- 15 Kasım 2023
- 413
- 224
- 23
Acil uygulama yapmalılarBende tarayıcıdan giriyorum canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acil uygulama yapmalılarBende tarayıcıdan giriyorum canım![]()
Uygulama var canlar. Kadın kulübü sitesinden indirdim ben yani site kendisi öneride bulunduAcil uygulama yapmalılar![]()
Ben de tarayıcıdan giriyorum ve bildirim gelmemesi çok kötüYa kızlar bir şey soracağım. Bu kadınlar klubünün bir uygulaması falan yok mu? Hepiniz tarayıcıdan mı giriyorsunuz. Aşırı reklam var. Siteye girmedikçe bildirim gelmiyor. Uygulaması varsa indirelim de rahatlayalım yahu![]()
Aaa bilmiyordum bende uygulama istedim bulamadım nereden indirebilirimUygulama var canlar. Kadın kulübü sitesinden indirdim ben yani site kendisi öneride bulundu
Kadınlar kulubünün kendi sitesinden indirdim. Bir an da önüme çıktı site kendisi önerdi.Aaa bilmiyordum bende uygulama istedim bulamadım nereden indirebilirim
İyi ki varsınız kızlar vallahi ben kimseye söylememiştim stres olmamak için hep burada sizlerle dertleştim süreç zaten stresli şimdi sizin güzel sonuçlarınızı beklicez heyecanla inşHeralde canımm dedik sana modunu düşürme diye bak pozitif olduğu için beklemişler doktorun aramasınıÇok şükür hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah hepimiz yaşadık bu heyecanı burdan
![]()
İyi ki varsınız kızlar vallahi ben kimseye söylememiştim stres olmamak için hep burada sizlerle dertleştim süreç zaten stresli şimdi sizin güzel sonuçlarınızı beklicez heyecanla inşHeralde canımm dedik sana modunu düşürme diye bak pozitif olduğu için beklemişler doktorun aramasınıÇok şükür hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah hepimiz yaşadık bu heyecanı burdan
![]()
ben nedense ona kitlendim sonra anladım iğne olanlarda var o çünkü bende de olmuştu opu öncesi ovritvel mi ne o yapıyo benceKız göğüs hassasiyeti bende keseyi gördükten sonra başladı hala da artarak devam ediyor öncesinde hiç yoktu![]()
Canım keseye gitmeden bir gün önce kan alınırken bazı değerler baktırmak için kan verdim beta da baktırmıştım 4900dü içinde bebek de görünüyordu perşembe günü 6+1de de kalp atışını dinledim çok şükürİyi ki varsınız kızlar vallahi ben kimseye söylememiştim stres olmamak için hep burada sizlerle dertleştim süreç zaten stresli şimdi sizin güzel sonuçlarınızı beklicez heyecanla inş
ben nedense ona kitlendim sonra anladım iğne olanlarda var o çünkü bende de olmuştu opu öncesi ovritvel mi ne o yapıyo benceşimdi p tesi yine test vericem inş sağlıkla artar değerim dua ediyorum hep kese 2000 i geçerse mi gözüküyor içinde bebek olup olmadığını söylüyor mu doktor canım bir de kalp atışı hepsi 2 hafta da çıkar mı ortalama sence
Bence erken gebelik testi alKızlar idrarda gebelik testi için hangisini alayım çift çizgiyi görmek istemiştim hep yapmazsam rahat edemem![]()
Predictor alabilirsiniz benceKızlar idrarda gebelik testi için hangisini alayım çift çizgiyi görmek istemiştim hep yapmazsam rahat edemem![]()
bn erken gebelik testi yaptim dun aksam ve hemen cikti ikinci cizgiKızlar idrarda gebelik testi için hangisini alayım çift çizgiyi görmek istemiştim hep yapmazsam rahat edemem![]()
Belirti olsa bi dert olmasa ayrı bi dert nasış bekleyecez test gününü![]()
Canım senin ağrın sızın var mı. Benim eğildiğimde bi şey saplanır gibi oluyor transfer günü hariç 3.gündeyim seninle aynıydı günlerimiz normal mi acaba bu durumBence erken gebelik testi al
Ne belirtiniz var acaba kaçıncı gündesinizBelirti olsa bi dert olmasa ayrı bi dert nasış bekleyecez test gününü![]()
Evet asıl zor olan bu sürec iğneler falan, halt yemişSormaa yaa nasıl bir imtihan dimi her aşamasında sabır sınanıyor![]()
İlk iki gün kasık batması oldu şimdi hiç birşey yok acaba tutunmadı mı diye düşünmüyor değilim 3. Günüm sizde, var mıNe belirtiniz var acaba kaçıncı gündesiniz
Evet hafif oluyordu bende de bugünde eğildiğimde bir şey saplanır gibi oluyor bende buraya sormuştum normal midir acaba diye bilemiyorum kiİlk iki gün kasık batması oldu şimdi hiç birşey yok acaba tutunmadı mı diye düşünmüyor değilim 3. Günüm sizde, var mı