Ağustos ayı transfer olacaklar

Eklentiler

• IMG_20250809_123757.webp
    IMG_20250809_123757.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 14
Ya kızlar bir şey soracağım. Bu kadınlar klubünün bir uygulaması falan yok mu? Hepiniz tarayıcıdan mı giriyorsunuz. Aşırı reklam var. Siteye girmedikçe bildirim gelmiyor. Uygulaması varsa indirelim de rahatlayalım yahu 😁
Ben de tarayıcıdan giriyorum ve bildirim gelmemesi çok kötü 🥲

Heralde canımm dedik sana modunu düşürme diye bak pozitif olduğu için beklemişler doktorun aramasını😍 Çok şükür hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah hepimiz yaşadık bu heyecanı burdan😍😍
İyi ki varsınız kızlar vallahi ben kimseye söylememiştim stres olmamak için hep burada sizlerle dertleştim süreç zaten stresli şimdi sizin güzel sonuçlarınızı beklicez heyecanla inş 😍

Heralde canımm dedik sana modunu düşürme diye bak pozitif olduğu için beklemişler doktorun aramasını😍 Çok şükür hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah hepimiz yaşadık bu heyecanı burdan😍😍
İyi ki varsınız kızlar vallahi ben kimseye söylememiştim stres olmamak için hep burada sizlerle dertleştim süreç zaten stresli şimdi sizin güzel sonuçlarınızı beklicez heyecanla inş 😍
Kız göğüs hassasiyeti bende keseyi gördükten sonra başladı hala da artarak devam ediyor öncesinde hiç yoktu 🤭😁
ben nedense ona kitlendim sonra anladım iğne olanlarda var o çünkü bende de olmuştu opu öncesi ovritvel mi ne o yapıyo bence 🤣 şimdi p tesi yine test vericem inş sağlıkla artar değerim dua ediyorum hep kese 2000 i geçerse mi gözüküyor içinde bebek olup olmadığını söylüyor mu doktor canım bir de kalp atışı hepsi 2 hafta da çıkar mı ortalama sence

ben nedense ona kitlendim sonra anladım iğne olanlarda var o çünkü bende de olmuştu opu öncesi ovritvel mi ne o yapıyo bence 🤣 şimdi p tesi yine test vericem inş sağlıkla artar değerim dua ediyorum hep kese 2000 i geçerse mi gözüküyor içinde bebek olup olmadığını söylüyor mu doktor canım bir de kalp atışı hepsi 2 hafta da çıkar mı ortalama sence
Canım keseye gitmeden bir gün önce kan alınırken bazı değerler baktırmak için kan verdim beta da baktırmıştım 4900dü içinde bebek de görünüyordu perşembe günü 6+1de de kalp atışını dinledim çok şükür 😍🤲

Belirti olsa bi dert olmasa ayrı bi dert nasış bekleyecez test gününü🤦‍♀️

İlk iki gün kasık batması oldu şimdi hiç birşey yok acaba tutunmadı mı diye düşünmüyor değilim 3. Günüm sizde, var mı
Evet hafif oluyordu bende de bugünde eğildiğimde bir şey saplanır gibi oluyor bende buraya sormuştum normal midir acaba diye bilemiyorum ki

Back
X