- 16 Kasım 2020
- 669
- 292
- 53
- 37
Bebek göründü yani maşallahBende 15 agustosta transfer oldum keseye göre 4+6 bebege göre 5+6 iki farkli doktora gitmek zorunda kaldım rahim icindede kanama varmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek göründü yani maşallahBende 15 agustosta transfer oldum keseye göre 4+6 bebege göre 5+6 iki farkli doktora gitmek zorunda kaldım rahim icindede kanama varmış
Lekelenme ilk hafta kahverengimsi şeklinde oldu bidaha hic olmadı adet ağrısı gibi sancılarım oluyordu kanamadan dolayı oluyormus bakalim pazartesi tekrar gideceğim doktoraSizin de lekelenme olmuştu sanki dimi. Bence bana da kanama alanı var falan der gibi ama bakalım hayırlısı
Aklım çok sende ne oldu var mı sonuçYatış verdiler. En son 514tu ayın 1 inde. 3 eylülde 1327 5 eylül yani bugün 2459 çıktı. Hala diş gebelik diyorlar kürtaj yapmak istiyor doktorum
Pozitif gözüküyor29 agustosta transfer oldum , 8. Gün bugun evde bir test buldum dayanamadım yaptım . Zamanında yumurtlama testi yapıyordum yumurtlama takibi için . Onun içinden çıkan testle yaptım , yanlış olma ihtimali de olabilir tabiyarın testi tekrarlayacağım pazartesi de kan vereceğim
Masallah çok belirgin bir T cizgisi29 agustosta transfer oldum , 8. Gün bugun evde bir test buldum dayanamadım yaptım . Zamanında yumurtlama testi yapıyordum yumurtlama takibi için . Onun içinden çıkan testle yaptım , yanlış olma ihtimali de olabilir tabiyarın testi tekrarlayacağım pazartesi de kan vereceğim
Hayırlı olsun bende 29 Ağustos günü transfer oldum Çarşamba günü kan vericem onu bekliyorum inşallah pozitif olur29 agustosta transfer oldum , 8. Gün bugun evde bir test buldum dayanamadım yaptım . Zamanında yumurtlama testi yapıyordum yumurtlama takibi için . Onun içinden çıkan testle yaptım , yanlış olma ihtimali de olabilir tabiyarın testi tekrarlayacağım pazartesi de kan vereceğim
İnşallah pozitif olur . Bugun de tekrarladım testi silik çıktı . Bakalım yarın belli olur. 10. Günümde istedi benden testiHayırlı olsun bende 29 Ağustos günü transfer oldum Çarşamba günü kan vericem onu bekliyorum inşallah pozitif olur![]()
Doğal siklus daha iyi bak ben karından iğne vuruyorum Progestan kullanıyorum doğal olunca normal hamile gibi vücudun progestanı kendisi üretiyorKızlar ben de Bülent Tıraşa gidiyorum. 3 sene önce embriyolarım donduruldu transfer hazırlığına başlamıştık rahim de sıvı birikmesi olduğu için iptal oldu. Zaten bu süreçte öyle yıpranmıştım ki 4. Tüp bebek denemem uzun ara verdim hazır hissettim ve İstanbul’a gelip rahim filmi çekildim Bülent hocaya kontrole gittim transfer hazırlığına başlayalım diye. Muayenede bana sen zaten hazır gelmişsin transferini yapalım mı dedii şok oldum doğal siklus olcak yani benim ki Perşembe günü transferim var![]()
Sanırım benim ki yarı doğal rahim kalınlaştı yumurtam henüz çatlamamıştı yumurta çatladıktan sonra yükseliyor progestan o yüzden çatlatma iğnesi vurduk ve işi şansa bırakmadık hormonlara bakıldı ve şu an progestan bende kullanıyorum sağlıkla bir an önce gelir miniklerimiz inşallahDoğal siklus daha iyi bak ben karından iğne vuruyorum Progestan kullanıyorum doğal olunca normal hamile gibi vücudun progestanı kendisi üretiyor