- 18 Şubat 2025
- 363
- 208
- 18
- 29
Ayy süper çok da bekletmemiişAminnn6+1 de dinledim 2 gun once
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy süper çok da bekletmemiişAminnn6+1 de dinledim 2 gun once
![]()
Keseyi 4 eylülde gördüm ama rahim içinde kanamam var biraz onu takip ediyoruzAyy süper çok da bekletmemiiş. Keseyi ne zaman görmüştünüz peki?
Bu zamanlarda ya geriden ya da ileriden gidebilir aslında moralini bozma kalp atışı var sonuçta rabbimden ümit kesilmez stresinden üzüntüden etkilenmesin bebeğinSelam kızlar çok az kalp atışı var dedi doktor. 88 dedi sanırım. Ben 7+2 yim diye gittim 6+1 sin dedi. Bu aşamalarda kalp durması olabiliyor erken bişey söylemek için dedi. Motive edemedi o yüzden. Haftaya gel dedi. Moralim bozuldu. Geçen gittiğimde de 6+1 im diye gitmiştim 5+4 demişti. Her gitmeme geriye gidiyor sanki![]()
Doktorun ne diyorHerkese merhaba bilgisi olan varsa lütfen bana yardım etsin 2 ağustos 5.gün embriyosu transfer edildi 12 ağustos betahcg 23.01 14 ağustos betahcg 34.25 18 ağustos betahcg 134.2 çıktı
Hala kalp atışı yok ve kaç haftalık gebeyim onu bile bilmiyorum kalp atışı duyulmaması normalmi ultrason görüntüsüde ekliycem bilgisi olan varsa bana ne olduğunu anlatabilirmi
Bu zamanlarda ya geriden ya da ileriden gidebilir aslında moralini bozma kalp atışı var sonuçta rabbimden ümit kesilmez stresinden üzüntüden etkilenmesin bebeğin![]()
Ama bebegin halâ canlı kalbi atıyor simdi sen düşersen o da düsecek rahimde kanamam olduğunu öğrendiğimde bende kötü olmuştum ama sakin kaldım dua ettim tesbih cektim sende üzme kendini lütfen bebeğin halâ seninleGünlerdir bugüne okdr odaklanmıştımki ve sabırsızlıkla bekledim durdum.. eşimle birlikte kap sesini duyup artık evet hamileyim diyebilecektim. Opudan sonra da 2 taneden başka embriyom kalmayınca böyle yıkılmıştım.. şimdi de aynı hissler geldi geri![]()
Ama bebegin halâ canlı kalbi atıyor simdi sen düşersen o da düsecek rahimde kanamam olduğunu öğrendiğimde bende kötü olmuştum ama sakin kaldım dua ettim tesbih cektim sende üzme kendini lütfen bebeğin halâ seninle![]()
6 eylül de gittiğimde bana gelişimi yavaş ilaçları kes kendiliğinden vücut atsın dedi ama ben hala gelişim var diye biraz daha beklemek istedim yarın gene randevum var. Bana son adet tarihimden hesapladığını söyledi ama bu hesap yanlış diye biliyorum tüp bebek de embriyo transfer tarihinden hesaplanır diye biliyorum o yüzden biraz daha beklemek istedimDoktorun ne diyor
Canım kalp atışı duymuşsun ve daha çok küçük bebiş gönlünü ferah tut haftaya daha güçlü duyacaksın inşallahSelam kızlar çok az kalp atışı var dedi doktor. 88 dedi sanırım. Ben 7+2 yim diye gittim 6+1 sin dedi. Bu aşamalarda kalp durması olabiliyor erken bişey söylemek için dedi. Motive edemedi o yüzden. Haftaya gel dedi. Moralim bozuldu. Geçen gittiğimde de 6+1 im diye gitmiştim 5+4 demişti. Her gitmeme geriye gidiyor sanki![]()
Canım kalp atışı duymuşsun ve daha çok küçük bebiş gönlünü ferah tut haftaya daha güçlü duyacaksın inşallah
İnşallah yarın güzel haberler alırsın6 eylül de gittiğimde bana gelişimi yavaş ilaçları kes kendiliğinden vücut atsın dedi ama ben hala gelişim var diye biraz daha beklemek istedim yarın gene randevum var. Bana son adet tarihimden hesapladığını söyledi ama bu hesap yanlış diye biliyorum tüp bebek de embriyo transfer tarihinden hesaplanır diye biliyorum o yüzden biraz daha beklemek istedim
Kalp atışını duymuşsun bu harika bir haberSelam kızlar çok az kalp atışı var dedi doktor. 88 dedi sanırım. Ben 7+2 yim diye gittim 6+1 sin dedi. Bu aşamalarda kalp durması olabiliyor erken bişey söylemek için dedi. Motive edemedi o yüzden. Haftaya gel dedi. Moralim bozuldu. Geçen gittiğimde de 6+1 im diye gitmiştim 5+4 demişti. Her gitmeme geriye gidiyor sanki![]()
Kalp atışını duymuşsun bu harika bir haberbu zamanlarda haftanın ileri veya geride çıkanı çok duydum. Haftaya gümbür gümbür duyacaksın inşallah
![]()
Calisananneadayi üzme kendini boşuna ve lütfen internette sağda solda böyle olan var mı diye aratma . Herkesin süreci kendine özel . Çok şükür kalp atışını duymuşsun , akışına bırak inşallah bir sonraki randevundan daha ferah çıkarsın. Allah herkesin sürecini hayırlısı ile kolay kılsın .
Nbl nin hangi probiyotiği acabaBen de hemşireye yazdım kabızlığı önlemek için probiyotik içsem mi diye duphalac içebilirsiniz dedi. Sonra nbl probiyotik kullanabilir miyim dedim kullanabilirsin dedi![]()
Hiç belirti var mıydı hayırlı olsunEvet kizlar5. Gün embriyo transferinin 7. Günü çok şaşkınım düne kadar negatifti
![]()
Hala almadım ben de eczaneye sorarım diye düşündüm nbl gold un iyi olduğunu duydum amaNbl nin hangi probiyotiği acaba