- 18 Şubat 2025
- 363
- 208
- 18
- 29
Çok teşekkür ederiimEvet vardı. Doktorum normal olduğunu söylemişti. Hatta biraz daha artabilir şiddeti korkma demişti. Bu hafta azaldı hatta ara ara hafif oluyor. Endişe etme normal bir süreç![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederiimEvet vardı. Doktorum normal olduğunu söylemişti. Hatta biraz daha artabilir şiddeti korkma demişti. Bu hafta azaldı hatta ara ara hafif oluyor. Endişe etme normal bir süreç![]()
Bende ara ara olmuştu ama şu anda yok kasıklarımda ağrı sadece belim ve göğüslerim çok hassas. Ayrıca sık sık idrara çıkıyorum ve sürekli acıkıyorum.
Benim hala var cnm ara ara regli olacak gibi alt karın agrım var ve her seferinde leke geliyor kahve korkuyorum. Doktorum sakin olmamı normal olduğunu söyledi ama yine de sakin olamıyorum. Lekelenme bitmeyince olamayacağız herhalde
Ya ben 14 ağustos transferim beni 11 eylüle cagırdı seni de böyle geç mi çağırmıştı
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım İnşallah duyarsın da bizi de sevindirirsin inşallahKızlar günaydınn.. bugün kalp için randevum var. İnşallah duyarım dualarınıza talibimmm![]()
Aynen benim de hem ara ara lekelenme hem de bahsettiğin gibi ağrı var gerçekten sağlıkla kalp atışını duyalım bi tık daha rahatlıcaz rabbim nasip etsinBenim hala var cnm ara ara regli olacak gibi alt karın agrım var ve her seferinde leke geliyor kahve korkuyorum. Doktorum sakin olmamı normal olduğunu söyledi ama yine de sakin olamıyorum. Lekelenme bitmeyince olamayacağız herhalde![]()
Teşekkür ederim canımEvet cnm çok normal. Benim hala devam ediyor kasık ağrım çok şiddetli değil ama var
Canımm inşallah duyarsın sağlıkla kaçta gideceksin? Ve kaçıncı gün bugün transferden sonra? Duyunca yaz bize de mutlakaKızlar günaydınn.. bugün kalp için randevum var. İnşallah duyarım dualarınıza talibimmm![]()
Canımm inşallah duyarsın sağlıkla kaçta gideceksin? Ve kaçıncı gün bugün transferden sonra? Duyunca yaz bize de mutlaka![]()
Dualarım seninle inşallah iyi haberler verirsin bizeBugün 7+2. Transfer sonrasını artık hesaplamıyorum 5 ağustosta olmuştm baya oldu. 4te randevum inşallah çıkınca yazıcamm inşallah duyarım ya çok heyecan bastı
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzBugün 7+2. Transfer sonrasını artık hesaplamıyorum 5 ağustosta olmuştm baya oldu. 4te randevum inşallah çıkınca yazıcamm inşallah duyarım ya çok heyecan bastı
Bende 15 ağustosta transfer oldum 4 eylülde kese gördüm ama cok küçüktüYa ben 14 ağustos transferim beni 11 eylüle cagırdı seni de böyle geç mi çağırmıştı
Bende aynı 5 eylülde kese gördüm inşallah yarın kalp atışı dinlerimmmBende 15 ağustosta transfer oldum 4 eylülde kese gördüm ama cok küçüktü![]()
Naptın randevuya girdin miBugün 7+2. Transfer sonrasını artık hesaplamıyorum 5 ağustosta olmuştm baya oldu. 4te randevum inşallah çıkınca yazıcamm inşallah duyarım ya çok heyecan bastı
İnşallah duyarsınBende aynı 5 eylülde kese gördüm inşallah yarın kalp atışı dinlerimmm
Maşallah darısı başımaİnşallah duyarsınben kalbinide dinledim bebegimin böyle güzel bir an yok hayatımda
![]()
İnşallah sağlıkla duyarsınız kalp atışınızıBende aynı 5 eylülde kese gördüm inşallah yarın kalp atışı dinlerimmm
AminnnMaşallah darısı başımakaçıncı haftada dinlediniiz