• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı transfer olacaklar

Kızlar selam 20 ağustosta 5. Gün çift embriyo transfer oldum
9.gün 80
12.gün 308
14.gün 563 çıktı değerim bugin 16. Gün kahverengi leke geliyo çok korkuyorum basına gelen var mı 😔

Bende yaşadım cnm hemşireye sordum kırmızı yoğun kanama dışında beklenen bişey endişe etme dedi. Benim kesilmişti hemen uzun olmadı lekelenme

Defalarca uyardılar beni aynı yerde vermen lazım kanı diye demekki takip edilmeyecek kadar fark ediyor birsonrakini son verdiğin yerde ver bari takibi yapılabilir artış var ama şükür inşallah katlanarak artar canım
Beni uyarmamışlardı canım mecburen başka ilçedeydim kına ve düğün sebebiyle ama çok pişman oldum. Minimum 267-277 çıkması yetiyordu. Bu merkezde 239 çıktığı için laboratuvar farkı olabilir diyorlar. Amin canım inşallah dualarını beklerim

Canlar 12. Gün beta hcg sonucum 697.88 çıkmış. Doktorum gayet güzel ilerliyor dedi. Bu pazartesi değil önümüzdeki hafta pazartesi günü kese kontrolüm var. Çok şükür inşallah sağlıkla keseyi de görürüm.
Başka kan testi vermedi değil mi doktor ? Ben 2 kez verdim pzt kese için gel başka kana gerek yok dedi ama değer arttı mı düştü mü merak içindeyim. Bir belirtim de yok. Sizlerde var mı belirti felan ? Bazen göğüslerim hassas oluyor ama bugün hiç yok . Arada belim hafif ağrıyor gibi başka yok. Sizlerde nasıl süreç korkuyorum 1000 Li değerlerden düşme olmaz dimi 🥹

Anladım hayırlısı olsun inşallah ikinci denemen sağlıkla ilerler ❤️
İnşallah bakalım genellikle ama ilk’in de tutunma olasılıgı her kadında düşük zaten tutunuyorsa o kadın çok şanslı😅 genellikle 2 de tutuyor anne adayı eger sağlıklıysa çünkü ilk’in de rahim neye uğradığını şaşırdı için düşük oluyor

İnşallah bakalım genellikle ama ilk’in de tutunma olasılıgı her kadında düşük zaten tutunuyorsa o kadın çok şanslı😅 genellikle 2 de tutuyor anne adayı eger sağlıklıysa çünkü ilk’in de rahim neye uğradığını şaşırdı için düşük oluyor
Benimde öyle oldu ilk tüp bebek denemem geçen sene yapıldı tuttu keseyi gördük ne güzel ama 5. Haftaya giremedik 🥺

Benimde öyle oldu ilk tüp bebek denemem geçen sene yapıldı tuttu keseyi gördük ne güzel ama 5. Haftaya giremedik 🥺
Allah bize bekleyin diyor elbet bir gün yüzünüz gülecek diyor sabırlı olalım ben şuan kötü düşünmüyorum kendimi üzmüyorum gerek yok şuan benden daha degerli birşey yok kendimi üzmek bana birşey kazandırmicak aksine zararı olucak vucuduma bügün öğrendim ama kendimi düşürmedim gene siz de öyle yapın

Back
X