- 20 Temmuz 2024
- 346
- 200
- 23
- 32
Benim 2. Yine de çok heyecanlıyım her süreç kendine özel sanki
Dondurulmuş embriyon mu vardı yoksa 2.deca opu mu oldun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 2. Yine de çok heyecanlıyım her süreç kendine özel sanki
Amin canım inşallah ben herkese soruyodum bunlar var sadece meme ağrısı yok diye korkuyodum hep meğer miniğim benimleymiş inş sen de çok güzel sonuçlar alacaksın kuzum test günün ne zamanAyy gerçekten mi canım. Nasıl mutlu oldum şuaninşallah tutunuyordur aminn senin gibi pozitif haber alırım bende
![]()
18i canımAmin canım inşallah ben herkese soruyodum bunlar var sadece meme ağrısı yok diye korkuyodum hep meğer miniğim benimleymiş inş sen de çok güzel sonuçlar alacaksın kuzum test günün ne zaman![]()
8.gun yani dun 117 cikti cnm yarin yine kan vericem sonucuda doktoruma aticam denizlide benim doktorum bn Aydin da yasiyorumBen de erken olmayanı aldım sn de çift çizgi çıktı nasıl sevindimhep üzerdi ilk kez sevindirdi çok şükür.senin değerin kaç kuzum tekrar test verdin mi?
bnde her ay gogus agrisi yasardim ve adet olurdum ama simdi de agriyor hatta adet gunumde oldugu gibi cok agriyor agri olursa hic korkma cnm18i canımBen göğüs ağrısı yaşamayı hiç istemem şahsen ne zaman yaşasam adet olurum bi de benim öncesinde prolaktin yüksekliğim vardı o yüzden geçmek bilmezdi ağrılar. İnşaallah yaşamam
![]()
sizin son durumlar nedirİyi aksamlarr,
Benim iki donmuş embriyom var ve transfer hazırlığına başladık. Benim gibi ağustos ayında transfer olscak car mı?
bn sana yazmadim gordunmu msjlarimi hamileyiimBende önümüz ay transfer olacağım inşallah dondurulmuş embriyo. 3 temmuzda opu olmuştum![]()
Yok ben 2020de yaptırdım şimdi 4 yaşında çocuğum ikinci için başladık şimdi sizin ilk miDondurulmuş embriyon mu vardı yoksa 2.deca opu mu oldun
ayy barekallahhPozitifinanamıyorym
ay bak sevindim buna benim de sadece kasık ağrım var hadi inşallah bir güzel haber de benden gelir11. gün kuzum merkez beni sinir etti ama dedik kesin olmadı bide bekletiyolar diye delirdik biz söyleyemeyiz cem bey arayacak dediler durdular tekini transfer ettirmiştim şimdi p tesi test vericem memelerim ağrımıyo diye üzülüyodum demek ki karın kasık ağrısı yetiyomuşsağol kuzum inş bundan sonrası da güzel gider
canım ben sağlık ocağında çok rahat yaptırabiliyorumKızlar acil de gebelik testi isteğe göre yapılıyor mu
Aa oldu mu yine sonradan başlar diye düşünmüştüm ben göğüs ağrısınıbnde her ay gogus agrisi yasardim ve adet olurdum ama simdi de agriyor hatta adet gunumde oldugu gibi cok agriyor agri olursa hic korkma cnm
tabi cnm yarin adet gunum mesala ama onceki gunlerde oldugu gibi yine agriyor ayni adet belirtisinde oldugu gibiAa oldu mu yine sonradan başlar diye düşünmüştüm ben göğüs ağrısını
Yok ben 2020de yaptırdım şimdi 4 yaşında çocuğum ikinci için başladık şimdi sizin ilk mi
Sağlık ocağındakiler çok geç çıkıyor bence de acili deneyinHiç yaptırmadım o yüzden sağlık ocakları 1 gün beklettik leri için onun yerine acilde yaptırmak daha mantıklı geldi
1gün sonraya çıkıyor ama dimicanım ben sağlık ocağında çok rahat yaptırabiliyorum
Hadi bakalım inşallah güzel sonuç alacağız hep beraber burda güzel düşünecez güzel, şeyler olacakEvet ben ilk defa yaptırdım 2 embriyom oldu 3.gün onlarıda transfer ettik. Şimdi geride başka embriyom da yok. Tek umudum bu transfer şuanda![]()
Öyle yapayım sizin test ne zamanSağlık ocağındakiler çok geç çıkıyor bence de acili deneyin
Sağol kuzum darısı başına bekliyorum güzel haberleriniayy barekallahhçok sevindim canım benim gözün aydın
![]()
Bende baska hiç bişey yoktu bende adet olamıyorum diye ağrım oluyo sanıyodum normalde adetlerim ağrılı olmaz hep umutsuz konusuyodum değerim iyi geldi inş p tesi yükselmeye devam eder dua ediyorumay bak sevindim buna benim de sadece kasık ağrım var hadi inşallah bir güzel haber de benden gelir![]()