• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek tedavisi gören var mı konuşalım

Sizin de lekelenme olmuştu sanki dimi. Bence bana da kanama alanı var falan der gibi ama bakalım hayırlısı
Lekelenme ilk hafta kahverengimsi şeklinde oldu bidaha hic olmadı adet ağrısı gibi sancılarım oluyordu kanamadan dolayı oluyormus bakalim pazartesi tekrar gideceğim doktora

29 agustosta transfer oldum , 8. Gün bugun evde bir test buldum dayanamadım yaptım . Zamanında yumurtlama testi yapıyordum yumurtlama takibi için . Onun içinden çıkan testle yaptım , yanlış olma ihtimali de olabilir tabi 😕 yarın testi tekrarlayacağım pazartesi de kan vereceğim

Eklentiler

• FF4B46B3-28F1-4189-9CE4-D335AE919751.webp
    FF4B46B3-28F1-4189-9CE4-D335AE919751.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 23
29 agustosta transfer oldum , 8. Gün bugun evde bir test buldum dayanamadım yaptım . Zamanında yumurtlama testi yapıyordum yumurtlama takibi için . Onun içinden çıkan testle yaptım , yanlış olma ihtimali de olabilir tabi 😕 yarın testi tekrarlayacağım pazartesi de kan vereceğim
Pozitif gözüküyor 😍😍 hayırlı olsun inşallah

Masallah çok belirgin bir T cizgisi❤️

Süreçte o kadar yalnız o kadar savunmasızım ki gerçekten pozitifse rabbimin mucizesi diyeceğim . Eşimin ayağı kırık . Transfer günü dahil ilk üç gün ev misafir doluydu . Kimseye derdini de anlatamıyorsun. Her iş bana bakıyor , bir çocuğum var oryantasyon haftasında . Okul ihtiyaçları , okula getir götürü derken hep çok yoruldum .4. Tüp bebek denememle 5 yaşında kızım var . 5.Tüp bebek deneyimim hayırlısı kolaylıkla gelsin inşallah 🙏

Kızlar ben de Bülent Tıraşa gidiyorum. 3 sene önce embriyolarım donduruldu transfer hazırlığına başlamıştık rahim de sıvı birikmesi olduğu için iptal oldu. Zaten bu süreçte öyle yıpranmıştım ki 4. Tüp bebek denemem uzun ara verdim hazır hissettim ve İstanbul’a gelip rahim filmi çekildim Bülent hocaya kontrole gittim transfer hazırlığına başlayalım diye. Muayenede bana sen zaten hazır gelmişsin transferini yapalım mı dedii şok oldum doğal siklus olcak yani benim ki Perşembe günü transferim var 🥰

Hayırlı olsun bende 29 Ağustos günü transfer oldum Çarşamba günü kan vericem onu bekliyorum inşallah pozitif olur 🙏🏻

Hayırlı olsun bende 29 Ağustos günü transfer oldum Çarşamba günü kan vericem onu bekliyorum inşallah pozitif olur 🙏🏻
İnşallah pozitif olur . Bugun de tekrarladım testi silik çıktı . Bakalım yarın belli olur. 10. Günümde istedi benden testi

Kızlar ben de Bülent Tıraşa gidiyorum. 3 sene önce embriyolarım donduruldu transfer hazırlığına başlamıştık rahim de sıvı birikmesi olduğu için iptal oldu. Zaten bu süreçte öyle yıpranmıştım ki 4. Tüp bebek denemem uzun ara verdim hazır hissettim ve İstanbul’a gelip rahim filmi çekildim Bülent hocaya kontrole gittim transfer hazırlığına başlayalım diye. Muayenede bana sen zaten hazır gelmişsin transferini yapalım mı dedii şok oldum doğal siklus olcak yani benim ki Perşembe günü transferim var 🥰
Doğal siklus daha iyi bak ben karından iğne vuruyorum Progestan kullanıyorum doğal olunca normal hamile gibi vücudun progestanı kendisi üretiyor

Doğal siklus daha iyi bak ben karından iğne vuruyorum Progestan kullanıyorum doğal olunca normal hamile gibi vücudun progestanı kendisi üretiyor
Sanırım benim ki yarı doğal rahim kalınlaştı yumurtam henüz çatlamamıştı yumurta çatladıktan sonra yükseliyor progestan o yüzden çatlatma iğnesi vurduk ve işi şansa bırakmadık hormonlara bakıldı ve şu an progestan bende kullanıyorum sağlıkla bir an önce gelir miniklerimiz inşallah 🙏🏻 🥹

Back
X