- 19 Mayıs 2023
- 387
- 630
- 33
Bende saat 10 da kan verdim bekliyorum kaçıncı gündü sizinsabah bende idrar testi yaptım ama maalesef tek çizgi oldu. hastaneye gidip kan verdim sonucu bekliyorum. ne hissedeceğimi ne söyleyeceğimi bilmiyorum. İş yerine geldiğimde ilk işim şöyle okkalı bir kahve içmek oldu.Sanırım artık duygularımda körelmiş. Olumsuza o kadar alışmışım ki öylece kal geldi.
9. gün dü. bugün test istemişti klinik.Bende saat 10 da kan verdim bekliyorum kaçıncı gündü sizin
Hakkımızda hayırlısı olsun9. gün dü. bugün test istemişti klinik.
amin. başka söyleyecek söz yok ki zaten.Hakkımızda hayırlısı olsun
Gec tutunuyor olabilir üzülmeDün gördüğüm den daha silik bir çizgi o yüzden üzüldüm
Hadi güzel haberler verinBende saat 10 da kan verdim bekliyorum kaçıncı gündü sizin
Güzel haber vermeye geldim :) Arkadaşlar ne olur şu idrar testlerine bel bağlamayın. Bu sabah benim yaşadıklarımı bir ben bilirim bir Allah. Şükürler olsun Rabbime ki isyan etmedim. Sabah negatif çıkan idrar testimden sonra kanda pozitifi gördüm :) Fakat kan verip sonucu beklerken negatiften o kadar eminim ki önce bir kahve içtim, bir sigara yaktım ( içemedim tabi iki fırttan sonra söndürdüm iyi ki) sonrada kurşun gibi ağır sehpayı kaldırıp taşıdım. Bilgisayarın başına geçip Laboratuar sonuçlarını görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı. Atlayıp eve geldim. İlaçlarımı içmek için. :)Hadi güzel haberler verin
Canım cok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimm betan kaç kaçıncı günündeGüzel haber vermeye geldim :) Arkadaşlar ne olur şu idrar testlerine bel bağlamayın. Bu sabah benim yaşadıklarımı bir ben bilirim bir Allah. Şükürler olsun Rabbime ki isyan etmedim. Sabah negatif çıkan idrar testimden sonra kanda pozitifi gördüm :) Fakat kan verip sonucu beklerken negatiften o kadar eminim ki önce bir kahve içtim, bir sigara yaktım ( içemedim tabi iki fırttan sonra söndürdüm iyi ki) sonrada kurşun gibi ağır sehpayı kaldırıp taşıdım. Bilgisayarın başına geçip Laboratuar sonuçlarını görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı. Atlayıp eve geldim. İlaçlarımı içmek için. :)
Amaaaaan bebiş mi geliyoooor hadi hoşgelsin minnoooş. Beta kaç çıktı canımGüzel haber vermeye geldim :) Arkadaşlar ne olur şu idrar testlerine bel bağlamayın. Bu sabah benim yaşadıklarımı bir ben bilirim bir Allah. Şükürler olsun Rabbime ki isyan etmedim. Sabah negatif çıkan idrar testimden sonra kanda pozitifi gördüm :) Fakat kan verip sonucu beklerken negatiften o kadar eminim ki önce bir kahve içtim, bir sigara yaktım ( içemedim tabi iki fırttan sonra söndürdüm iyi ki) sonrada kurşun gibi ağır sehpayı kaldırıp taşıdım. Bilgisayarın başına geçip Laboratuar sonuçlarını görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı. Atlayıp eve geldim. İlaçlarımı içmek için. :)
9. Gün 103 çıktı. Şimdi klinikle konuştum. Bugünlerde 50 civarı bekleriz bu çok iyi dediCanım cok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimm betan kaç kaçıncı gününde
Yaa çok sevindim adınıza inşallah sağlıkla artsın değerinizGüzel haber vermeye geldim :) Arkadaşlar ne olur şu idrar testlerine bel bağlamayın. Bu sabah benim yaşadıklarımı bir ben bilirim bir Allah. Şükürler olsun Rabbime ki isyan etmedim. Sabah negatif çıkan idrar testimden sonra kanda pozitifi gördüm :) Fakat kan verip sonucu beklerken negatiften o kadar eminim ki önce bir kahve içtim, bir sigara yaktım ( içemedim tabi iki fırttan sonra söndürdüm iyi ki) sonrada kurşun gibi ağır sehpayı kaldırıp taşıdım. Bilgisayarın başına geçip Laboratuar sonuçlarını görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı. Atlayıp eve geldim. İlaçlarımı içmek için. :)
Amin inşallahYaa çok sevindim adınıza inşallah sağlıkla artsın değeriniz
Hadi ne olur sizde güzel haber verinBende saat 10 da kan verdim bekliyorum kaçıncı gündü sizin
Silik bile mi çıkmamıştı testinde Allah Allah çok değişik darısı başımızaGüzel haber vermeye geldim :) Arkadaşlar ne olur şu idrar testlerine bel bağlamayın. Bu sabah benim yaşadıklarımı bir ben bilirim bir Allah. Şükürler olsun Rabbime ki isyan etmedim. Sabah negatif çıkan idrar testimden sonra kanda pozitifi gördüm :) Fakat kan verip sonucu beklerken negatiften o kadar eminim ki önce bir kahve içtim, bir sigara yaktım ( içemedim tabi iki fırttan sonra söndürdüm iyi ki) sonrada kurşun gibi ağır sehpayı kaldırıp taşıdım. Bilgisayarın başına geçip Laboratuar sonuçlarını görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı. Atlayıp eve geldim. İlaçlarımı içmek için. :)
Ben ilk transferimde o birkaç gün içinde nerdeyse bir kutu testi bitirdim. İnanın en iyisi hiç yapmamak çünkü bir kutu da yapsanız hepsi farklı çıkıyor sonucunda insan strese giriyor. Doktorların evde test yapmayın uyarısı boşuna değilmiş gercektenDün gördüğüm den daha silik bir çizgi o yüzden üzüldüm
Güzel haber vermeye geldim :) Arkadaşlar ne olur şu idrar testlerine bel bağlamayın. Bu sabah benim yaşadıklarımı bir ben bilirim bir Allah. Şükürler olsun Rabbime ki isyan etmedim. Sabah negatif çıkan idrar testimden sonra kanda pozitifi gördüm :) Fakat kan verip sonucu beklerken negatiften o kadar eminim ki önce bir kahve içtim, bir sigara yaktım ( içemedim tabi iki fırttan sonra söndürdüm iyi ki) sonrada kurşun gibi ağır sehpayı kaldırıp taşıdım. Bilgisayarın başına geçip Laboratuar sonuçlarını görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı. Atlayıp eve geldim. İlaçlarımı içmek için. :)
12 ağustosKan mi . Hangi gündü transferiniz
Doktor 50 nin altında gebelik kesin var diyemedi. Bende bugünü yani test gününü bekledim. Sabah kan verdim 1 saat sonra doktorum aradı 86 çıktı bu defa. Ama salı tekrar kan vereceksin dedi beklemedeyim ignelere devam dedi Bi tek estrofemi bırak dediCanım naptın ne dedi doktorun
İnşallah 86 çıktı 10. Gün 4 gün sonra tekrar görelim dedi kandaBebeğiniz size sıkı sıkıya tutunsun sağlıklı bir gebelik süreciniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?