- 8 Eylül 2020
- 35
- 15
- 38
- 32
- Konu Sahibi Mimozacicegi00
Bu ptesi 5.gün embriyo transferi oldum. Var mı benimle aynı günlerde olan. Heyecanımızı paylaşalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sali günü 5.gün embriyo transferi oldum. Heyecanla beklemedeyimBu ptesi 5.gün embriyo transferi oldum. Var mı benimle aynı günlerde olan. Heyecanımızı paylaşalım![]()
Ayy süper Rabbim pozitif haberleri almayı nasip etsinBende sali günü 5.gün embriyo transferi oldum. Heyecanla beklemedeyim![]()
Amin insallah. Ben de bilmiyorum çalisiyorum evden ama aklim hep orda. Ne hissedecegimi bilmiyorum. Hayatimin en uzun iki haftasi:) sen ne zaman test yapacaksin. Bana doktorum 11.09. de yapmami söyledi ama cok varAyy süper Rabbim pozitif haberleri almayı nasip etsinnasıl geçecek zaman bilmiyorum ya sürekli aklımda insanlar nasıl normal hayatına dönebiliyor anlamadım
![]()
7si canım sabah 10 da teste gidicem. Herkes göğüs hassasiyeti kasıklarda batma falan demiş ama ben gayet normalim hiçbir belirtim yok beni biraz üzüyor açıkçasıW
Amin insallah. Ben de bilmiyorum çalisiyorum evden ama aklim hep orda. Ne hissedecegimi bilmiyorum. Hayatimin en uzun iki haftasi:) sen ne zaman test yapacaksin. Bana doktorum 11.09. de yapmami söyledi ama cok var![]()
Benim ilginc bir sekilde tatli tatli bacaklarim agiriyor. Az önce hafif sol kasigimda bisi hissetim ama genel olarak normalim pek bi belirti yok... herkes de cok farkli gerçekten kiyaslanmiyor...7si canım sabah 10 da teste gidicem. Herkes göğüs hassasiyeti kasıklarda batma falan demiş ama ben gayet normalim hiçbir belirtim yok beni biraz üzüyor açıkçasısiz de var mı bu tarz bir durum
Belirti de aramak istemiyor ama insan da değişik bişeyler hissetmek istiyorBenim ilginc bir sekilde tatli tatli bacaklarim agiriyor. Az önce hafif sol kasigimda bisi hissetim ama genel olarak normalim pek bi belirti yok... herkes de cok farkli gerçekten kiyaslanmiyor...
Yok hatta özellikle sordum. Sadece fazla acili baharatli yiyecekler tüketmememi söyledi ve beni ishal ya da kabiz yapacagini bildigim seylerden uzak durmam gerektigini. Fazla pimpirikliyim doktoruma göre ben. Mühim olan ilaçlara düzeli devam etmemiz iste aslindaBelirti de aramak istemiyor ama insan da değişik bişeyler hissetmek istiyordoktorunuzun önerdiği birşey var mı bunu mutlaka yiyin ya da yemeyin gibi
Kaç gün embriyosu transfer edildi? 3 gün se daha erken bence.Arkadaşlar cumartesi benim test günüm 8.gün lekelenmem oldu idrar testi yaparsam çıkar mı Adet ağrısı gibi ağrım oluyor
3.gün ama yarın 2 gün sonra test günümKaç gün embriyosu transfer edildi? 3 gün se daha erken bence.
Kaç gün embriyosu transfer edildi? 3 gün se daha erken bence.
5.gün embriyosu transfer edildi. Aynen bana onu bile demedi. Ne yiyip içiyorsan günlük hayatında ekstra farklı bişe koyma rutinine çıkarma da dedi. Ama ben aşırı pimpirikliyim herşeye dikkat ediyorum![]()
Lekelenme olam herkes genelde testte pozitif görüyor canımArkadaşlar cumartesi benim test günüm 8.gün lekelenmem oldu idrar testi yaparsam çıkar mı Adet ağrısı gibi ağrım oluyor
Bence pozitifGebelik varmı test yaptım böyle çıktı ama çizgi silikte olsa belli oluyor
Malesef negatifBence pozitif![]()
Çok üzüldüm.Kan testi mi verdinizMalesef negatif![]()
Testi dr nuza gösterdiniz mi nasıl böyle birşey çıkabiliyor. Bir kan testi daha verin bence