinal ultrason ile baktılar.?
O kadar iyi anlıyorum ki malesefO günden sonra iyi olamadım malesef araştırdıkça kalbi duranlara denk gelip üzülüyorum anca.. Çarşamba çağırdı dayanamayıp pazartesi salı gider miyim bilmiyorum
O kadar iyi anlıyorum ki malesefaz kalmış dayanın birazcık ne diyecek bakalım doktor inşallah gümbür gümbür kalp atımını duyar rahatlarsınız
Ya doktorun tavrı iletişimi o kadar önemli ki benim doktorum da malesef iletişim konusunda pek iyi değil hiçbir şeyi önemsemiyor sen rahat ol diyo sadece ama mümkün değil kiDoktordan da çok etkilendim surat ifadesi gözüm önündeinşallah canım yaaa okdr istiyorum ki.. bitsin istemiyorum bu heyecan.. başka embriyomda yok
Ya doktorun tavrı iletişimi o kadar önemli ki benim doktorum da malesef iletişim konusunda pek iyi değil hiçbir şeyi önemsemiyor sen rahat ol diyo sadece ama mümkün değil kisiz canınızı sıkmayın bu heyecan bile o kadar güzel ki şuan atan bir kalp var ve hayata tutunmaya çalışıyor ve inşallah tutunacak
Öyle zaten merak etmeİnşallah canım yaa tabiki ilk defa bunları yaşıyorum ve şükürler olsun çok değerli benim içinde asla kaybetmek istemiyorumtabiki Allahın takdiri... Rabbim isteyen herkese yaşatsın sağlıklı bu süreci.. senin nasıl gidiyor
Bana dün doktorum kanama adet kanaması gibi yoğun olmadığı sürece korkma olabilir renginin önemi yok dedi bence sizin de öyledir içiniz rahat tutmaya çalışınArkadaşlar merhaba, perşembe günü 7+0 da kalp atışını duydum. Cuma günü kahverengi kanama gördüm. O zamana kadar hiç tutunma kanaması falan görmemiştim. Hemşireye yazdım. Keşke resmini alsaydınız dedi. Ama peçeteyi atmıştım. Aspirini bir iki gün kesin dedi. Ertesi gün yaşadığım şehirde beni takip eden doktora gittim. İçiniz rahat olsun isterseniz tekrar kalp atımına bakalım dedi. Baktık kalp atımı devam ediyordu. Kanama da kesildi. Akşam kanama kesildi nasılsa diye aspirini tekrar aldım. Sabah namazı için kalkmıştım ki bu defa pembe kan geldi peçeteye. Çok korkuyorum.Bu saatte hemşireye yada doktora da yazılmaz ki. Allahım ne olur bebeğim benimle olsun.
Sabah yazdım hemşireye. Aspirini 1 hafta kes dedi. Bol bol istirahat dedi. Cevabınız için teşekkür ederim. Nedense benimde içim rahat kötüyü çağırmak istemiyorum. Bebeğim benimle biliyorumBana dün doktorum kanama adet kanaması gibi yoğun olmadığı sürece korkma olabilir renginin önemi yok dedi bence sizin de öyledir içiniz rahat tutmaya çalışın
Moralini bozma canım İnşallah bebeğin seninledir keşke aspirin sormadan kullanmasaydın demekki ondan kaynaklı bu lekelenme.Arkadaşlar merhaba, perşembe günü 7+0 da kalp atışını duydum. Cuma günü kahverengi kanama gördüm. O zamana kadar hiç tutunma kanaması falan görmemiştim. Hemşireye yazdım. Keşke resmini alsaydınız dedi. Ama peçeteyi atmıştım. Aspirini bir iki gün kesin dedi. Ertesi gün yaşadığım şehirde beni takip eden doktora gittim. İçiniz rahat olsun isterseniz tekrar kalp atımına bakalım dedi. Baktık kalp atımı devam ediyordu. Kanama da kesildi. Akşam kanama kesildi nasılsa diye aspirini tekrar aldım. Sabah namazı için kalkmıştım ki bu defa pembe kan geldi peçeteye. Çok korkuyorum.Bu saatte hemşireye yada doktora da yazılmaz ki. Allahım ne olur bebeğim benimle olsun.
Öyle zaten merak etmeben de dün kalp atışını duydum çok şükür doktora kanama alanı var mı dedim alttan muayene etmişti tekrardan baktı hatta ben sorunca ufak bir yer var önemsiz dedi nasıl önemsiz anlamadım önceki iki hamileliğimde de kanama alanı vardı aşırı korkutuyor beni bu durum, kayıplarımdan biri 11. Haftada olduğu için hiçbir zaman tam sevinemiyorum doktor da öyle diyor 13. Haftayı görmek gerek diye zamanın hızla geçmesini bekliyorum sadece
Ben de aynı şeyleri hissediyorumKızlar benim kendimi hamile gibi hissetmemem normal mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?