- 18 Şubat 2025
- 316
- 172
- 18
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sonucum ne yazıkki negatif oldu inşallah seninki gebeliktendir ve pozitif olurBugün benim 8 transfer günüm dünden beri sık sık idrar cikariyorum endişeliyim acaba iltihapmi yoksa gebelikmi anlayamadim pazartesi kan vereceğim
Üzülme vardir herşeyde bir hayir. İnşallah rabbim yakin zamanda seni de güldürürBenim sonucum ne yazıkki negatif oldu inşallah seninki gebeliktendir ve pozitif olur
Evet ben direk kandan öğrendim negatif sonucu idrar yapmamıştım hiçÜzülme vardir herşeyde bir hayir. İnşallah rabbim yakin zamanda seni de güldürürBende Bilemedim bidaha test yaptim negatif galiba sabahki test 10 dkk gectiği icin gecersizdi pazartesi kan verecem. Siz kan verdinizmi
Merhaba 2 . Kan testi kaç çıktı acabaİkimizin 9.gün sonuçları neredeyse aynı, benim 361 çıktı, benimde çift embriyo, 25.08 transferi, inşaAllah cuma günü bende güzel artış görürüm
Farklı hastane olması da fark ediyormuş bence iki gün sonra verince kontrol edersin canım tekrar. Ben Farklı hastane olmasın diye 1bucuk saatlik yol gidiyorum yarın yine kendi tüp bebek merkezime gideceğim kan vermeye.Kızlar selam 9.gün kan sonucum 167ydi, bugün 11.gün 239 çıktı. Farklı bir hastanede ve önceki test saatimden yaklaşık 1.5-2 saat önce test verdim. Bu kadar fark eder mi sizce? A ayb00Distopik
Calisananneadayi
Aynen öyle heyecanlı oluyor insanİnşallahpzt olmaz artık günler geçmez
![]()
Benim embriyo 5 yıllıktı canım 5 yıl önce bir kızım oldu yine deneyelim dedik tutmadı son kalandı o da olmadıBenim embriyo gelişmesinde sorun oldu canım. 15 yumurtadan sadece bir embriyo oluştu. O yüzden doktorumuz sperm dna hasar testi ve ikimizden de kromozom analizi testi istedi sonuçların çıkmasını bekliyoruz ona göre belli olacak süreç. Sana doktorun bir şey dedi mi. Neden tek embriyo oluşmuştu
İnşallah öyledir canım sınıra çok yakın yükselmiş yani %60a yakın olduğu için chat gpt de öyle dedi hemşire de öyle dedi 2 gün sonra kan vericem inşallah çok güzel artmış olur. Dualarını beklerimFarklı hastane olması da fark ediyormuş bence iki gün sonra verince kontrol edersin canım tekrar. Ben Farklı hastane olmasın diye 1bucuk saatlik yol gidiyorum yarın yine kendi tüp bebek merkezime gideceğim kan vermeye.
%60 a yakın artmış ama tekrar kanda belli olur. Birde farklı merkez laboratuvarları olduğu için farklı çıkmış olabilir. İçini ferah tut Allah’ın izniyle artacaktır 2 gün içinde. Dua edelim katlanarak artsın sağlıkla ilerlesinKızlar selam 9.gün kan sonucum 167ydi, bugün 11.gün 239 çıktı. Farklı bir hastanede ve önceki test saatimden yaklaşık 1.5-2 saat önce test verdim. Bu kadar fark eder mi sizce? A ayb00Distopik
Calisananneadayi
Yerleşme diyorlar ama doktorun ile görüş. Belki coraspirin keser belki progestan iğne başlar hastaya ve doktoruna göre değişiyor tedavi. Birde dinlen uzan yorma vücudunu.Kızlar selam 20 ağustosta 5. Gün çift embriyo transfer oldum
9.gün 80
12.gün 308
14.gün 563 çıktı değerim bugin 16. Gün kahverengi leke geliyo çok korkuyorum basına gelen var mı![]()
Evet çok teşekkür ederim, amin inşallah öyle olur dualarınızı da beklerim%60 a yakın artmış ama tekrar kanda belli olur. Birde farklı merkez laboratuvarları olduğu için farklı çıkmış olabilir. İçini ferah tut Allah’ın izniyle artacaktır 2 gün içinde. Dua edelim katlanarak artsın sağlıkla ilerlesinbu süreçte de dinlen
Anladım canım olsun bir kızın varmış çok şükür yine olur canını sıkmaBenim embriyo 5 yıllıktı canım 5 yıl önce bir kızım oldu yine deneyelim dedik tutmadı son kalandı o da olmadı
Canım farklı merkezden kaynaklı olabilir. Çünkü merkez farklılığı çıkan değerlerde böyle farklılar yapıyor içini ferah tut benceKızlar selam 9.gün kan sonucum 167ydi, bugün 11.gün 239 çıktı. Farklı bir hastanede ve önceki test saatimden yaklaşık 1.5-2 saat önce test verdim. Bu kadar fark eder mi sizce? A ayb00Distopik
Calisananneadayi
Amin Allah razı olsın kırmızıya döndü bi ara sonra iğne vurdurdum tekrar kahverengi suan bekliyorum inşallah durur sağlıkla alırım kucağımaYerleşme diyorlar ama doktorun ile görüş. Belki coraspirin keser belki progestan iğne başlar hastaya ve doktoruna göre değişiyor tedavi. Birde dinlen uzan yorma vücudunu.
Taze kırmızı kan olmayınca korkmayın diyorlarmış ama sen yine de doktoruna sor. İlaçlarını düzenler belki.sağlıkla ilerlesin inşallah
![]()
Teşekkür ederim canım inşallah öyledir sağlıkla artsın değerlerimCanım farklı merkezden kaynaklı olabilir. Çünkü merkez farklılığı çıkan değerlerde böyle farklılar yapıyor içini ferah tut bence![]()
Ne güzel yükselmiş 3gün oldu mu ya doktorla görüştün mü yeni değerden sonr
Ay hadi inşallah benimdeKızlar 14. Gün beta hcg 390 geldi. Hala artış var. İnanın kafayı yicem. Kimyasal gebelikse yavaş yavaş düşmesi gerekmiyor mu?
8. Gün 183
10. Gün 225
12. Gün 272
14. Gün 390
Moralini bozma canım benim yükselecek Allahın izniyle. Dua ediyorum hepimizeİnşallah öyledir canım sınıra çok yakın yükselmiş yani %60a yakın olduğu için chat gpt de öyle dedi hemşire de öyle dedi 2 gün sonra kan vericem inşallah çok güzel artmış olur. Dualarını beklerim![]()
Kızlar selam 9.gün kan sonucum 167ydi, bugün 11.gün 239 çıktı. Farklı bir hastanede ve önceki test saatimden yaklaşık 1.5-2 saat önce test verdim. Bu kadar fark eder mi sizce? A ayb00Distopik
Calisananneadayi