Ağustos ayı transfer olacaklar

Ayy gerçekten mi canım. Nasıl mutlu oldum şuan 🤩 inşallah tutunuyordur aminn senin gibi pozitif haber alırım bende 😍
Amin canım inşallah ben herkese soruyodum bunlar var sadece meme ağrısı yok diye korkuyodum hep meğer miniğim benimleymiş inş sen de çok güzel sonuçlar alacaksın kuzum test günün ne zaman 😍😍

Amin canım inşallah ben herkese soruyodum bunlar var sadece meme ağrısı yok diye korkuyodum hep meğer miniğim benimleymiş inş sen de çok güzel sonuçlar alacaksın kuzum test günün ne zaman 😍😍
18i canım 😍 Ben göğüs ağrısı yaşamayı hiç istemem şahsen ne zaman yaşasam adet olurum bi de benim öncesinde prolaktin yüksekliğim vardı o yüzden geçmek bilmezdi ağrılar. İnşaallah yaşamam 🤲🏻

Ben de erken olmayanı aldım sn de çift çizgi çıktı nasıl sevindim 🤣 hep üzerdi ilk kez sevindirdi çok şükür.senin değerin kaç kuzum tekrar test verdin mi?
8.gun yani dun 117 cikti cnm yarin yine kan vericem sonucuda doktoruma aticam denizlide benim doktorum bn Aydin da yasiyorum

18i canım 😍 Ben göğüs ağrısı yaşamayı hiç istemem şahsen ne zaman yaşasam adet olurum bi de benim öncesinde prolaktin yüksekliğim vardı o yüzden geçmek bilmezdi ağrılar. İnşaallah yaşamam 🤲🏻
bnde her ay gogus agrisi yasardim ve adet olurdum ama simdi de agriyor hatta adet gunumde oldugu gibi cok agriyor agri olursa hic korkma cnm

11. gün kuzum merkez beni sinir etti ama dedik kesin olmadı bide bekletiyolar diye delirdik biz söyleyemeyiz cem bey arayacak dediler durdular tekini transfer ettirmiştim şimdi p tesi test vericem memelerim ağrımıyo diye üzülüyodum demek ki karın kasık ağrısı yetiyomuş 😍 sağol kuzum inş bundan sonrası da güzel gider
ay bak sevindim buna benim de sadece kasık ağrım var hadi inşallah bir güzel haber de benden gelir😍

ay bak sevindim buna benim de sadece kasık ağrım var hadi inşallah bir güzel haber de benden gelir😍
Bende baska hiç bişey yoktu bende adet olamıyorum diye ağrım oluyo sanıyodum normalde adetlerim ağrılı olmaz hep umutsuz konusuyodum değerim iyi geldi inş p tesi yükselmeye devam eder dua ediyorum😍😍 kasık ağrısı bence belirtiydi benim için ve bel ağrısı 😍

Back
X