• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı transfer olacaklar

Ayyy beraber bekleyeceğiz yani 🫣🌸 benim son kontrolüm dündü. Rahim kalınlığım 10.5 mm olmuştu. Şuanda estrofem sabah akşam 2, Progesteron fitil günde 3 , Progesteron iğne günde 2 , prednol ecopirin folik asit günde 1, birde d vitamini kullanıyorum. Progesterona dün başladım. Babannem gibi 1 torba ilaçlar dolaşıyorum 😂😂 sen hangi ilaçları kullanıyorsun ? Haa birde 21 ağustosta progesteron için kan vericem sonucuna göre duphastona başlatacaklarmış
Bende günde 3 tane estrofem içiyorum. folik asit dvitamini. progestan fitil sabah 2, öğlen 2, gece 2 tane. bugün sabah prolutex iğneye başladım günde 1 defa vuracaksın dedi. perşembe günüde progesteron değerine baktır bana sonucunu gönder dedi doktor.
2 ilaç hariç dozlarımızda çok benzer 😊 hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım inşallah😊 seninde ilk transferin mi olacak ? Birde senin rahim kalınlığın neydi
evet benimde ilk tarnsferim. Cumartesi günüydü kontrolüm 11mm demişti rahim kalınlığıma en son
:-)

24 için dimi olabilir aslında ama ben kan için gününü bekleyeceğim küçük değerlerdi katalayacak mı diye beklemek çok zor oluyor idrarda göreyim kanı gününde veririm 😍
Bana ayın 28 inde yap öncesinde kesinlikle sonuç baktirma diye tembihledi hemşire ama öncesinde de 10.gun vermsitim tahlili yine öyle yapasim var.Bende idrarda negatif görürsem ilaçlara devam etmek istemem o yüzden bir an önce kanda da görsem diye düşündüm 🌸

Bana ayın 28 inde yap öncesinde kesinlikle sonuç baktirma diye tembihledi hemşire ama öncesinde de 10.gun vermsitim tahlili yine öyle yapasim var.Bende idrarda negatif görürsem ilaçlara devam etmek istemem o yüzden bir an önce kanda da görsem diye düşündüm 🌸
En iyisini yine sen bilirsin 🌼

Banada 27 agustos test günü verdiler ama pazartesi günü kan vereceğim 🤭

Yumurtalarınız ilaca kaç günde tepki verdi arkadaşlar
Ben 4 gün kullanıp bugün gittim doktor pek buyumemisler tepki yok dedi
Boyutlarıni 8 -10 arasında saydı

Bende günde 3 tane estrofem içiyorum. folik asit dvitamini. progestan fitil sabah 2, öğlen 2, gece 2 tane. bugün sabah prolutex iğneye başladım günde 1 defa vuracaksın dedi. perşembe günüde progesteron değerine baktır bana sonucunu gönder dedi doktor.

evet benimde ilk tarnsferim. Cumartesi günüydü kontrolüm 11mm demişti rahim kalınlığıma en son
:-)
Sürecimiz benzer ilerliyor 🤭 inşallah peşpeşe pozitifide görürüz 🌸

Back
X