Sebebini bilmiyoruz maalesef kese 78 cm4+3 dedi sizin kanama sebebi neymiş kese kaç mm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sebebini bilmiyoruz maalesef kese 78 cm4+3 dedi sizin kanama sebebi neymiş kese kaç mm
Evet embriyo glue bende yaptıracağım inşallah gerisi rabbimdenBen Emriyoglue yaptırdım önce Allah'ın takdiri sonra etkisi var diye düşünüyorum bide ilk transfer de hep yattım tek lavaboya kalktım ama bu sefer hep dolaştım sadece itmeli çekmeli iş yapmadım ev supurmedim ama sürekli yürüdüm
Yatış verdiler. En son 514tu ayın 1 inde. 3 eylülde 1327 5 eylül yani bugün 2459 çıktı. Hala diş gebelik diyorlar kürtaj yapmak istiyor doktorumNe diyeceğimi bilemedim ya.. kese göründü mü peki bebek gelişimi var mı? doktor ne diyor?
Ama değerim güzel ilerliyor. Kese gorunedebilir beklersek diyorlar. Diş gebelik olup iç kanamaya da sebep olabilir diyorlarYatış verdiler. En son 514tu ayın 1 inde. 3 eylülde 1327 5 eylül yani bugün 2459 çıktı. Hala diş gebelik diyorlar kürtaj yapmak istiyor doktorum
Daha önce bu durumu yaşayan var mıAma değerim güzel ilerliyor. Kese gorunedebilir beklersek diyorlar. Diş gebelik olup iç kanamaya da sebep olabilir diyorlar
Cok garip ya bu kadar güzel artış olup nasıl dış gebelik olabiliyorYatış verdiler. En son 514tu ayın 1 inde. 3 eylülde 1327 5 eylül yani bugün 2459 çıktı. Hala diş gebelik diyorlar kürtaj yapmak istiyor doktorum
Cok garip ya bu kadar güzel artış olup nasıl dış gebelik olabil
Onu ben de bilmiyorum kafam allak bullakCok garip ya bu kadar güzel artış olup nasıl dış gebelik olabiliyor
embriyo rahim içinde mi tüplerde mi görünüyorOnu ben de bilmiyorum kafam allak bullak
embriyo rahim içinde mi tüplerde mi görünüyor
Baska bir doktora görünsenRahimde bisey var ama emin olamıyorum diyor
Göründüm 1300lerdeydi değerim o zmn. Şu an yatış yapıldığı için çıkamıyorumBaska bir doktora görünsen
He iyi şuan takip ediliyorsa. İnşallah sağlıkla ilerler canımGöründüm 1300lerdeydi değerim o zmn. Şu an yatış yapıldığı için çıkamıyorum
İnşallah aynı durumu yaşayan var mı acabaHe iyi şuan takip ediliyorsa. İnşallah sağlıkla ilerler canım
Ayy bence başka doktora gidin ama çok iyi bir doktora gidin ultrasonu kaliteli olan bir yere gidin benceGöründüm 1300lerdeydi değerim o zmn. Şu an yatış yapıldığı için çıkamıyorum
Allah yardımcınız olsunBen
Onu ben de bilmiyorum kafam allak bullak
Kızlar çok keseyi gördüm![]()
Bugünde tüp bebeği yaptırdığım doktorun muayenehanesine gittim 5+6 haftaya uyumlu kese bebek içinde deil tabiki 2 hafta sonra çağırdı şuan kalp atışının duyulmaması yada bebeğin görülmemesi normal normal gebelikte de aynıKesenin içinde bebek de gorunuyo mu. Ben de salı günü gitcem ilk ultrason için. Sizinle aynı gündü sanırım transferimiz. 14 Ağustostu benim
Hep beklemeliBugünde tüp bebeği yaptırdığım doktorun muayenehanesine gittim 5+6 haftaya uyumlu kese bebek içinde deil tabiki 2 hafta sonra çağırdı şuan kalp atışının duyulmaması yada bebeğin görülmemesi normal normal gebelikte de aynı
Bende 15 agustosta transfer oldum keseye göre 4+6 bebege göre 5+6 iki farkli doktora gitmek zorunda kaldım rahim icindede kanama varmışKesenin içinde bebek de gorunuyo mu. Ben de salı günü gitcem ilk ultrason için. Sizinle aynı gündü sanırım transferimiz. 14 Ağustostu benim
Sizin de lekelenme olmuştu sanki dimi. Bence bana da kanama alanı var falan der gibi ama bakalım hayırlısıBende 15 agustosta transfer oldum keseye göre 4+6 bebege göre 5+6 iki farkli doktora gitmek zorunda kaldım rahim icindede kanama varmış